Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Gokce0002
Gokce0002 34 3 10 mayıs 14.02.2026

Gokce0002

Gokce0002 34 3 10 mayıs 8+1 14.02.2026

Hangi tahminci sayfalar Sizce hangi belirtiler kız için?
Çevremdeki hamilelerle kıyasladım yüzüm vücudum sivilce doldu, tatlıdan soğudum ama öyle ekşi aşermiyorum daha erkek bebek anneler hep ayaklarım üşürdü diyordu kız bebek anneleri ayaklarım yanardı diyordu benim ayaklarım yanıyor sabah bulantılarım aşırı fazla. Kusma olarak değil bulanıyor sadece. Erkek anneleri kusma çok olmuş kız anneleri bulantı çok saçlarım matlaştı parlaklaşmadı hamilelik başladığından beri daha gergin biriyim sol göğüs sağ göğüsten daha büyük göğüs ucu pek koyulaşmadı galan

Benim de ilk olacak inşallah Zaten hareketlerini hissedince ancak o zaman kafamda içeride bir bebiş olduğu tam netleşecek hala çoğunlukla inanamıyorum

Gögüs ucu koyulaşan var mı merak ettim gerçekten Ama sol gögüs hep sağdan büyük olmuyor mu ? Valla hangileri tutucak cok merak ediyorum Allah sağlıklı versinde, bunlar eğlencesi tabi işin

Gögüs ucu koyulaşan var mı merak ettim gerçekten Ama sol gögüs hep sağdan büyük olmuyor mu ? Valla hangileri tutucak cok merak ediyorum Allah sağlıklı versinde, bunlar eğlencesi tabi işin
Amin sağlıklı olsun da ablamın ve arkadaşımın koyulaşmış öyle demişlerdi birde forumda okumuştum kimisinin sağ daha büyük olmuş

merhabalar kızlar, ben de bugün fetal dna için kan verdim içim kıpır kıpır inanılmaz heyecanlıyım umarım hayırlı güzel sonuçlarını tez zamanda alırız
Hangi firmaya verdin canım birde kaç haftalıksın :) tertemiz sonuçlar alırsın inşallah Hepimiz temiz sonuçlarımızı mutlulukla alalım inşallah

merhaba güzel gelsin sonuçlarınız inş. bende istanbulda eurofins yaptırıcam ücreti nedir
Ben 500 euro ya yaptırdım benim dr um bende olan bazı rahatsızlıklar sebebi ile biraz kapsamlı bir test istedi normalde 400-450 civarı sanırım 5-6 tane farklı paket var benimkinin ismi prenatal safeplus

Amin canımmm Bu arada gittiğim hastanede Eurofins ile çalışıyormuş bende odaya yaptırıcam büyük ihtimalle 450 usd dediler ama daha kapsamlı olanları da seçebilirim aklıma yatsın yeter
Eğer kronik ya da genetik bir rahatsızlığın yoksa sade olanı da yeterlidir doktorla görüşüp onun da önerisi ışığında bir test seçmek gerek bence ama içinize de sinmesi önemli tabi ki sizin civcivkaç haftalık oldu bu arada

Benim minik civcivim yarın 10 haftalık olacak, bense haftaya çarşamba yapmayı düşünüyorum, benim daha önce malesef kalp durması sebepli bi kaybım oldu o yüzden eşimle ben hem genetik test hemde kan pıhtılaşması testi verdim. Genetik testlerimiz çok şükür temiz geldi ikimizinde, kan pıhtılaşmasında 2 tane heterozigot var etkiler mi bilemedim tabi doktor ile görüşürüm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…