Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Sertleşmeler birçoğumuzda başladı bu da zamanımızın her geçen gün azaldığını gösteriyor bence iyi düşünelim iyi olsun hedefe gün gün yaklaşıyoruz
Evet bence de Yaa bide artık özellikle yeni doğan ya da ilk 3 aylık bebek disarda görünce içim eriyor daha bi duygusallasiyorum bi tuhaf hisler yaşıyorum tarif edemem aynı şeyi düşündüm bebek büyüyüp doğum zamanı giderek yaklaştığı için böyle oluyorum herhalde

Yaa bulantı birkaç gündür geri döndü zaten o zaman hiç denemeyeyim Dr bana ne diyecek bakalım pazartesi gidince. Birsey onerirse yazarım ben de

Canım çok geçmiş olsun. Suyunda biraz azalma mı oldu yani eğer öyleyse havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyormuş iyi geliyormuş sadece bunu biliyorum. Neden olmuş peki böyle bişey
Çok teşekkür ederim evet canım sızıntı var suyumda. Öyle mi tamam deneyeceğim inşallah iyi gelir

Kizlar rutin kontrollerinize ne kadar sürede gidiyorsunuz? 3 hafta mi 4 hafta mi? Ya da daha uzun
Saldım ben. kendi doktoruma 2 ayı geçti galiba gitmeyeli.
Ayrıntılı ultrasona girmiştim doktor iyi demişti.birde rapor almak için devlet hastanesine gittim o ara baktı doktor .3 hafta oldu ona da .şimdi bende onu düşünüyordum gitsem mi acaba diye

İlk doğumunuz değil galiba bi hafta gitmesem 2. Hafta gidiyorum

Çok teşekkür ederim evet canım sızıntı var suyumda. Öyle mi tamam deneyeceğim inşallah iyi gelir
Çok geçmiş olsun bizim diğer anne grubundan da bir arkadaşın olmuştu havuç suyu gerçekten iyi geliyor her gün içiyordu. Sağlıkla haftasında aldı bebeğini kucağına stres yapmamaya çalış ve bence başka bir doktorun daha görüşüne başvur.

İlk doğumunuz değil galiba bi hafta gitmesem 2. Hafta gidiyorum
Evet 2. Hamilelik.esim bile farkında bunda çok rahatsın diyor. Ama bu hafta bende merak etmeye başladım.devlet hastanesine gittiğimde kilosu boyu ultrason görüntüsü hiç birsey vermedi.sadce normal dedi .o nedenle aklım kaldı merak ediyorum.
Ama bakınca git gel doktorda bisey yapmıyor ki.cok sık gitmeye gerek yok zaten son haftalar mecburen gitcez

kızlar selam, bebek arabası ve puset tavsiyeleriniz nelerdir :)
Ben Kraft Kenya aldım ama maxi cosi bebek arabaları için güzel yorumlar var üstelik şuan fiyatları çok inmiş indirim var. Eğer almamış olsam kesinlikle tercihim maxi cosi olurdu benim Kraftı aldığım fiyata düştü

Ay benm de bu hafta bulantım hafiften geri döndüü
Ya ben de kolestaz için kullandığım ilacın yan etkisi sanıyordum ama bu hafta degerler normalleşince günde 2 ye düşürdük ilacı ve iki ilac arası epey zaman var ona rağmen bulanıyor dedim bu bununla alakalı olamaz sonra chatcpt ye koştum tabi direk:) mideye baskı yapıyormus cok normalmiş. Eee hani ikinci trimester şöyle rahat böyle güzeldi mide yanması reflü , yattığın yer rahat değil, popo içi ağrıları e bulantıda yeniden geldi anladım ki hamilelikte en rahat ilk 7 haftaymış

PART TİME MAAŞ ALMIYOR MUYUZ YANI TAM MI OLUYOR
Yani kısmi çalışma ve yarım çalışma ayrı şeyler diye biliyorum. Birinde direkt yarım çalışıp yarım maaş iş yerinden diğeri de yarım çalışıyorsun yarısını iş yeri çok az bir miktarda işkur veriyor diye biliyor bir araştır onu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…