Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
evet cidden öyle. ara ara gidip bakmak lazım bence de ne çıkça belli olmuyor baksana :)

Aslında full evden verseler 2 yıl falan efsane olur size iş tabi çok yoğun değilse Evden çalışmak çok rahat oluyordu benim ama malesef çıkarıldım İş bulursam öyle bir şey bakarım
Benim işimin %80 i evden halledilebiliyor ama maalesef insanları gözlerinin önünde görmek istiyorlar. En çok ben çalışıyordum ordayken her gördüklerinde beni üst yönetimin aklına bir proje geliyordu şimdi evdeyim iş yüküm aşırı azaldı. Ayda 1 cumartesileri kimse yokken 1-2 saat gidip rapor çekip geliyorum evden yapıyorum yine. Aslında isterdim böyle sürekli ama onlar istemiyormuş ki birini almışlar

Aay çok güzelmiş sizin. Benim de brüt maaşım 3 haneli rakamlarda bu sebeple tazminat doğum parası vs yüksek yatıyor ben de ona güvenerek çıkartmalarını istiyorum. Bir daha bu şekilde bir işimde olmayacak biliyorum ama minik kızım için ilk fedakarlığımı yapıyorum annem çalışıyordu benim hep içimde kalmıştı bana bakmamış olması hep kendim bakcam çocuğuma dedim ama hayat sınıyormuş insanı. Bakalım hayırlısı

ah kıyamam küçük hilale aman benimki çalışmadı da ne oldu ki eskiden öyle çocuğun üstüne çok düşülmüyordu kuzum kendi kendimize büyüdük ama 30 larda anne olunca daha mı kıymetli oluyor bilmiyorum ki bana sanki biraz öyle geliyor. görmemişin çocuğu oluyor ne var görmedim diyorum çevremdekilere ben de kendim büyütmeyi çok istiyorum. yıllardır hükümeti çok eleştiriyorum belki de ilk kez teşekkür edeceğim kendilerine ya :))

Sağlık olsun diyelim hele bir sağlıklı doğsunda bebekler daha iyi işlerimiz olur İnşallah ilerde ☺

Göbeği rahatsız eden var mı ?? Öğleden sonra o kadar çok rahatsız ediyor ki sanki belime bir çanta bağlamışlar çıkaramıyorum gibi aşırı yapay hissediyorum ve nefes nefese kalıyorum otururken bile. Göbeğim bana ait değilmiş gibi. Nasıl rahat nefes alıcam çözemedim. Var mı önerisi olan ?

Ahahah gerçekten ya şimdi de ablamlar ve annem öyle diyor. Sen ne doğuracaksın çok merak ediyoruz ne kadar kıymetli. Biz doğurduk hiç böyle değildik diyorlar
İnanılmaz bir sevgi duyuyorum insan görmeden tanımadan bu kadar sevemez gerçekten annelik çok başkaymış. canım bebişim ya en kıymetlim

al işte ben de böyleyim e görmedik yalan mı kardeşim bana geçen gün doğunca kucağımıza vercek misin diye sordu dedim sigara içip gelmezsen niye olmasın :)) şaka bir yana odasını beğendik geçen gün çok içime sindi bir ağlayasım geldi anlatamam odası var ya

Ahahaahha ben sigara içiyordum hamilelikten önce öğrendiğim gün bıraktım. Kayınvalidem sabah sigara kahve ile başlar geceye kadar aynı şekildir :) herkes diyor kayınvaliden baksın olmaz çok sigara içiyor diyorum ben de odasını bitirdim sadece yatağı alınacak başka bir şeyi kalmadı gidip odaya oturup bazen ağlayasım geliyor

e haklısın ama yani :) ay bitti mi çok güzel valla hamile kalmadan önce bile hep odasını hayal ediyordum. 1 aya gelicekmiş bizimki geldiğinde böyle tek tek yerleştirmek istiyorum her şeyi çok duygusal

e haklısın ama yani :) ay bitti mi çok güzel valla hamile kalmadan önce bile hep odasını hayal ediyordum. 1 aya gelicekmiş bizimki geldiğinde böyle tek tek yerleştirmek istiyorum her şeyi çok duygusal
Benim oda yapmayı düşünmüyorum diyip ilk önce bitirmem

Eklentiler

• IMG_1504.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 34
Reactions: hku
Kızlarr almak isteyip de almadığınız şeyleri kasım indirimini bekleyip o zaman da alabilirsiniz Şu meşhur 11.11 kasım indirimlerine şunun şurasında ne kaldı ben daha erken diye bi şey almamıştım Allah izin verirse kasım indiriminden kaparım bi şeyler öyle öyle başlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…