Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22

Tam 11. Hafta dolduğu gün mü vereceksiniz ben de yarın 10 haftalığım. Ben de kararsızım tam gününde mi yaptırsam biraz daha beklesem mi diye farkı oluyor mudur acaba sonuçlarda

merhabalar kızlar, ben de bugün fetal dna için kan verdim içim kıpır kıpır inanılmaz heyecanlıyım umarım hayırlı güzel sonuçlarını tez zamanda alırız
Merhabalar bende geçtiğimiz hafta perşembe günü fetal dna için kan vermiştimsonuçlar cuma veya cumartesi çıkacakmış mutluluk ve heyecandan uçuyorumm umarım sağlıkla gelir bebeklerimiz önce sağlıklı olsun sonra cinsiyet için sabırsızlanıyorum

Ben de bugün TSH için kan verdim. Her ay doz artışına rağmen yine 3 üstü. İlk trimesterı 3'ün altına inemeden kapattım değil 2.5

Tam 11. Hafta dolduğu gün mü vereceksiniz ben de yarın 10 haftalığım. Ben de kararsızım tam gününde mi yaptırsam biraz daha beklesem mi diye farkı oluyor mudur acaba sonuçlarda
Ya benim bizden ileri haftalarda hamile olan bi arkadaşım var hep ona danışıyorum sağolsun bana kutup yıldızı dedi ki olabildiğince 12 haftaya yakın ver sonra yeterli gelmiyor diye kan istiyorlar dedi bende o yüzden bekliyorum, doktor 10. Haftada verebilirsin dedi ama ben bilerek bekliyorum canım istersen sende öyle yap, yaa sende mi yaşın 10 haftalık olacaksın tek tesadüf bu değil adaşız da aslında Maşallah

Ayy maşallah 10. Haftadan sonra yapıyorlar ama bazen 10. Haftada yeterli fetal fraksiyon elde edilemeyebiliyormuş o yüzden ben 11 i bekledim kaybın için çok geçmiş olsun umarım şimdi sağlıkla kucağınıza alırsınız heterozigot değil de homozigot olunca sıkıntı olabiliyormuş pozitif olalım çok güzel bebişlerimiz olacak inşallah

İnşallah canım Allaha emanetler inşallah kucaklarımıza da alırız öyle bakıyorum bende artık evet evet doktor da çok ciddi bi durum değil demişti çoğu kadında oluyor demişti corasprin verdi onu kullanıyorum canım. Çok Şükrü bugünümüze inşallah ya Allahım kim varsa dua bekleyen tüm arkadaşlarımın bebeklerini sağlıkla mutlulukla kucaklarına almayı nasip etsin

Evet yarın 10. Haftamız evet ben de 10. Hafta diye okudum ama doktorum 11. Haftada gel görüşelim fetali dedi. Hem bir an önce çıksın içim rahatlasın hem de cinsiyet öğreneyim diye sabırsızlanıyorum. Aynı zamanda da çok haklısınız eksik gelir tekrar isterler vs acaba 11 i de biraz geçsin mi diye düşünüyorum adaş olmamız da harika

Merhabalar genetik testi için 11. Haftadan sonra sonuçlar daha net olur diyorlar bende 11+4 te yaptırmıştım hatta içimde bir kuşkuda oluşmuştu acaba 12 yi beklesemiydim diye, çünkü bebeğin DNAsı anne kanına 11. Haftadan sonra geçiyormuş

O zaman gözün aydın mı bu iyi bişey o zaman değil mi :)
Aslında ilk trimesterda TSH ın 2.5 un altına inmesi istenir yani tam başarı sağlayamadık. Ama hastada otoantikor (anti-tpo) yoksa, T4 hormonu da düşük değilse sorun değil benim bulunduğum değerler, neyse ki buraya uyuyorum

Bende bi sonraki doktor randevuma kadar çıkarsa cinsiyeti doktordan öğrenmek için zamanı denk getirmeye çalışıyorum işte 11. Hafta verirsem ucu ucuna denk gelir belki Güzel temiz sonuçlar alalım inşallah

Yeni bir bilgi eklendi demek ki bu haftalarda da olabilir bizde de olursa endişelenmeyelim ben de sürekli rüyamda emzirdiğimi görüyorum
Ben de hiç beklemiyordum 13 haftalık olduk biz. Ve göğsüm çatlak dolu krem sürmek için geç kaldım sanırım. Karnım henüz çatlamadı ama şişiyor artık şimdiden başlicam

Gebelikten önce 5 gün 25 mcg, 2 gün 50 mcg iken her ay artış yaptık çıkan TSH'a göre, bu 3. Artış son durumda 5 gün 50, 2 gün 75 olacak.
Aslında benım tsh 5,7 falandı sonra 25 le başladık düştü sonra doktor 50 ye cıkardı gene arttı. Neyse suan 75 ile devam ediyorum. 1.8 di en son. Tekrar doktora gideceğim. Troidime bı zarar verir diye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…