- 19 Ağustos 2022
- 423
- 490
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.081
Vermez gebelikten sonra doz azaltarak bırakabilirsinizAslında benım tsh 5,7 falandı sonra 25 le başladık düştü sonra doktor 50 ye cıkardı gene arttı. Neyse suan 75 ile devam ediyorum. 1.8 di en son. Tekrar doktora gideceğim. Troidime bı zarar verir diye de korkuyorum.
Hayırlı olsunnn kızçe geliyorMerhabalarbenim de 4 gün önce fetal DNA sonucum çıktı düşük riskle çok şükür. Bugün de cinsiyeti doktordan öğrendim kızmış
Geçen silikon göğüs ucu pedi taktım göğüslerime onları çıkarırken birkaç damla su geldi annem terdir falan dedi ama ben hiç şakır şakır terleyen bir insan değilim demekki gerçekten gelebiliyorBir arkadaşımız daha öyle olmuş hatta süt gelmiş bu haftalardakanallar çalışıyor sanırım yavaştan
Birkaç gün kayboluyor sonra tekrar geri geliyor benimBenim belirtilerim 2 gündür yok denecek kadar kayboldu sizde böyle durumlar yaşıyor musunuz. Ben çok merak ediyorum randevuma da 5 gün var daha .
benimde gelsin yaa valla razıyımBirkaç gün kayboluyor sonra tekrar geri geliyor benim
Ama zaten 12. Haftadan sonra belkide birçok belirtimiz kaybolacak. Ben kaybolmalarını istiyorum ya mümkünse hiç geri gelmesinlerbenimde gelsin yaa valla razıyım
Evet bende başladım günde 2 kere gögüs, karın ve üst iç dış bacaklarıma sürüyorum. 12+3 teyim karnım henüz şişmedi ama artık başlayabilir diye düşünüyorum başlamadan ben başladım12. Haftada başla dediler bana haftaya başlamayı düşünüyorum
Ne tarz belirtiler mesela? Bende mide gazı oluyo bazen. Bir de sabah ac kalmazsam belirti yok zaten.Benim belirtilerim 2 gündür yok denecek kadar kayboldu sizde böyle durumlar yaşıyor musunuz. Ben çok merak ediyorum randevuma da 5 gün var daha .
Biraz belirtilerimiz aynıÇevremdeki hamilelerle kıyasladımyüzüm vücudum sivilce doldu, tatlıdan soğudum ama öyle ekşi aşermiyorum daha erkek bebek anneler hep ayaklarım üşürdü diyordu kız bebek anneleri ayaklarım yanardı diyordu benim ayaklarım yanıyor sabah bulantılarım aşırı fazla. Kusma olarak değil bulanıyor sadece. Erkek anneleri kusma çok olmuş kız anneleri bulantı çok saçlarım matlaştı parlaklaşmadı hamilelik başladığından beri daha gergin biriyim sol göğüs sağ göğüsten daha büyük göğüs ucu pek koyulaşmadı galan
Arkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyükBiraz belirtilerimiz aynıbenimde sivilcelerim oluştu yüzümde ve sırtımda kusmam yok bulantım var öğlen başlıyor akşama kadar benimde göğsümün biri kücültü sağ tarafı, korkuttu beni ama sanırsam normal sizinde öyle olduğuna göre, yazmıştım gecen ama kimse cevap vermedi. neyse hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler inşaAllah
Beni en çok zorlayan bulantı ve ayak yanması oldu. Ayak yanması için hatta şeker ölçümü falan yaptılar doktorlar. Çünkü normalde ayaklarım hep soğuktur benim eşim dalga geçerdi yazın serinlemek için değiyorum diye. Ama hamilelikten beri yanıyor. Şükür şekerim yüksek çıkmadı. Dahiliye bizlik bir şey yok şekerden olması için 300/400 olması lazım şekerin senin tokluk 100 dediBiraz belirtilerimiz aynıbenimde sivilcelerim oluştu yüzümde ve sırtımda kusmam yok bulantım var öğlen başlıyor akşama kadar benimde göğsümün biri kücültü sağ tarafı, korkuttu beni ama sanırsam normal sizinde öyle olduğuna göre, yazmıştım gecen ama kimse cevap vermedi. neyse hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler inşaAllah
Genelde kadınların sol gögsü büyük olmuyor mu?Arkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük
Sizin bebek yüzde 90 kız mı şimdiBeni en çok zorlayan bulantı ve ayak yanması oldu. Ayak yanması için hatta şeker ölçümü falan yaptılar doktorlar. Çünkü normalde ayaklarım hep soğuktur benim eşim dalga geçerdi yazın serinlemek için değiyorum diye. Ama hamilelikten beri yanıyor. Şükür şekerim yüksek çıkmadı. Dahiliye bizlik bir şey yok şekerden olması için 300/400 olması lazım şekerin senin tokluk 100 dediikinci bebeğine hamile arkadaşım söyledi oğlana hamileyken ayaklarım üşürdü şimdiki kız yanıyor bende senin gibi deliriyorum ayak yanmasına şuan diye
Gelir benimde öyle oluyor bende korktumbenimde gelsin yaa valla razıyım
Hamilelikten önce eşitti benimde ilk haftalar göğüsler değişmeye başladı. Göğüsün areola denilen kısmı büyüdü ilk şok olmuştumArkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük
bir şey demedi doktorSizin bebek yüzde 90 kız mı şimdi
Benim ayaklarım yanmıyor normal şuan ama bazen üşüyor oda yurt dışında havalar soğuk diyeBeni en çok zorlayan bulantı ve ayak yanması oldu. Ayak yanması için hatta şeker ölçümü falan yaptılar doktorlar. Çünkü normalde ayaklarım hep soğuktur benim eşim dalga geçerdi yazın serinlemek için değiyorum diye. Ama hamilelikten beri yanıyor. Şükür şekerim yüksek çıkmadı. Dahiliye bizlik bir şey yok şekerden olması için 300/400 olması lazım şekerin senin tokluk 100 dediikinci bebeğine hamile arkadaşım söyledi oğlana hamileyken ayaklarım üşürdü şimdiki kız yanıyor bende senin gibi deliriyorum ayak yanmasına şuan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?