- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.021
Gönlümde de bir şey yok açıkçası ilk çocuk olduğu için ikisindende yok. İnşallah hepsi çok sağlıklı ve mutlu bebekler olurlarSanki sizin oğlunuz olcak gibi hissediyorum ama gönlünüzdeki ne ise o olsun
Merhaba neden perinatoloğa gittiniz acaba ?Herkese merhaba ben de cumartesi gitmiştim doktoruma, son adete göre 11+2 iken 11+5 dedi doktor ölçüme göre ve erkek diye tahmin etti
Bugün 12+0 oldum ve perinatologa gittim, o da kız gibi tahmin etti
İlk gebeliğimde perinatolog 11. Hf gittiğimde %95 kız demişti ve kızım oldu
Perinatolojinin tahmini daha güvenilir gibi duruyor:) yarın ben de fetal dna kanı vereceğim
İstanbulda panoroma firması ile anlaştık
Yaşım 39, ikili test zamanı geldiği için gittim, fetal dna önerdi direk yaş nedeniyleMerhaba neden perinatoloğa gittiniz acaba ?
Ben de onuncu haftamdayım görsel ekliyorum belki sizin bir tahmininiz olurBenim nubu hiç belli ol uyor değil mi ?Bende anlamadım orda ne var. Bacak falan dedi doktor. Ama 10. haftada belli olmuyormuş. Kız erkek aynı diyorlar. Sizin kaç haftalıktı
Kız gibi algıladım ama 10. haftada kız erkek genelde nub durusu aynıymışBen de onuncu haftamdayım görsel ekliyorum belki sizin bir tahmininiz olur
Hayır maalesef daha erken dedi :/Doktor tahmın etmedi mi?
Yaa bana da tahmin yapar mısınız kızlar doktor hiç bir şey demediBen erkek demiştim
kız gibiYaa bana da tahmin yapar mısınız kızlar doktor hiç bir şey demedi12 haftalık olduk. Çok merak ediyorum artık
Hadi inşallahkız gibi
Hangi tahminci sayfalarHadi inşallahtahminci sayfalar erkek diyor ama belirtilerin çoğu kız çevremde herkesin oğlu oldu bu döngüyü kırmam lazım kız bebeğe hasret kaldık
Kitabı beğenirsen bizle de ismini paylaşabilir misin?Kızlar fetal dna için kan verdim ya büyük ihtimalle onun sonucu gelmeden 12 hafta kontrolüne gideceğimacaba doktorum ondan önce tahmin yapar mı? Bir de biz aile içinde pasta keserek cinsiyet öğrenmek istiyoruz. O yüzden önümüzdeki hafta doktorumu arayıp kağıda yazarak verir misiniz diyeceğim şak diye telefonda filan söylemesin sonuç çıkarsa diye
Bu arada bu kaygı konularında maalesef ben de kendimi hiç engelleyemiyorum en ufak bir ağrı sızı da bütün moralim çöküyor. Arkadaşıma doktor ağrılar sızılar normal arada bir lekelenme olursa da endişelenme demiş. Hamileliğinin başından beri ara ara sürekli lekenlenmesi oluyor ne progestan kullanıyor ne de takıyor doktor normal dedi deyip geçiyor maşallah çok şükür bebeği gayet iyi. Çok isterdim öyle olabilmeyi ama işte elimden gelmiyor galibaya da önceki düşüğün travmasını bir türlü atamıyorum sanırım. Neyse çok şükür hepimizin çok az kaldı 12 haftasının yani riskli döneminin bitmesine. Bebişlerimiz sağlıklıysa hayırlısıyla i zaten doğacak olan doğuyor inşallah Belki size de faydası olur, ben dikkatimi olumlu şeylere vermeye çalışıyorum. Bugün biraz bebek çocuk gelişimine dair bir kitap aldım Bir de bir arkadaşımın önerisi ile gebelik günlüğü yapmaya karar verdim. Hem haftalık göbüş fotosu yapıştıracağım hem ultrason fotoğrafları işte günlük küçük notlar filan
“Dünyanın En Mutlu Çocukları” adıKitabı beğenirsen bizle de ismini paylaşabilir misin?Ben de birkaç kitap okumaya başladım
Bu arada yarın tam 11 haftalık olacağız Allah'ın izniyleKızlar aynı durumu yaşayanlar yardımcı olur mu. 10 temmuzda tek seferlik bir kanama geçirdim. Ağrısız sizisiz. Adet kanaması gibi oldu geçti bitti. Bir gece hastanede tedbir amaçlı kaldım. Ultrasonda bebeğin kalp atışları devam ediyordu elhamdülillah. Herhangi bir ilaç vs. Yazmadi doktor. Fakat o günden beridir kahverengi lekelenmeler devam ediyor. 22 temmuzda tekrar gittiğimde herhangi bir kanama alanı vs yoktu ki baştan beri yoktu zaten.doktor bu sefer sedeya folic diye bir ilaç verdi. Onu kullaniyorum altıncı gündü bugün. İki üç gündür lekelenmeler yok ama bugün yine kahverengi ve sümüksü pihtili bir kanamami desem lekelenmemi.desem bilemedim hem klozette gördüm.hemde peceteye silerken geldi. Böyle bir durum yaşayan var mı ???????
Uyguladım ve bundan sonra başka topiclerde de ihtiyaç duyarsam uygulayacağım aklımda olsun. Olayın özeti başkaydı, anlamak istemeyen ve başka yonlere çeken kimse icin de kendimi yıpratmayacagım. Bundan sonra uzun uzadıya açıklama da yapmayacağım. Konuya dair son yorumum olsun anlamak isteyen anlamıştır zaten demek istediğimi uzunca anlattım daha önce. Tavsiye için teşekkürler benim aklima gelmemisti unutmusum bu özelliğiBir kişinin mesajlarını görmek istemiyorsanız o kişinin profiline girip "gözardı et" diyebilirsiniz. Böylece o kişinin hiçbir yazdığını görmeden forumu kullanmaya devam edebilirsiniz. Hayatın neresinden bakacağımı tekeline vermeyeceğim anonim bir hesap için ben şu an yaptım. Ben göz ardı edince o benim mesajımı görüyor mu bilmiyorum ama o kişi başta olmak üzere buna ihtiyaç duyan herkese tavsiyemdir böylece insanların ne konuşacağına karar vermeden kendi tercihlerinize göre devam edebilirsiniz.
Kitabı araştıracagim. Az kaldı evet dediğiniz gibi biz de biraz daha rahatlayacagiz bebeklerimiz büyüdükçeDünyanın En Mutlu Çocukları diye bir kitap aldım. Hollandalıların çocuk yetiştirme yöntemlerini anlatıyor diğer ülkelerden anne babalarla da kıyaslayarakÇünkü huzurlu ve sakin bir bebiş yetiştirmeyi çok istiyorum kendi kaygılarımdan ve paniklerimden uzak
günaydınn canıım, acaba fiyat nedir firmada her yer ne kadar pahalı......Herkese merhaba ben de cumartesi gitmiştim doktoruma, son adete göre 11+2 iken 11+5 dedi doktor ölçüme göre ve erkek diye tahmin etti
Bugün 12+0 oldum ve perinatologa gittim, o da kız gibi tahmin etti
İlk gebeliğimde perinatolog 11. Hf gittiğimde %95 kız demişti ve kızım oldu
Perinatolojinin tahmini daha güvenilir gibi duruyor:) yarın ben de fetal dna kanı vereceğim
İstanbulda panoroma firması ile anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?