- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.161
Dualarım seninle arkadaşımSabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
Böyle durumlarda ne söylesek boş biliyorum ama hepimiz senin için dua edeceğiz. Allah en kısa zamanda yeniden sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
3-4 gündür ben de öyleyim ya acayip bir gaz sancasi çekiyorum. Yani umarım sadece gazdandir, Korkuyorum daha kontrole 1 hafta var. Karnim hele aynen dediğiniz gibi rahat bi 6 aylık görüntüsü vardı onceki gün, annem dahi tedirgin oldu görünce. Normalde beni sakinleştirir. Ertesi gun inmeye basladi. Dünden beri biraz daha indi ama kasık ağrısı çok oluyor hala. İlk haftalardan sonra hiç bu kadar çok rahatsızlık hissetmedim. Klimalardan soğuk oluyor çalıştığım yerde hırka da giyiyorum ama sanırım fayda etmiyorKızlar karnımdaki şişkinlik o kadar çokki mideme kadar doluyum resmen oda biraz çarpıntı yapıyor gören 6 aylık sanır beni o derece sizdede böyle mi pekte birşey yemiyorum kilolu hamile kaldım ama daha kilo artışı olmadı 71.6 çıktım sabah ama karnım mideme kadar şiş
Çok üzüldüm okuyuncaSabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
çok üzüldüm. dilediğiniz en güzel zamanda en güzel şekilde yine olsun dua edeceğimKaybettim bu sabah sizlerin sağlıkla ilerlesin insallah
Yaa çok üzüldümKaybettim bu sabah sizlerin sağlıkla ilerlesin insallah
İlk gebeliğimde tamda bu haftada bende yaşamıştımSabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
Allah sabır versin benim de ilk yavrumda olmuştu. İnşallah sıradaki yavrunuzu sağlıkla güzellikle doğurmak büyütmek nasip olsun. Kucağımıza alamadığımız minnoşlarımızla da Cennette kavuşalımSabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
Allah yardımcınız olsun, Allah sabrettirecek şeylerle imtihanımızı zorlaştırmasın, lütuflarını göstersin inşallah. Her şerde bir hayr vardır, biz bilemeyiz, üzülürüz, sorgularız ama inşallah yavrun senin cennetine vesile olacak. Allah tez zamanda sıkıntılarını gidersin.Sabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
14. Haftaya girmeme 4 gün var yaİmkanın varsa özelde nıpt yaptır. İkili/üçlüden daha net.
2li tarama ya da başka birsey yaptırıp yaptırmamak normalde de sizin tercihiniz olan birsey. Randevu alıp gidip 2 li tarama yaptırmadim fakat ultrasonla taramadaki gibi detaylı bakılmasını istiyorum diyebilirsiniz. Ben mesela sadece 2 linin ultrason kısmını yaptırmayi tercih ettim. Bunun gibi düşünün. Sonra yaptirmak isterseniz diğer taramaları haftasında devam edersiniz. Üzülüp tedirgin olmanıza gerek yok bence geç değil14. Haftaya girmeme 4 gün var ya
İkili tarama için hala geç mi randevu alsam mı
Bulunduğum yerde özel de yok
Aslında benim şöyle oldu 13. Haftada gittim doktora küçük bir ilçe burası şok donanımlı değil hastaneler ailemin yanına gelmiştim tatil diye. Bana doktor siz kaçırmışsınız dedi çok bilgi vermedi ayrıca biz yapmıyoruz dedi2li tarama ya da başka birsey yaptırıp yaptırmamak normalde de sizin tercihiniz olan birsey. Randevu alıp gidip 2 li tarama yaptırmadim fakat ultrasonla taramadaki gibi detaylı bakılmasını istiyorum diyebilirsiniz. Ben mesela sadece 2 linin ultrason kısmını yaptırmayi tercih ettim. Bunun gibi düşünün. Sonra yaptirmak isterseniz diğer taramaları haftasında devam edersiniz. Üzülüp tedirgin olmanıza gerek yok bence geç değil
İkili taramada bakılan 3 hastalık için Fetal DNA'nın doğruluk oranı daha yüksek. Fetal DNA yaptırdıktan sonra ikili yapmak gereksiz. Tam tersi yapılıyor. fetal DNA den daha doğru sonuç istiyorsanız amniyosentez yapılıyor ikili değil.Merhabalar aranızda fetal DNA yaptıran var mı ? Ben yaptırdım ama özel bir şey olduğu için acaba devlette yine ikili tarama yapsam mı diyorum, emin olamıyorum. İşin içine ücret girince kötü senaryolar çizdik eşimle kafamızdasizlerin düşüncesi nedir
Şimdi ben de baktım 13+6 son sınır diyor, daha geç olmasi testin guvenilirligini etkiliyormus. Bilgi doğruysa. Bu tarih geçerse bu yuzden Dr un size dediği gibi 3lu vs ileri testlere devam ediliyormuş. Rica ederimAslında benim şöyle oldu 13. Haftada gittim doktora küçük bir ilçe burası şok donanımlı değil hastaneler ailemin yanına gelmiştim tatil diye. Bana doktor siz kaçırmışsınız dedi çok bilgi vermedi ayrıca biz yapmıyoruz dedi
Ultrasona baktı cinsiyet söyledi gönderdi o kadar yani. Yaşadığım şehirde özelde doktorum var o çok ilgiliydi burada öyle özel bir hastane yokmuş.
Ben de nerede yaptırabilirim ki dedim merkeze gidip oradaki şehir hastanesinde yaptırın dedi. Sonrasında da bugün son gününüz yetişmez dedi bende ona inanmadım ama baktığımda 14 e girmedim henüz 12-14 arası değil mi ikili tarama ben mi yanlış araştırdım acaba ? Çünkü özeldeki doktorum memlekete gidince orada yaptıracağınız tek test bu eylülde geldiğinizde burada hallederiz diğer şeyleri demişti. Sizce yarın gitsem yaparlar mı ?Yine de randevu aldım merkezdeki hastaneye yaa içime kurt düştü eksik yapmak istemiyorum bu süreçte hiçbir şeyi
Teşekkür ederim bu arada
Benim geç döllenme oldu. Hatta yumurtladim ve yumurtam 5 gün boyunca çatlamadi.6. gün çatladı ve 13 haftalık hamileyim geç döllenme oldu doktor büyük ihtimal kız dedi. Direk soylim kıza benziyor dedi :) bence bu teorinin gerçeklik payı varkızlar aslında bu bilginin bilimsel bir dayanağı da var. şöyle ki kız için gerekli kromozomlar çok daha uzun yaşıyor yani yumurtlamadan beş gün öncesine kdr ilişkiye girdiğinizde yumurtalama gününe kadar yaşıyor ve döllenme gerçekleşebiliyor. eğer döllenmenin olduğu esnasında ilişki olursa erkek kromozomları daha dayanıksız ama daha hızlı olduğu için erkek önce dölleniyor. yani bunlar yüzde yüz olmasa bile olasılıkları çok yüksek.
Bi ara azaldı benim de, herseyden nem kapan ben bundan da kaptım. Sonra bulantı geri geldi ağzımın payını aldımKızlar 10. Haftamdayım. Bulantılarım azaldı. Sizin de böyle bir durum oldu mu ??
Ya inanır mısın. Buraya bulantım var deyince azalıyor. Bulantım yok deyince artıyor. Başladı benim deBi ara azaldı benim de, herseyden nem kapan ben bundan da kaptım. Sonra bulantı geri geldi ağzımın payını aldım
Geç döllenme de erkek olanlarda var bu sayfada yazanları gördüm önemli olan geç dollemede olsa ilişkinin ozamana denk gelmesiyle alakalı sanirimBenim geç döllenme oldu. Hatta yumurtladim ve yumurtam 5 gün boyunca çatlamadi.6. gün çatladı ve 13 haftalık hamileyim geç döllenme oldu doktor büyük ihtimal kız dedi. Direk soylim kıza benziyor dedi :) bence bu teorinin gerçeklik payı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?