- 29 Haziran 2024
- 1.648
- 2.284
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.101
Salatalıklı yogurtlu makarnaKızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldumBir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
Bilmiyodum googleden okudum artık kafama taktım baya, benimde sol daha büyük sağ kücüldü.Arkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük
Prilam Dr başlattı doktor dün. Çünkü sabah kahvaltı hayal olmuştu bana. Su bile içemiyordum sabah kalkınca. Bacaklarım buz gibi ayaklarım ateş atıyor. Normalde tam tersi olurduBenim ayaklarım yanmıyor normal şuan ama bazen üşüyor oda yurt dışında havalar soğuk diyemide bulantısı benide zorluyo yemekten kesiyor bazen ama bazı günlerde hic olmuyor bulantı.
Salatalığa limon sıkıp yemek de bulantıya iYi geliyorSalatalıklı yogurtlu makarnaSoğuk efsane oluyor.
Banada hap verdi ama almadım acıkcası mide bulantısı piskolojik olarak iyi geliyorPrilam Dr başlattı doktor dün. Çünkü sabah kahvaltı hayal olmuştu bana. Su bile içemiyordum sabah kalkınca. Bacaklarım buz gibi ayaklarım ateş atıyor. Normalde tam tersi olurdu
Bilmiyorumki bende geçen gün farkettim birinin bariz büyük olduğunuGenelde kadınların sol gögsü büyük olmuyor mu?
Ay benimde uçları çok büyüdüHamilelikten önce eşitti benimde ilk haftalar göğüsler değişmeye başladı. Göğüsün areola denilen kısmı büyüdü ilk şok olmuştum
Dün ikili taramaya aç gidince tansiyon zaten hep düşük daha da düştü. Annenin konforu da önemli dedi doktorBanada hap verdi ama almadım acıkcası mide bulantısı piskolojik olarak iyi geliyorilerliyor demekki diyorum inşaAllah öyledir üc hafta oldu gideli doktora haftaya salı randevum var çok sürüyor zaman gecmiyor. Aşırı zorlarsa alırım dedim bazı günleri olmuyor ve azaldı o yüzden almamaya karar verdim idare ediyorum. Kahvaltı baştan banada öyledi ama bu aralae yiyebiliyorum kahvaltımı güzel yumurta haric onu icim almıyor ama gecen akşam gece vakti canım tavada yumurta cekti hemen inip yaptım bu fırsat hep olmaz diye yapim dedim
İnsan görünce harbiden vücudum çocuk için veriliyor galiba diyorAy benimde uçları çok büyüdü
Annemin göğüs uçları çok büyüktür sütyen taktığında bile uçları belli olur onunla çok dalga geçerdim galiba bende öyle oldumİnsan görünce harbiden vücudum çocuk için veriliyor galiba diyorben ilk gördüğümde bu daha gazla büyümez inşallah dedim
AhahahhaAnnemin göğüs uçları çok büyüktür sütyen taktığında bile uçları belli olur onunla çok dalga geçerdim galiba bende öyle oldum
Pilav, cacık, salata, çorba, sebze yoğurtlaması, hafif olur diye düşünüyorum. salata ve soslarda zeytinyağı kullanın. Ayçiçek yağı daha ağır sanki, bir de zeytinyağıyla yemek yaparken yağı fazla ısıya maruz bırakmayın. Yemeklere de fazla baharat ve yağ koymayın. Sade sebze haşlaması, patates salatası yiyorum ben genelde. Hatta bu aralar sadece patates yediğim zaman doyuyorum. Aşeren olmaz inşallah ya. Faydası olsun diye söyledim. Bir de canının çekmesi farklıymış aşermek farklıymış. Ben hep aşeriyorum zannederdim canımın çektiği şeyi, meğer aşerince o yemek istediğin şeyin tadı, kokusu hiç yoktan geliyor gibi oldu. Çok gariptiKızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldumBir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
13+1Hayırlı olsunnn kızçe geliyorKaçıncı haftanızdı?
Evet benimde biri bariz şekilde büyük benim sol gögsüm daha büyük endişelenecek birşey yok diye düşünüyorumArkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük
Midemin çok bulandığı zamanlar bazen sadece patates haşladım biraz yoğurtla ve tuzla yedim çok iyi gelmişti. Yemek olarak sebzeleri az bir yağ ile fırında soteledim yine yoğurtla tükettim. Cacık ve soğuk çorba mükemmel gidiyor bu sıcaklardaPilav, cacık, salata, çorba, sebze yoğurtlaması, hafif olur diye düşünüyorum. salata ve soslarda zeytinyağı kullanın. Ayçiçek yağı daha ağır sanki, bir de zeytinyağıyla yemek yaparken yağı fazla ısıya maruz bırakmayın. Yemeklere de fazla baharat ve yağ koymayın. Sade sebze haşlaması, patates salatası yiyorum ben genelde. Hatta bu aralar sadece patates yediğim zaman doyuyorum. Aşeren olmaz inşallah ya. Faydası olsun diye söyledim. Bir de canının çekmesi farklıymış aşermek farklıymış. Ben hep aşeriyorum zannederdim canımın çektiği şeyi, meğer aşerince o yemek istediğin şeyin tadı, kokusu hiç yoktan geliyor gibi oldu. Çok garipti
Kız kardeşim 12+1de kız dedi doktor. Devlet hastanesi. 2 hafta sonra yine kız dedi ama biz güvenmiyoruz. Hala %50 ihtimal veriyoruzKızlar en erken ne zaman cinsiyet öğrenilir veya tahmin edilir.?
Nohut salatası yedim bu akşam mesela Gayet besleyici ve mide bulandırmıyor canım. Bol dereotuyla köz biberli limonluKızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldumBir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
Dkkdjdjdj ay çok güldüm çünkü bu benim şu anAhahahhabenim göğsümde küçük o kadar büyürse sadece göğüs halkasından oluşacak
Doktor haklı tabi kiDün ikili taramaya aç gidince tansiyon zaten hep düşük daha da düştü. Annenin konforu da önemli dedi doktorcanım buz çekiyor sürekli sadece
Hasaslığı da çok azaldı benimEvet benimde biri bariz şekilde büyük benim sol gögsüm daha büyük endişelenecek birşey yok diye düşünüyorumaynı zamanda çok hassaslar sizlerinde öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?