- 3 Kasım 2022
- 154
- 130
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.141
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydınKızlar nipt fetal dna sonucum çıktı çok şükür temizz çıktıı
Amiiin sağlıkla kucağımıza alalım inşallaahhhhHayırlı uğurlu olsun gözünüz aydınAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en kısa zamanda
Benim de bulantıların çok az oldu bende çok merak ediyorum cinsiyetle bir alakası var mıKızlar ben ilk hamileliğimde çok zorlanmıştım bulantılarım çok fazlaydı prilam bile kesemiyordu kendi evimde yemek pişsin istemiyordum annemde yiyebiliyordum kız oldu,şimdiki hamileliğimde bulantılarım ilk ay vardı ama sonra çok azaldı sadece bunda da çok uykum geliyordu erkek oluyor. Kardeşimin eşinin de bulantısı azdı erkek oldu acaba ilgisi var mı cinsiyetle bulantının
Yok malesefBenim de bulantıların çok az oldu bende çok merak ediyorum cinsiyetle bir alakası var mı
KızdırKızlar cinsiyet öğrendiniz mi? Biz erken detaylıya girmek zorunda kaldık onda bile göstermediçok kıpır kıpır şükür her şeyi normal ama hiç durmuyor net görüntü bile alamadık
İnşallah erkektirBende salı günü gidicem
Benim 2. Hamileliğim o yüzden bence erkenden hissettim ikincileri erken hissedermişsin ya. Bildiğin taş gibi oldu orası aay dedim eşimi uyandırdım o da anladı bebek olduğunu dokununcaÇok heyecanlıBen henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Belki hissetsem bile anlamıyorum
Ben daha hamile oldumu bilmeden öyleydi benim hala öyle. Adet olmamaya bağlıyorum ben. Hatta inanmıyorlardı bebek 2 aylıkken 2 aylık dediğimdeKızlar karnımdaki şişkinlik o kadar çokki mideme kadar doluyum resmen oda biraz çarpıntı yapıyor gören 6 aylık sanır beni o derece sizdede böyle mi pekte birşey yemiyorum kilolu hamile kaldım ama daha kilo artışı olmadı 71.6 çıktım sabah ama karnım mideme kadar şiş
Kızlar karnımdaki şişkinlik o kadar çokki mideme kadar doluyum resmen oda biraz çarpıntı yapıyor gören 6 aylık sanır beni o derece sizdede böyle mi pekte birşey yemiyorum kilolu hamile kaldım ama daha kilo artışı olmadı 71.6 çıktım sabah ama karnım mideme kadar şiş
Bir de fark ettiniz mi sabah ve akşam şişkinlik farklı oluyorBen daha hamile oldumu bilmeden öyleydi benim hala öyle. Adet olmamaya bağlıyorum ben. Hatta inanmıyorlardı bebek 2 aylıkken 2 aylık dediğimde
Çağla şikrl defne samyeli değilsek normal sanırımBir de fark ettiniz mi sabah ve akşam şişkinlik farklı oluyoraynı böyle ama normal endişe etmeyin hem adet olmuyoruz hem gazımız var, rahim genişliyor. Sürekli bakıyorum internetten 3 aylık gebe kadınların bazılarında karın hiç yok neredeyse ama bazıları da büyüyor işte
Bakalım haftaya şansımı denerim tekrar muhtemelenKızdır
Bende de aynıBir de fark ettiniz mi sabah ve akşam şişkinlik farklı oluyoraynı böyle ama normal endişe etmeyin hem adet olmuyoruz hem gazımız var, rahim genişliyor. Sürekli bakıyorum internetten 3 aylık gebe kadınların bazılarında karın hiç yok neredeyse ama bazıları da büyüyor işte
AhahahahÇağla şikrl defne samyeli değilsek normal sanırım
İlk hamileliginizmi yoksa 2.3.müBenim de bulantıların çok az oldu bende çok merak ediyorum cinsiyetle bir alakası var mı
İnşallah canim ya Rabbim onunda sevgisini tattirir sağlıkla huzurla İnşallahİnşallah erkektir
Sabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verinBizi de haberdar edin güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Benim de 7 Martönceki doğumlarım normal doğumdu, bende belki 28 şubatta doğar (doğum günüm) bana 40 yaş hediyesi olur kendileri diyorum
Bu arada senin doğum günün arada kaynamayacaksa sorun yokona haksızlık olmaz niye olsun
Canım benim yaşadığını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve emin ol hepimizin duasında olursun ben hep dua edeceğim Rabbim seni en yakın zamanda yine bu güzel haberle müjdelendirip kucağına almayı nasip etsin. Rabbim cennette de diğer yavrun ile kavuştursun inşallah başın sağolsunSabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?