- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.001
Ya zaten bizde hemen hemen böyle görüntü gördük ama insan şu bebek halini almış olmasına bile mutluluktan deli gibi geziyor, Allah herkese yaşatsın o anıCanım gerçekten hiç anlayamadım devlete gittim ultrason görüntüsü çok kötüydü biraz hevesim kursağımda kaldı
Yok yapmadılar devlete gittim galiba devlette 16. Haftadan önce tahmin yapmıyorlarmışAy ben kaçırdım 11+5 için cinsiyet tahmini yaptılar mı size
Aminnnn gerçekten çok güzel bir duyguYa zaten bizde hemen hemen böyle görüntü gördük ama insan şu bebek halini almış olmasına bile mutluluktan deli gibi geziyor, Allah herkese yaşatsın o anı
Benimde kontrol günüm 11+5 olacak bi tahminde bulunur diye düşünüyorum :)Yok yapmadılar devlete gittim galiba devlette 16. Haftadan önce tahmin yapmıyorlarmış
14 haftalık olduğunda özele gideceğim cinsiyet partisi planımız vardaBenimde kontrol günüm 11+5 olacak bi tahminde bulunur diye düşünüyorum :)
Az çok belli olabiliyormuş tam 12 dolunca müsait olursanız özele de gidin söylerler bence
Annelik delilik diyorlardı gerçekten öyleymiş ben hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği meğer ne tatlı ama endişeli zamanlarmış sorsalar bana zamanın en zor aktığı dönem diyeceğimKızlar fetal dna için kan verdim ya büyük ihtimalle onun sonucu gelmeden 12 hafta kontrolüne gideceğimacaba doktorum ondan önce tahmin yapar mı? Bir de biz aile içinde pasta keserek cinsiyet öğrenmek istiyoruz. O yüzden önümüzdeki hafta doktorumu arayıp kağıda yazarak verir misiniz diyeceğim şak diye telefonda filan söylemesin sonuç çıkarsa diye
Bu arada bu kaygı konularında maalesef ben de kendimi hiç engelleyemiyorum en ufak bir ağrı sızı da bütün moralim çöküyor. Arkadaşıma doktor ağrılar sızılar normal arada bir lekelenme olursa da endişelenme demiş. Hamileliğinin başından beri ara ara sürekli lekenlenmesi oluyor ne progestan kullanıyor ne de takıyor doktor normal dedi deyip geçiyor maşallah çok şükür bebeği gayet iyi. Çok isterdim öyle olabilmeyi ama işte elimden gelmiyor galibaya da önceki düşüğün travmasını bir türlü atamıyorum sanırım. Neyse çok şükür hepimizin çok az kaldı 12 haftasının yani riskli döneminin bitmesine. Bebişlerimiz sağlıklıysa hayırlısıyla i zaten doğacak olan doğuyor inşallah Belki size de faydası olur, ben dikkatimi olumlu şeylere vermeye çalışıyorum. Bugün biraz bebek çocuk gelişimine dair bir kitap aldım Bir de bir arkadaşımın önerisi ile gebelik günlüğü yapmaya karar verdim. Hem haftalık göbüş fotosu yapıştıracağım hem ultrason fotoğrafları işte günlük küçük notlar filan
Alıntılamayı unutmuşumAnnelik delilik diyorlardı gerçekten öyleymiş ben hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği meğer ne tatlı ama endişeli zamanlarmış sorsalar bana zamanın en zor aktığı dönem diyeceğimBen olabildiğince kendimi oyalıyorum artık, kitap önerisi bizde alabiliriz neler aldınız
Tamam cicim sağol bende alayım o zaman katılıyorum sanaDünyanın En Mutlu Çocukları diye bir kitap aldım. Hollandalıların çocuk yetiştirme yöntemlerini anlatıyor diğer ülkelerden anne babalarla da kıyaslayarakÇünkü huzurlu ve sakin bir bebiş yetiştirmeyi çok istiyorum kendi kaygılarımdan ve paniklerimden uzak
Yok yapmadılar devlete gittim galiba devlette 16. Haftadan önce tahmin yapmıyorlarmış
Yasak diye biliyorum canım işten çıkaramazKızlar ben bir şey merak ediyorum,
Kurumsal firmada çalışıyorum ve gebelik bildirimi yapıldı. Mesela bu süreçte beni işten çıkarabilir mi şirket?
MaşallahEki Görüntüle 3623064 Kızlar hesap makinesiyle çekilse daha net bir görüntü çıkabilirdi görüntü berbat11 haftalık normalde 11+5 ile uyumlu çıktı. Ense kalınlığı vs normal dedi doktor
İnşallah en kısa zamanda öğreniriz insan çok merak ediyor gerçektenben özele gidiyordum. 16.haftada yorum yapıldı bana dabence dr gerçekten bir tahmini varsa söylüyor yoksa susuyor.
Bazen bebeğin pozisyonundan dolayı da görmeleri güçleşiyormuş. O da süreci uzatabiliyormuş.
Siz Daha erken öğrenirsiniz umarım
Kendim de bu defa biraz daha erken haftalarda öğrenmek isterim
Ben hala bir şey hissedemedim ya sadece biraz tipsiz geldi sanki kız güzelliği yok gibiMaşallahSiz ne hissediyorsunuz?
Sanki sizin oğlunuz olcak gibi hissediyorum ama gönlünüzdeki ne ise o olsunBen hala bir şey hissedemedim ya sadece biraz tipsiz geldi sanki kız güzelliği yok gibiSizin bir tahmininiz var mı bu görüntüye göre
herşeyden önce sağlıkla gelsinMerhaba kızlarbugün tam 12. Haftayı bitirdik. Doktor %70 kız dedi:)) herkes erkek diye tahmin ediyordu yüzük testi makas testi hepsi erkek diyordu ama ben içimde bi yerlerde biliyordum:)) çok mutluyum ama sonradan değişen de çok oluyormuş o yüzden kapılmamaya çalışıyorum 3 hafta sonra tekrar gideceğiz sanırım artık netleşmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?