- 19 Haziran 2024
- 531
- 565
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #11.461
evet cidden öyle. ara ara gidip bakmak lazım bence de ne çıkça belli olmuyor baksana :)Ay şaka gibi çok iyi rakammış. Takipte kalmak lazım.
Eşim cybex bakmıştık beğenmişti ama insan kıyamıyor bastona geçileceği için o kadar para vermeye de. Bebiş de rahat etsin istiyorum kafam çok karışık
Benim işimin %80 i evden halledilebiliyor ama maalesef insanları gözlerinin önünde görmek istiyorlar. En çok ben çalışıyordum ordayken her gördüklerinde beni üst yönetimin aklına bir proje geliyorduAslında full evden verseler 2 yıl falan efsane olur size iş tabi çok yoğun değilseEvden çalışmak çok rahat oluyordu benim ama malesef çıkarıldım İş bulursam öyle bir şey bakarım
Aay çok güzelmiş sizin. Benim de brüt maaşım 3 haneli rakamlarda bu sebeple tazminat doğum parası vs yüksek yatıyor ben de ona güvenerek çıkartmalarını istiyorum. Bir daha bu şekilde bir işimde olmayacak biliyorum ama minik kızım için ilk fedakarlığımı yapıyorumevet süper olmuş size valla yollar da git gel bu halde sürünmek cidden çok zor oluyor çünkü. ben de açıkçası 2 yıl kullanır sonra geri dönerim diye düşünüyorum zaten 1-2 seneye okula başlayacak. ama keşke çıkarsalar çünkü 7 yıllık tazmınat alıcam üstüne 10 ay işsizlik valla mük olur ya :)
ah kıyamam küçük hilaleAay çok güzelmiş sizin. Benim de brüt maaşım 3 haneli rakamlarda bu sebeple tazminat doğum parası vs yüksek yatıyor ben de ona güvenerek çıkartmalarını istiyorum. Bir daha bu şekilde bir işimde olmayacak biliyorum ama minik kızım için ilk fedakarlığımı yapıyorumannem çalışıyordu benim hep içimde kalmıştı bana bakmamış olması hep kendim bakcam çocuğuma dedim ama hayat sınıyormuş insanı. Bakalım hayırlısı
Sağlık olsun diyelimBenim işimin %80 i evden halledilebiliyor ama maalesef insanları gözlerinin önünde görmek istiyorlar. En çok ben çalışıyordum ordayken her gördüklerinde beni üst yönetimin aklına bir proje geliyorduşimdi evdeyim iş yüküm aşırı azaldı. Ayda 1 cumartesileri kimse yokken 1-2 saat gidip rapor çekip geliyorum evden yapıyorum yine. Aslında isterdim böyle sürekli ama onlar istemiyormuş ki birini almışlar
Evet evet feda olsun bebişlerimizeSağlık olsun diyelimhele bir sağlıklı doğsunda bebekler daha iyi işlerimiz olur İnşallah ilerde ☺
Ahahah gerçekten ya şimdi de ablamlar ve annem öyle diyor. Sen ne doğuracaksın çok merak ediyoruz ne kadar kıymetli. Biz doğurduk hiç böyle değildik diyorlarah kıyamam küçük hilaleaman benimki çalışmadı da ne oldu ki eskiden öyle çocuğun üstüne çok düşülmüyordu kuzum kendi kendimize büyüdük ama 30 larda anne olunca daha mı kıymetli oluyor bilmiyorum ki bana sanki biraz öyle geliyor. görmemişin çocuğu oluyor ne var görmedim diyorum çevremdekilere ben de kendim büyütmeyi çok istiyorum. yıllardır hükümeti çok eleştiriyorum belki de ilk kez teşekkür edeceğim kendilerine ya :))
Çok şahsına münhasır kişilikler pek sevmiyorum zekilikleri onlara kalsınOğlaklar zeki oluyor
al işte ben de böyleyimAhahah gerçekten ya şimdi de ablamlar ve annem öyle diyor. Sen ne doğuracaksın çok merak ediyoruz ne kadar kıymetli. Biz doğurduk hiç böyle değildik diyorlar
İnanılmaz bir sevgi duyuyorum insan görmeden tanımadan bu kadar sevemez gerçekten annelik çok başkaymış. canım bebişim ya en kıymetlim
ben de böyle diyordum oğlak gelicek :))Çok şahsına münhasır kişilikler pek sevmiyorum zekilikleri onlara kalsın
Ben de oyleyim porsiyonlarim da artti. Bir de yemegin ustune tatli biseyler yemezsem doymus sayilmiyorumben inanılmaz acıkıyorum ya beşinci aydan sonra. yiyorum sanki hiç yememişgibiyim resmen yetmiyor. 25 inde gidicem bakalım kaç kg almışım en son 4 tü
Ahahaahha ben sigara içiyordum hamilelikten önce öğrendiğim gün bıraktım. Kayınvalidem sabah sigara kahve ile başlar geceye kadar aynı şekildir :) herkes diyor kayınvaliden baksınal işte ben de böyleyime görmedik yalan mı kardeşim bana geçen gün doğunca kucağımıza vercek misin diye sordu dedim sigara içip gelmezsen niye olmasın :)) şaka bir yana odasını beğendik geçen gün çok içime sindi bir ağlayasım geldi anlatamam odası var ya
e haklısın ama yani :) ay bitti mi çok güzel valla hamile kalmadan önce bile hep odasını hayal ediyordum. 1 aya gelicekmiş bizimki geldiğinde böyle tek tek yerleştirmek istiyorum her şeyi çok duygusalAhahaahha ben sigara içiyordum hamilelikten önce öğrendiğim gün bıraktım. Kayınvalidem sabah sigara kahve ile başlar geceye kadar aynı şekildir :) herkes diyor kayınvaliden baksınolmaz çok sigara içiyor diyorum ben de odasını bitirdim sadece yatağı alınacak başka bir şeyi kalmadı gidip odaya oturup bazen ağlayasım geliyor
ahahha aman allahımGörümcem oğlaktır
Benim oda yapmayı düşünmüyorum diyip ilk önce bitirmeme haklısın ama yani :) ay bitti mi çok güzel valla hamile kalmadan önce bile hep odasını hayal ediyordum. 1 aya gelicekmiş bizimki geldiğinde böyle tek tek yerleştirmek istiyorum her şeyi çok duygusal
oyy çok güzelll minik prensesin kahkahalarıyla dolsun bu oda inşallahBenim oda yapmayı düşünmüyorum diyip ilk önce bitirmem
İnşallah teyzesi hepsi çok mutlu büyüsünleroyy çok güzelll minik prensesin kahkahalarıyla dolsun bu oda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?