Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Aaay inanılmaz sevindim bunu okuyunca. Öncesinde çikolata yemiş miydiniz. Ben de bugün 19. Haftadayım. 20+3 için randevu aldım doktorum al dedi erken mi bilemedim 21 i mi beklemek daha iyi olur.
Ahh çok teşekkürler evet yarım saat önce 1 paket çikolata yemiştim garanti olsun diye gerçekten tam o esnada hareketlendi bana dr 20-22 haftalar arası gelin demişti ben tam 21 de gittim. Ben e 20+3 tede gayet güzel olur sizinde çook güzel geçer umarım

Selamlar aynı şeyi ben bugün yaşıyorum, ben de 19+5teyim. İnsan ister istemez kafaya takıyor umarım iki bebiş te iyidir

Ben de emin olamıyorum kilo olayını duymamıştım 61 kg oldum şu an. 1 hafta daha bekleyince daha büyük olma durumu net gözükmesi bana da mantıklı geliyor

Çok teşekkür ederim ben de o şekilde bir deneyeyim bakalım

Ben de emin olamıyorum kilo olayını duymamıştım 61 kg oldum şu an. 1 hafta daha bekleyince daha büyük olma durumu net gözükmesi bana da mantıklı geliyor
Bende sasirdim hatta doktorum da sasirdi kilo konusuna cihazlari kotuyse de goremiyorlarmis riske girmemek için reddediyolar.
burda benim gibi kilolu gebe olanlar varsa bilgileri olsun.
cok arastirdim sonra kabul edenlerin cogu çok pahalıydı. Bir tane yorumlari iyi buldum. Cuma randevum, 21+5 olacak son kontrole gore. İnşallah guzel gecer

Benim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.
Merhaba, süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim bebeğimde de çift taraflı kist gözlendi ama başka bulgu yok ikili tarama da normal çıkmıştı

Çoğumuz geçirdi kimimize suya atılan toz verildi kimine fitil. Üroloji daha iyi anlar diye alanına yönlendirmiştir korkmayın. Enfeksiyon hamilelerde çok oluyor çoğumuzda oldu dediğim gibi geçmiş olsun
Teşekkür ederim ürolojide verdiğim idrar tahlili temiz çıktı çok şükür, kültür sonucunu bekliyorum. Gebelikte sık oluyoru duymuştum ama ilk idrarda değer yüksek olunca tedirgin olmuştum.

Maşallah kızlar haberleriniz bana çok iyi geldi umarım hepimiz bu süreci güzel ve sağlıklı bir şekilde atlatırız Allahın izniyle sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız
Bende 21+1 de detaylı usg yaptıracağım güzel haberlerle geleceğim sizlere inşallah

Kızlar bence ayrıntılı ultrasonu yapacak olan doktorunuza sorun kaçıncı haftada gitmeniz gerektiğini. Benim doktorum 20. Haftada yapmayı tercih ediyorum dedi.

Perşembe 21+0 olarak detaylıya gireceğim, çok heyecanlıyım, akşamları benim oğlan durmuyor bu arada çok hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…