- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.061
Benim minik civcivim yarın 10 haftalık olacak, bense haftaya çarşamba yapmayı düşünüyorum, benim daha önce malesef kalp durması sebepli bi kaybım oldu o yüzden eşimle ben hem genetik test hemde kan pıhtılaşması testi verdim. Genetik testlerimiz çok şükür temiz geldi ikimizinde, kan pıhtılaşmasında 2 tane heterozigot var etkiler mi bilemedim tabi doktor ile görüşürüm mutlaka
Merhabalar bende geçtiğimiz hafta perşembe günü fetal dna için kan vermiştimmerhabalar kızlar, ben de bugün fetal dna için kan verdim içim kıpır kıpır inanılmaz heyecanlıyım umarım hayırlı güzel sonuçlarını tez zamanda alırız
Ya benim bizden ileri haftalarda hamile olan bi arkadaşım var hep ona danışıyorum sağolsun bana kutup yıldızıTam 11. Hafta dolduğu gün mü vereceksiniz ben de yarın 10 haftalığım. Ben de kararsızım tam gününde mi yaptırsam biraz daha beklesem mi diyefarkı oluyor mudur acaba sonuçlarda
Ayy maşallahBenim minik civcivim yarın 10 haftalık olacak, bense haftaya çarşamba yapmayı düşünüyorum, benim daha önce malesef kalp durması sebepli bi kaybım oldu o yüzden eşimle ben hem genetik test hemde kan pıhtılaşması testi verdim. Genetik testlerimiz çok şükür temiz geldi ikimizinde, kan pıhtılaşmasında 2 tane heterozigot var etkiler mi bilemedim tabi doktor ile görüşürüm mutlaka
O zaman gözün aydın mı bu iyi bişey o zaman değil mi :)Ben de bugün TSH için kan verdim. Her ay doz artışına rağmen yine 3 üstü. İlk trimesterı 3'ün altına inemeden kapattım değil 2.5
İnşallah canım Allaha emanetler inşallah kucaklarımıza da alırız öyle bakıyorum bende artıkAyy maşallah10. Haftadan sonra yapıyorlar ama bazen 10. Haftada yeterli fetal fraksiyon elde edilemeyebiliyormuş o yüzden ben 11 i bekledim kaybın için çok geçmiş olsun umarım şimdi sağlıkla kucağınıza alırsınız heterozigot değil de homozigot olunca sıkıntı olabiliyormuş pozitif olalım çok güzel bebişlerimiz olacak inşallah
Evet yarın 10. HaftamızYa benim bizden ileri haftalarda hamile olan bi arkadaşım var hep ona danışıyorum sağolsun bana kutup yıldızıdedi ki olabildiğince 12 haftaya yakın ver sonra yeterli gelmiyor diye kan istiyorlar dedi bende o yüzden bekliyorum, doktor 10. Haftada verebilirsin dedi ama ben bilerek bekliyorum canım istersen sende öyle yap, yaa sende mi yaşın 10 haftalık olacaksın tek tesadüf bu değil adaşız da aslında Maşallah
Merhabalar genetik testi için 11. Haftadan sonra sonuçlar daha net olur diyorlar bende 11+4 te yaptırmıştım hatta içimde bir kuşkuda oluşmuştu acaba 12 yi beklesemiydim diye, çünkü bebeğin DNAsı anne kanına 11. Haftadan sonra geçiyormuşTam 11. Hafta dolduğu gün mü vereceksiniz ben de yarın 10 haftalığım. Ben de kararsızım tam gününde mi yaptırsam biraz daha beklesem mi diyefarkı oluyor mudur acaba sonuçlarda
Aslında ilk trimesterda TSH ın 2.5 un altına inmesi istenir yani tam başarı sağlayamadık. Ama hastada otoantikor (anti-tpo) yoksa, T4 hormonu da düşük değilse sorun değil benim bulunduğum değerler, neyse ki buraya uyuyorumO zaman gözün aydın mı bu iyi bişey o zaman değil mi :)
Kaç kullanıyorsunuz?Aslında ilk trimesterda TSH ın 2.5 un altına inmesi istenir yani tam başarı sağlayamadık. Ama hastada otoantikor (anti-tpo) yoksa, T4 hormonu da düşük değilse sorun değil benim bulunduğum değerler, neyse ki buraya uyuyorum
Sizin sorunuz arada kalmış doğum yaklaşınca göğüsten süt geldiğini duymuştım ama bu haftada su geldiğini duymadım hiçKızlar dün akşam göğsümden su geldi iki üç damla bildigin su. Normal mi
Bir arkadaşımız daha öyle olmuş hatta süt gelmiş bu haftalardaSizin sorunuz arada kalmış doğum yaklaşınca göğüsten süt geldiğini duymuştım ama bu haftada su geldiğini duymadım hiç
Bende bi sonraki doktor randevuma kadar çıkarsa cinsiyeti doktordan öğrenmek için zamanı denk getirmeye çalışıyorum işte 11. Hafta verirsem ucu ucuna denk gelir belkiEvet yarın 10. Haftamızevet ben de 10. Hafta diye okudum ama doktorum 11. Haftada gel görüşelim fetali dedi. Hem bir an önce çıksın içim rahatlasın hem de cinsiyet öğreneyim diye sabırsızlanıyorum. Aynı zamanda da çok haklısınız eksik gelir tekrar isterler vs acaba 11 i de biraz geçsin mi diye düşünüyorum adaş olmamız da harika
Yeni bir bilgi eklendiBir arkadaşımız daha öyle olmuş hatta süt gelmiş bu haftalardakanallar çalışıyor sanırım yavaştan
Ben de hiç beklemiyordumYeni bir bilgi eklendidemek ki bu haftalarda da olabilir bizde de olursa endişelenmeyelim ben de sürekli rüyamda emzirdiğimi görüyorum
12. Haftada başla dediler bana haftaya başlamayı düşünüyorumBen de hiç beklemiyordum13 haftalık olduk biz. Ve göğsüm çatlak dolu krem sürmek için geç kaldım sanırım. Karnım henüz çatlamadı ama şişiyor artık şimdiden başlicam
Evet 450-500 dolar civarında fiyatlar veriliyorgünaydınn canıım, acaba fiyat nedir firmada her yer ne kadar pahalı......
Gebelikten önce 5 gün 25 mcg, 2 gün 50 mcg iken her ay artış yaptık çıkan TSH'a göre, bu 3. Artış son durumda 5 gün 50, 2 gün 75 olacak.Kaç kullanıyorsunuz?
Aslında benım tsh 5,7 falandı sonra 25 le başladık düştü sonra doktor 50 ye cıkardı gene arttı. Neyse suan 75 ile devam ediyorum. 1.8 di en son. Tekrar doktora gideceğim. Troidime bı zarar verir diye de korkuyorum.Gebelikten önce 5 gün 25 mcg, 2 gün 50 mcg iken her ay artış yaptık çıkan TSH'a göre, bu 3. Artış son durumda 5 gün 50, 2 gün 75 olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?