Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kullandığım uygulamada 1 gün hissedip 3 gün hissetmemek bile şuanlık normal yazıyordu. Uyuyordur bebiş

Her zaman hissetmiyorum hafif yatar oturunca seviyorum karnimi hemen tepki veriyo arada yokluyorum ama surekli hissetmiyorum 21+1 suan

Kullandığım uygulamada 1 gün hissedip 3 gün hissetmemek bile şuanlık normal yazıyordu. Uyuyordur bebiş
Aynen öyle benim bir de kolestazdan dolayı dr um sürekli hareketlerini takip etmemi istedi bir süre hareket etmezse salla uyandır dedi hatta ama nasıl kıyayım çocuk uyuyor belli ki :))

Reactions: hku
Merhaba geçmiş olsun benimde diş için antibiyotik başladı 1 mg kullanıyorum acıdan ama çok korkuyorum pek bilgi alamadım zarar olsa vermez ama çok korkuyorum allahım korusun evlatlarımızı
Çok iyi anlıyorum çok haklısınız. Kendi kadın doğumcunuza da söyleyin büyük ihtimalle o sizi rahatlatır. Bir çok insan kullanıyor çünkü kullanmazsak zararı daha fazla da olabilir. Kendimizi doktorlara emanet edeceğiz onlar kadar bilgi sahibi değiliz malesef. Geçmiş olsun

Allah razı olsun , dediği gibi doktorun bende bazen böyle düşünüyorum allah var içime kötü hisler gelmiyor ama yine de kafamı kurcalıyor her gördüğümde. İnşallah doktor hanımın dediği gibi olur herşey, teşekkür ederim size de.

Bende de at nalı böbrek anomalisi var. 6 yaşında öğrendik. aynen öyle Allah ol derse olur. Bende o yüzden fetal dna yine yapabilirsiniz dedi . Dedim bu saattej sonra cocuk olmus 20 haftalık yapssm ne olur yapmasam ne olur. Neye takdir ettiyse onunla karşılalaşacağım sonuöya kabulümüz diye düşündüm artık. Öğrenmek geri kalan ayları üzüntüyle geçimrek istemem.

Çoğumuz geçirdi kimimize suya atılan toz verildi kimine fitil. Üroloji daha iyi anlar diye alanına yönlendirmiştir korkmayın. Enfeksiyon hamilelerde çok oluyor çoğumuzda oldu dediğim gibi geçmiş olsun

Aaay inanılmaz sevindim bunu okuyunca. Öncesinde çikolata yemiş miydiniz. Ben de bugün 19. Haftadayım. 20+3 için randevu aldım doktorum al dedi erken mi bilemedim 21 i mi beklemek daha iyi olur.

Aynen öyle benim bir de kolestazdan dolayı dr um sürekli hareketlerini takip etmemi istedi bir süre hareket etmezse salla uyandır dedi hatta ama nasıl kıyayım çocuk uyuyor belli ki :))
Canım okudum son durumunu. Geçmiş olsun bence de doktorlar daha sakin karşılıyorlar çünkü daha önce kaç kez karşılaştılar ve normal yürüdü süreç demekki. Benimde içimden tertemiz bir süreç geçiyor senin adına. Sen kalbini temiz tut sağlıkla doğacak bebişin inşallah

Aaay inanılmaz sevindim bunu okuyunca. Öncesinde çikolata yemiş miydiniz. Ben de bugün 19. Haftadayım. 20+3 için randevu aldım doktorum al dedi erken mi bilemedim 21 i mi beklemek daha iyi olur.
Ben birkac yerde 21-22 iyi diye okumuştum organlari daha iyi gorunuyor diye ama banada doktoe 20den sonea alabilirsin dedi.
Fakat ben 21+5 e aldim çünkü kilo siniri varmis bazi yerlerde belki denk gelen olmuştur. Ben 88 kiloyum ve 90 kilo hatta bazen 80 kilo ustune bakmayan doktorlar varmis. Ben prof buldum ona gidicem kilo sorun degil ve 21&22 gelebilirsin demisti.
İyi goremeyebiliriz gobekteki yagdan diye riske girmek istemiyorlarmis

sagol cnm allah razı olsun kolestaz teşhisini koydular bana artık ona göre sürekli takiple devam edeceğiz. benim de içim rahat hepımız sağlıkla kolaylıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza ıns allah razı olsun cnm

Şurda 4,5 ayımız kaldı canım. Yarısı gitti yarısı kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun Su gibi akıp geçsin

Kızlar azcık yüz üstü bastırmadan yatın. Bebek çok hareketleniyor. Sanırım rahatsız oluyor uyarı veriyor O zaman hissediliyor çok fazla. Şimdi anladım onunda artık bir insan olduğunu

Çoğu bitti Oğlak burcu olur o zaman. Oğlaklar zeki oluyormuş
evet zeki ve çok hırslı oluyorlar :) kova olacak diye baya sevınıyordum kova kızlarını sevıyorum çok kendilerine has. oğlaklar hırslı disiplinli ve takıntılılar bir tık :) aman olsun sağlıkla gelsin de ben razıyım oğlak olmasına hahha

Bende oğlak istiyordum. Neyse ki sipariş veremiyoruz Balığa denk gelmedi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…