- 29 Haziran 2024
- 2.197
- 2.864
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.201
Günaydın 20-21 gibi gelin dedi doktor.Günaydın kızlar ayrıntılı ultrasonu yapılanlar varmi kaçıncı haftada olacak
Banada randevu 21. Haftaya verildi baya yoğun sıra görünüyordu listede acaba geç flan kalırmı diye düşündüm ordada şu hafta flan olacak demedi doktor perinatolojiye gidip sıra alın dedi öyle birde 3. Hamileligimde ben haftasını nerdeyse kaciriyordum ama kaçıncı haftaydı hatırlayamadım oyuzden sorayım dedim kizlarGünaydın 20-21 gibi gelin dedi doktor.
Kayınvalıdem hep böyle bir insan olduğu için böyle bir anda bile yapması insanın tahammül eşiğinin sonu gibi oluyor. Çok teşekkür ederim amiiiinnn inşallah hepımız sağlık ve kolaylıkla alakım kucağımızaAy ben de oda mı kız diye taktı sandımYani özel an eşinizle öğrenmek istemişsiniz çok basit bir şey neye takıyorsa, klasik KV. Bence hiç üzülme fotosunu hatırladım çok güzeldi sizin cinsiyet öğrenmeniz. Bir de bebeği sağlıkla kucağınıza alırsanız tadından yenmez
Maşallah tebrik ederim eviniz çiçek bahçesine dönüşmüş desenize4.Kız im olacağını öğrendim Rabbım bunu layık görmüş
Bir tarafım buruk 3 kız bir erkek olmasını isterdim Rabbım biliyor
Ayrıca asla 4 çocuk düşünmezdim fakat 3.gebelk ikiz olduğunu öğrendim
İkı kızım vardı 3.de olursa olsun dedik
İkiz oldu şok olduk
İkiside kız dedi dr
Gönlüm çok isterdi birinin sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı erkek olmasını nasip napalm
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dualarınızı bekliyorum
Ya size çok üzülüyorum. Severek mi evlendiniz? Ailenize deseniz aileniz bi rest çekmez mi?Bence hissediyordur ben ağlamaya başlayınca fark ediyorum artık birden Bebek kendini topluyor sertleşiyor niye ama ağlamayın sizi ağlatan birmi var mesela beni en çok eşim ağlatır ben desem geç gelme eve der sen benim babammısın ben babama hesap vermiyorum sana mı vericem dünyanın lafını hakaretini söyler sonrad a kendisi küser bende hep ağlarım bide banada der sen şeytanlık tan ağlıyorsun sırtını döner gider
Yok görücü usulü evlendimYa size çok üzülüyorum. Severek mi evlendiniz? Ailenize deseniz aileniz bi rest çekmez mi?
Ailem rest çekse çok daha kötü olur bu sefer kan akabilir çocuklarım var onlar için katlanıyorum illaki bir gün oda inşallah anliycak Allah onu ıslah etsin inşallahYa size çok üzülüyorum. Severek mi evlendiniz? Ailenize deseniz aileniz bi rest çekmez mi?
Benim ikinci gebeliğim ama hiç yok gobus 18+2 olmasına rağmenKızlar ,
Benim 1 haftada karın mideden itibaren büyüdü sanki. Karnınız büyüdü mü?
Ödem erken başlamış canımÖdem koca bbir yalan her sabah ödemden ellerimi sıcak suyla.acabiloyorum
Sola genelde yatarim
Sen bensin bende öyleyim hatta verdim bı iki gündür tok uyuyorum desemBen kilo bile almadı
Doktorum normal dedo cnm erken demedi bana hicÖdem erken başlamış canım
Amin canımKayınvalıdem hep böyle bir insan olduğu için böyle bir anda bile yapması insanın tahammül eşiğinin sonu gibi oluyor. Çok teşekkür ederim amiiiinnn inşallah hepımız sağlık ve kolaylıkla alakım kucağımıza
İnşallah kocanız düzelir siz de kurtulursunuz. Valla dua ediyorum.Ailem rest çekse çok daha kötü olur bu sefer kan akabilir çocuklarım var onlar için katlanıyorum illaki bir gün oda inşallah anliycak Allah onu ıslah etsin inşallah
Hmm. İç karnınız geniş olabilir miBenim ikinci gebeliğim ama hiç yok gobus 18+2 olmasına rağmen
Çok sağolun Allah razı olsun inşallahİnşallah kocanız düzelir siz de kurtulursunuz. Valla dua ediyorum.Kimse şunu çeksin istemem.
Ben de dışarı çıkıyorum yürümeye akşamlarıKızlar günaydın herkese nasılsınız bende durumlar aynı çok şükür ikimizde iyiyiz ağrı olayı bende de var özellikle geçen gün bel ağrısı ve basen üst bacak ağrısı çok çektim sanki spor yapmışımda kaslarım yırtılmışnamaz kılarken oturmakta çok zorlandım ama 2 gün sonra geçti hafif bir sızı var bel ağrısı da hafifledi kalkarken biraz zorlanıyorum bu durum bana yürüyüş egzersiz yapma ihtiyacı hissettirdi youtubeda hamileyiz yürüyoruz başlıklı videolar var evde yürüyüş yaptıran bir hoca var 15-20-45-1 saat gibi hangisini isterseniz açıp yapıyorum çok güzel terletiyor kendimi iyi hissettiriyor tavsiye ederim Sizin göbüşler ne durumda belli olmaya başladı mı? Benimki bir anda çıktı sanki minik bir kavun giibi
Ya bilmiyorum ben diğer hamileliğimde de pek yaşamadım sadece son iki hafta olmuştu bunda da kilo bile alamadım daha bı de okuduğum yorumlarda genelde 30 lardan sonra okumuştum ondan dedim canım tabi doktorun en iyisini bilir ben sadece gördüğüm konulardan yola çıkarak söyledim canımDoktorum normal dedo cnm erken demedi bana hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?