Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Canım rahim zaten bir süre sonra pubik kemiğinden yukarı çıkıp oradan da yukarı doğru büyümeye devam ediyor yani alt kısmı aşağılarda kalmaya devam ediyor. Yukarı genişliyor bebek için. Dolayısıyla ayaklarını kollarını çok çok aşağılarda hissetmen normal ben bazen göbek deliğime yakın bazen neredeyse mesanenin biraz üzerinde hissediyorum. Plasentam arkada yerleştiği için ön tarafta nereye vursa çok net hissediliyor hatta şimdiden acıtıyor uzun süre bastırırsa

Bence endişeni dile getir doktoruna böyle yazılar okudum ister istemez etkilendim de. En azından doğrusunu anlatır için rahatlar. Ben de bir soracağım kendiminkine
Haklısın 24 haftada doktor kontrolüm var o zamana kadar vurunmayim doktora bı kere daha sorayım en azından anlatsın. Teşekkür ederim

ben geçen hafta sağlık ocağına rutin kan testleri için gittim kan alamadı hemşire iki kolumda morardı bu hafta geçince gittim yine alamadı ve artık canımı yakıyor. hiç böyle bi sorun yaşamamıştım kan verirken, gebelikte kan vermede sorun yaşayan oluyor mu yoksa bu hemşire mi beceremiyor çözemedim. damarı buluyor tüpe kan dolmuyor diyo böyle bişey yaşadınız mı? hadi geçen hafta oldu iki kolum her yeri denedi bu hafta neden oldu yine morarıcak tüm kollarım. bu sorunu yaşayan ve çözümü olan var mıdır

Benim ki eşimin arkadaşı. Devlette çalışıyor iyi bir doktor. Ben tavsiye ediyorum ama siz bilirsiniz dedi. Niye tavsiye ediyorsun diye sormayı unuttum. Bir de şu bebek için kullandığımız takviyeler varya, etkisi kanıtlanmamış mesela onların da. Yani bizim insiyatifimize kalıyor biraz

Bence başka bir hemşire deneyin. Bana bir kere olmuştu kol değiştirmiştim. O zaman dolmuştu. Geçmiş olsun bu arada.

Kızlar bebeğinin ismine anane babane dede ismi eklemeyi düşünen var mı? Annem biraz kendi ismi de koyulsun istiyor ama ismi kötü

Bence başka bir hemşire deneyin. Bana bir kere olmuştu kol değiştirmiştim. O zaman dolmuştu. Geçmiş olsun bu arada.
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.bu sağlık ocağında tek hemşire var o kan alıyor, iki kolumuda denedi çok yerden bu haftada denedi iki yerden elimin üstünden alacaktı canım yanınca yeltenmedim bile hiç. birde bana sipariş veriyor olmadı özele git diye. kendi özeldeki takipli doktorum bile sen sağlık ocağında yaptır demişti. haftaya napıcam bilmiyorum daha gitmemde gerekiyor süreç içinde

Kızlar bebeğinin ismine anane babane dede ismi eklemeyi düşünen var mı? Annem biraz kendi ismi de koyulsun istiyor ama ismi kötü
yok ben biraz karşıyım buna ya her insan biricik olmalı kendi ismiyle anılmalı gibi geliyor bana . bir de enerji olaylarına da inanıyorum biraz o yüzden de birinin değil kendisinin enerjisi olsun hep üstünde istedim

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.bu sağlık ocağında tek hemşire var o kan alıyor, iki kolumuda denedi çok yerden bu haftada denedi iki yerden elimin üstünden alacaktı canım yanınca yeltenmedim bile hiç. birde bana sipariş veriyor olmadı özele git diye. kendi özeldeki takipli doktorum bile sen sağlık ocağında yaptır demişti. haftaya napıcam bilmiyorum daha gitmemde gerekiyor

Bu plasenta olayı beni biraz evhamlandırdı sayesinde evham kraliçesi oldum. Cevaplarınız çok rahatlattı teşekkür ederim

Annelik içgüdüsü ile en doğrusunun ne olduğunu düşünüyorsak onu yapacağız öyleyse..

Kızlar sabah sabah sinirden saçlarımı yolasım geldi hazır olun sebebini açıklıyorum, perşembe günü benim detaylı ultrasonum var kaynanam da bana sorup danışmadan sanki hamile olan eşimmiş gibi gidip ona demiş ki bende gelicem bende giricem detaylıya görecem bebeği demiş??! Hayırdır yani sana ne oluyor yaaa ?! Eşim ve çocuklarımın önceliği varken sen ne alaka ?! Hemde bana sorulmuyor eşime soruyor bilerek eşimde diyor ki ne olacak sanki gönlü olsun kadının ben girmem o girsin benim yerime diyor !!!! gelde çıldırma emri vâkilerinden bıktım şu kadının onun sayesinde ben 8 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım arkadaşlar hakkımı helal etmiyorum beni bu hale getirdiği için, eşimi de onu da allaha havale ediyorum en güzel günümü zehir edecekler her zaman yaptıkları gibi siz ne düşünüyorsunuz?

Görünce yazmak istedim, haklısınız sinir olmakta kesinlikle. Size sorulmalı bu tür şeyler, izniniz alınmalı. İstemiyorsanız söyleseniz ben rahat etmiyorum gibi ya da eşinizle konuşun bir bahane bulun. Kendinize stres yapmayın, onun yerine alınan alınsın. Benim kayınvalidem de doğum şeklime karışacak neredeyse ben de bu konuda yorum duymak istemiyorum dedim en sonunda.

aynı şeylerin benzerlerini yaşadım yaşıyorum :) o kadar iyi anlıyorum ki. ama biliyorum ne desem içiniz soğumayacak. ama hamileliğimde şunu farkettim ki suçlu kayınvalıdem değil ona sınır çekemeyen eşim suçlu. benim ailem asla böyle bir şey yapmaz yapamaz mesela neden? müsade etmem çünkü. ama resmen nasıl bir vicdan yükleyerek büyüttülerse oğullarını koca adam oluyorlar hala annelerine yaranmak için kendilerinden geçiyorlar. ben olsam asla müsade etmem. eşimi de sokmam hatta valla kusura bakmayın gazlamak istemiyorum ama aşırı tetikleniyorum ben bu konularda . bi gün dayanamadım eşimin söyleyemediği her şeyi ben söyledim evet suçlu ben oldum ama en azından bir şey yapcağı zaman on kere düşünüyor. beni sevmemesi umrumda bile değil sınırlarını bilsin yeter ya. kıyamam sana da valla otur dua et bir ağla içini dök rahatla . yatacak yerleri yok bunların hamile kadına yapılacak şey mi ya

BBeim kaynanam inanın çok yüzsüz bir kadın ne çektim bir bilseniz hala devam ediyor sırf bebek erkek diye erkek hastası bir kadın

Aynısı aynısı eşim de tam bir ana kuzusu annesi de bunun farkında parmağında oynatıyor resmen çıldırıyorum annesine yaranmak için elinden geleni yapıyor 9 senedir çekiyorum onun annesini sinir hastası oldum hepsi annesi yüzünden keşke hiçbiri gelmese ben tek giderdim ama yolu uzak mecbur çekiyorum onları allah yardım etsin bizim gibi çeken gelinlere

BBeim kaynanam inanın çok yüzsüz bir kadın ne çektim bir bilseniz hala devam ediyor sırf bebek erkek diye erkek hastası bir kadın
Hak görüyorlar kendilerinde halbuki öyle bir şey yok, beden sizin çocuk sizin istemiyorsanız gelmesin bu en büyük hakkınız en özel anını insan neden kayınvalidesiyle paylaşmak istesin zaten. Ama sınır koymadıkça ilerletiyolar taleplerini gerçekten o yüzden dur demek önemli. Benim de oğlum olacak ve kayınvalidem benzer şekilde erkekçi böyle çok can sıkıcı. Siz kendi rahatınızı ve bebeğinizin rahatını düşünün, isteyen istediğini düşünsün... Umarım sorunsuz geçer ultrason ve rahatlarsınız.

amin canım. hepsine de vicdan akıl nasip etsin allah. sakın üzülme canım yalnız değilsin burası türkiye bu kaynana terörü bitmez. inşallah biz evlatlarımızı onların duygularını sömürmeden yetiştirebiliriz

ben cinsiyetini kaynanam yokken öğrendim diye burnumuzdan getirdi mesela:) kalp atışlarını ilk kez duycamız zaman bile gelmek istedi:) hatta bakın daha da ilerisini söylim ilk yıldonumumuzu bile beraber kutlamak istedi:) diyeceklerim bu kadar

Kizilcik ozunu nasıl aliyorsunuz hangi marka? Doktor gebelikte uygun demis miydi acaba? Bende sorarım gittigimde
Kızılcık kirazı olarak bilinir bizim memlekette ben gidip alamadım ama buzlukta donmuş meyvesi vardı ondan direkt yiyerek aldım, bir kısmını da internetten kendimce güvendiğim bir markadan araştırarak aldım, bir bardak suya bir tatlı kaşığı kadar ekleyip içiyorum. Her doktor farklı şey söylüyor, siz kendi doktorunuza danışarak tüketin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…