Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
O zaman ayda 1 gitsen yeter canım ben de ayda 1 gideceğim artık ekstra bir durum olmadıkça gerek yok. Olursa da devletten destekleriz

Çok teşekkür ederim evet canım sızıntı var suyumda. Öyle mi tamam deneyeceğim inşallah iyi gelir
Çok geçmiş olsun canım hastanede olman daha iyi ve güvenli. Havuç suyu önerdiler arkadaşıma da suyu azalmıştı. Şu an 33 haftalık her şey yolunda. İnşallah seninde kolaylıkla geçecek sürecin

Kızlaaaaar hain iş yerimle bozuştuk. Gebeliğimin başında sıkıntılıydı sürecim doktor rapor yazacaktı ya da evden çalışabilirsin demişti o günden beri evdeydim. Geçen ay benim pozisyonuma birini almışlardı, senlik bir şey yok doğuma kadar evden devam edebilirsin demişlerdi. Bende ufak ufak eğitim veriyordum.
Bu akşam aradılar rapor alabilirsin artık dediler
Ben de yıllık izinlerimi kullanıp 24 kasımdan sonrasına istirahat raporu alırım 31 aralık a kadar. Sonra zaten doğum iznim başlıyor.
Ama işle alakalı kimse beni aramasın istirahat edeceğim dedim. Şu an neye güvenip böyle bir karar aldılar bilmiyorum benim işimi benden başka bilen yok. Yeni gelen kişide tam öğrenmedi. Neyse kendileri kaybetti :) doğum sonrası nolcak dedim 2 kişi çalışırsınız daha iyi işte dedi :) bence pes ettirme taktiği hepsi. Ben zaten dönmeyeceğim ama çıkış vermek yok tabi ki

inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?

inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?

Benim de iki gebeliğim de de oluyor. Yumuşak olmayan bir zemine oturduysam çok arttığını fark ettim buna dikkat ediyorum, iş yerime kuyruk sokumu ağrısında kullanılan minder aldım bu düzende devam edersem pek ağrımıyor. Size de kötü gelen hareket/zemin vs var mı dikkat etmeye çalışın.

Uyanıklık yapmislar isi tam ogretmeseydin yerine gelene :) birini çıkaracaklari zaman bizim isyeri de oyle yapiyordu caktirmadan birini alip ogrettiriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…