Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kızlar fetal dna için kan verdim ya büyük ihtimalle onun sonucu gelmeden 12 hafta kontrolüne gideceğim acaba doktorum ondan önce tahmin yapar mı? Bir de biz aile içinde pasta keserek cinsiyet öğrenmek istiyoruz. O yüzden önümüzdeki hafta doktorumu arayıp kağıda yazarak verir misiniz diyeceğim şak diye telefonda filan söylemesin sonuç çıkarsa diye

Bu arada bu kaygı konularında maalesef ben de kendimi hiç engelleyemiyorum en ufak bir ağrı sızı da bütün moralim çöküyor. Arkadaşıma doktor ağrılar sızılar normal arada bir lekelenme olursa da endişelenme demiş. Hamileliğinin başından beri ara ara sürekli lekenlenmesi oluyor ne progestan kullanıyor ne de takıyor doktor normal dedi deyip geçiyor maşallah çok şükür bebeği gayet iyi. Çok isterdim öyle olabilmeyi ama işte elimden gelmiyor galiba ya da önceki düşüğün travmasını bir türlü atamıyorum sanırım. Neyse çok şükür hepimizin çok az kaldı 12 haftasının yani riskli döneminin bitmesine. Bebişlerimiz sağlıklıysa hayırlısıyla i zaten doğacak olan doğuyor inşallah Belki size de faydası olur, ben dikkatimi olumlu şeylere vermeye çalışıyorum. Bugün biraz bebek çocuk gelişimine dair bir kitap aldım Bir de bir arkadaşımın önerisi ile gebelik günlüğü yapmaya karar verdim. Hem haftalık göbüş fotosu yapıştıracağım hem ultrason fotoğrafları işte günlük küçük notlar filan

Annelik delilik diyorlardı gerçekten öyleymiş ben hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği meğer ne tatlı ama endişeli zamanlarmış sorsalar bana zamanın en zor aktığı dönem diyeceğim Ben olabildiğince kendimi oyalıyorum artık, kitap önerisi bizde alabiliriz neler aldınız

Alıntılamayı unutmuşum

ya sizler cinsiyet konuştukça içim kıpır kıpır oluyor cumartesi doktor kontrolüm var 1-2 haftayada ardından fetal dna yaptıracağım cinsiyette fetal dnada çıkandan sonra çok değişen yoktur di mi o kadar bi plan yapıyoruz cinsiyet pastası videolar falan snra değişmez heralde

Tamam cicim sağol bende alayım o zaman katılıyorum sana

Yok yapmadılar devlete gittim galiba devlette 16. Haftadan önce tahmin yapmıyorlarmış

ben özele gidiyordum. 16.haftada yorum yapıldı bana da bence dr gerçekten bir tahmini varsa söylüyor yoksa susuyor.
Bazen bebeğin pozisyonundan dolayı da görmeleri güçleşiyormuş. O da süreci uzatabiliyormuş.
Siz Daha erken öğrenirsiniz umarım
Kendim de bu defa biraz daha erken haftalarda öğrenmek isterim

Ben geçen sene 14.haftada öğrenmiştim bu sene de doktorum 13.haftada gel bakalım belki görürüz dedi bu haftaydı ama tatile gitmiş yine de 14.haftayı bekleyeceğim azıcık hevesim kursağımda kaldı ama napalım

İnşallah en kısa zamanda öğreniriz insan çok merak ediyor gerçekten

Merhaba kızlar bugün tam 12. Haftayı bitirdik. Doktor %70 kız dedi:)) herkes erkek diye tahmin ediyordu yüzük testi makas testi hepsi erkek diyordu ama ben içimde bi yerlerde biliyordum:)) çok mutluyum ama sonradan değişen de çok oluyormuş o yüzden kapılmamaya çalışıyorum 3 hafta sonra tekrar gideceğiz sanırım artık netleşmiş olur

herşeyden önce sağlıkla gelsin 3 arkadaşımda seneye erkek yılı diyor bakalım 1 aya tablo ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…