- 25 Mayıs 2025
- 282
- 273
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.121
Ay umarım geçer yabir takip edin bakalım umarım haftaya geçer. benimde bazı sıkıntılarım bir hafta oluyor bir hafta olmuyor her hafta göstergeler değişiyor bende bulantıda geçiyor diyorum sonra yine vuruyor böyle böyle zamanla iyi olucaz sanırım
bir görünün bakalım güzel haberler alın inşAy umarım geçer yabelki de stres yaptığım için de böyledir bilmiyorum kafamda bir sürü şey dönüyor Çarşamba gününe özelden randevu aldım geçen seferki devlet faciasından sonra gidip içimi rahatlatmak istedim bakalim doktor ne diyecek
Nezaman gitceksin kontroleDr göremedi 11. haftada, kenik yapısı kıza benziyor dedi ama zor suan soylemek diyeKız diye düşünüyorummm
haftaya giderım diye dusunuyorum. 13. hafta. Sizin ne zamandı?Nezaman gitceksin kontrole
Bende salı günü gidicemhaftaya giderım diye dusunuyorum. 13. hafta. Sizin ne zamandı?
Bende de oluyordu canım. Fitilden sonra hep gaz ve rahatsız edici kramplar yaşıyordum.Kızlar progestan fitilden sonra gaz ve karın ağrısı yaşıyor musunuz?benim gün içinde hiç böyle şeylerim olmuyor yediğime vs dikkat ettiğim için ama fitili koyduktan bir saat kadar sonra hem gaz hem de kasık ağrısı yaşıyorum
Teşekkür ederimBende de oluyordu canım. Fitilden sonra hep gaz ve rahatsız edici kramplar yaşıyordum.
Ben özellikle gece odaklandığımda hissediyorumUzandım yarım saat karnımı dinleme hissetmeye çalıştım kızlarYok ya uyuyor benimki ya da ben hissedemiyorum henüz
Tahmın demedımı?Kızlar cinsiyet öğrendiniz mi? Biz erken detaylıya girmek zorunda kaldık onda bile göstermediçok kıpır kıpır şükür her şeyi normal ama hiç durmuyor net görüntü bile alamadık
Yok tahmin bile edemedi. Görmeye çalıştım ama izin vermiyor. Net görüntü alamadım alabilsem en azından bir tahminde bulunabilirdim dedi. Renkli görüntü bile alamadık asla durmuyorTahmın demedımı?
Benim doktorda çok zıplıyor bu hareketli dedi. Cinsiyet sormama rağmen söylemedi. Ufakta olsa tahmin yok mu dedim. Çok hareketli kimler hareketlidir dedi kimler dedim. Yani kızlar biraz hareketlidir ama kız diyemem şu an tahmin yok dedi. Bakalım merak ettim kendiminkini de sizinkini deYok tahmin bile edemedi. Görmeye çalıştım ama izin vermiyor. Net görüntü alamadım alabilsem en azından bir tahminde bulunabilirdim dedi. Renkli görüntü bile alamadık asla durmuyororgan ve ekstremitelere bakayım bu durmayacak diye vazgeçti bak renkli görüntüde bize saydırıyor bence rahat bırakın beni diye
Ablam oğlunda 12 de net öğrenmişti. Onunki anne karnında çok usluydu doğunca bozulduBenim doktorda çok zıplıyor bu hareketli dedi. Cinsiyet sormama rağmen söylemedi. Ufakta olsa tahmin yok mu dedim. Çok hareketli kimler hareketlidir dedi kimler dedim. Yani kızlar biraz hareketlidir ama kız diyemem şu an tahmin yok dedi. Bakalım merak ettim kendiminkini de sizinkini de
İmkanın varsa özelde nıpt yaptır. İkili/üçlüden daha net.Ben ikili testi kaçırdım doktor üçlü tarama yaptır dedi bir şey olur mu ?
Benim de doğumum 11 Şubat
Belli olur ya bende 1 hafta 10 güne. Hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler deAblam oğlunda 12 de net öğrenmişti. Onunki anne karnında çok usluydu doğunca bozulduablam kız göstermez erkekler utanmaz seriyorlar hemen diyor bakalım ama herkes soruyor hala belli olmadı mı diye. Eşimin arkadaşları iddiaya girmiş. 24 ünde eşimin doğum günü ondan önce öğrenip doğum günü hediyesi o renk zıbın vermek istiyorum inşallah gösterir sıpa. O da olmazsa 10 Eylül evlenme tarihimiz ona göstersin bari
Amin sağlıklı olsun da erkek kız ikisi de evlatBelli olur ya bende 1 hafta 10 güne. Hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?