- 24 Ocak 2024
- 410
- 313
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.941
Aç kalınca da mide safra kusuyormuşBende birkaç kez sarı su kustum safra oluyor sanırım. Kustuktan sonra bir süre boğazımda acısı kalıyor hatta iğrenç bişey. Çok fazla soğuk su içiyorum midemizi üşütüyor olabiliriz yaz hava çok sıcak dolayısıyla soğuk şeyler tüketiyoruz. Artık soğuk su içmiyorum birkaç gündür midem iyi kusma vs olmadı
Aç kalınca da mide safra kusuyormuşBende birkaç kez sarı su kustum safra oluyor sanırım. Kustuktan sonra bir süre boğazımda acısı kalıyor hatta iğrenç bişey. Çok fazla soğuk su içiyorum midemizi üşütüyor olabiliriz yaz hava çok sıcak dolayısıyla soğuk şeyler tüketiyoruz. Artık soğuk su içmiyorum birkaç gündür midem iyi kusma vs olmadı
Tebrik ederim hayırlı olsunMrs Dalloway Kızlar benim bebeğimin cinsiyeti dün belli oldu erkekmiş. 1 kızım vardı şimdi böyle olmasına sevindim
Çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahTebrik ederim hayırlı olsun
Hoşgelsin prensMrs Dalloway Kızlar benim bebeğimin cinsiyeti dün belli oldu erkekmiş. 1 kızım vardı şimdi böyle olmasına sevindim
Allah bağışlasın, sağlıkla gelsin inşallah. İkisinin de tadını alırsınız güzel olmuşMrs Dalloway Kızlar benim bebeğimin cinsiyeti dün belli oldu erkekmiş. 1 kızım vardı şimdi böyle olmasına sevindim
Evet o da çok önemli gerçekten. Kolaylıklar diliyorum size de. Sağlıkla gelsin bebişinizDoktor değiştirmeyi göze alamam ki çok güveniyorumilk çocuğumda da onunlaydım frekansımız tuttu bayağı ben ataşehirdeyim, ataşehir kadıköy tarafına bakıyorum.
Hoşgelsin prens
Çok teşekkürler kızlarAllah bağışlasın, sağlıkla gelsin inşallah. İkisinin de tadını alırsınız güzel olmuş
Suyu bol için. Bizim daha gebelik haftalarimiz çok erken. Yoluna girer inşallahKızlar bebişin suyu az dedi Dr böyle olan ve düzelen var mı bebek sağlıklı suan ense kalınlığı burun kemiği falan normal dedi
Kızlar ben gayet iyiydim,
Bana ilk belirtiler yine yüklendi. 12 haftayı geçtim yeni. Midem şişmi ne böyle gazlı gibi aynı. Sabah da kalkınca kusmustım su çıktı sarı midemden. Uyurken rahatsız ediyor beni ve çok kötü bir duygu. Naaıl bir çözüm bulabilirim? Arada yanıyor gibide
Benim hamileliğin başından beri gaz sorunum var. Aşırı sancılı olup korktuğum olmuştu bebekle ilgili diye. Dr gazdan demişti. Ben mesela klimalı odada otururken spor coraplardan giyiyorum. Uyurken mutlaka belime pamuklu bi örtü sarıyorum. Suyu çok soğuk içmiyorum, dolaptan çıkardığım suya biraz ılık su da ekliyorum. Bi de gaz yapan yiyecekleri az tüketiyorum. Dr unuz sürekli yat demediyse aksam serinliğinde hafif kısa yürüyüş çok iyi geliyor. Daha da olmazsa bebeklerdeki gazı çıkarmak için olduğu gibi belimi ovusturuyor eşim rica ediyorumBen de benzer durumdayım. Acayip bir gaz var. Affedersiniz ama tuvalete de çıkamıyorum. Ne yesem mideme oturuyor gibi.
MaşallahTeyzelere el sallıyoruz 2.li tarama testimiz güzel geçti şükür :)
Hala belli değil söylemiyorlar erken diyorlar :) bir dahaki sefere belli olur umarımMaşallahPrens mi prenses mi
Kullanmıyorum. Bir sorayım bakalım doktorumaMagnezyum kullanıyor musun canım tuvalet ihtiyacına iyi geliyor
Benim de yoğun bulantılı geçiyor ve sanırım en çok beyaz leblebinin faydasını gördüm hızlıca bulantıyı bastırıyor tavsiye ederimselam,
bugün bende aynısını yaşadım. 10+2 haftalık hamileyim.
sarı acı su kusuyorumönceleri sadece bulantıydı ama suan kusmaya döndü anlayamadım, ne görsem kusmasamda öğürmeye başladım ya buda 9. haftadan sonra oldu bende
ne yapıcam bilmiyorum, prilam kullanıyorum ama oda midemi bulandırıyor.
Evet öyle sanırım rahim normal şeklini aldığı için bende 1 hafta 10 gün çektim tam 8.5 haftalıkken başladı 10. Haftaya girdim çok şükür iki üç gündür yok ağrımMerhabalar, benim de bel ağrım çok. 9. Haftadayım normal miymiş. Bir de şeyi okudum ters rahimle mi alakalı benim de öyle de
Ay çok enteresan ya benim de 8.haftada başladı.Evet öyle sanırım rahim normal şeklini aldığı için bende 1 hafta 10 gün çektim tam 8.5 haftalıkken başladı 10. Haftaya girdim çok şükür iki üç gündür yok ağrım
Belinizi sarın bana o iyi gelmişti bu sıcaklarda zor biraz ama ben pamuklu tülbentle satmıştım birde sert yerde yatmistim cekyatta tez zamanda kurtulursunuz inşallah sizde benim gece gündüz ağrıyordu hamileliğimde tek şikayetçi oldugum şey bu olduAy çok enteresan ya benim de 8.haftada başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?