Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Herkese merhaba ben de cumartesi gitmiştim doktoruma, son adete göre 11+2 iken 11+5 dedi doktor ölçüme göre ve erkek diye tahmin etti
Bugün 12+0 oldum ve perinatologa gittim, o da kız gibi tahmin etti
İlk gebeliğimde perinatolog 11. Hf gittiğimde %95 kız demişti ve kızım oldu
Perinatolojinin tahmini daha güvenilir gibi duruyor:) yarın ben de fetal dna kanı vereceğim
İstanbulda panoroma firması ile anlaştık

Merhaba neden perinatoloğa gittiniz acaba ?

Benim nubu hiç belli ol uyor değil mi ? Bende anlamadım orda ne var. Bacak falan dedi doktor. Ama 10. haftada belli olmuyormuş. Kız erkek aynı diyorlar. Sizin kaç haftalıktı
Ben de onuncu haftamdayım görsel ekliyorum belki sizin bir tahmininiz olur

Eklentiler

• IMG_3564.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 80
Kitabı beğenirsen bizle de ismini paylaşabilir misin? Ben de birkaç kitap okumaya başladım

Kızlar aynı durumu yaşayanlar yardımcı olur mu. 10 temmuzda tek seferlik bir kanama geçirdim. Ağrısız sizisiz. Adet kanaması gibi oldu geçti bitti. Bir gece hastanede tedbir amaçlı kaldım. Ultrasonda bebeğin kalp atışları devam ediyordu elhamdülillah. Herhangi bir ilaç vs. Yazmadi doktor. Fakat o günden beridir kahverengi lekelenmeler devam ediyor. 22 temmuzda tekrar gittiğimde herhangi bir kanama alanı vs yoktu ki baştan beri yoktu zaten.doktor bu sefer sedeya folic diye bir ilaç verdi. Onu kullaniyorum altıncı gündü bugün. İki üç gündür lekelenmeler yok ama bugün yine kahverengi ve sümüksü pihtili bir kanamami desem lekelenmemi.desem bilemedim hem klozette gördüm.hemde peceteye silerken geldi. Böyle bir durum yaşayan var mı ???????

Bu arada yarın tam 11 haftalık olacağız Allah'ın izniyle

Uyguladım ve bundan sonra başka topiclerde de ihtiyaç duyarsam uygulayacağım aklımda olsun. Olayın özeti başkaydı, anlamak istemeyen ve başka yonlere çeken kimse icin de kendimi yıpratmayacagım. Bundan sonra uzun uzadıya açıklama da yapmayacağım. Konuya dair son yorumum olsun anlamak isteyen anlamıştır zaten demek istediğimi uzunca anlattım daha önce. Tavsiye için teşekkürler benim aklima gelmemisti unutmusum bu özelliği

Kitabı araştıracagim. Az kaldı evet dediğiniz gibi biz de biraz daha rahatlayacagiz bebeklerimiz büyüdükçe Hareket etmeye başladığında nasıl bir his olacak onu çok merak ediyorum mesela, düşünüyorum bu ara bazen aklıma geliyor nasip olursa ilk kez yaşayacağım çünkü bu hissi

günaydınn canıım, acaba fiyat nedir firmada her yer ne kadar pahalı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…