Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kesinlikle elimden gelmiyor hazir olanlara bakiyorum daha cok. Gelseydi bir suru sey ormek isterdim ben de

Söyle bir bayramlik cok guzel olmaz mi

Eklentiler

• 1000026528.webp
    32 KB · Görüntüleme: 31
Ayni fikirdeyim, ilk uc ay tam kis mevsimi misafir kabul etmeyi dusunmuyorum acikca da soylicem valla bebegim daha onemli darilmalarindan. Hele ki elini yuzunu opme asla olmamali diyo doktorlar saglikla buyusunler

Kızlar şu ana kucaklarından bir sürü çeşit var hangisi iyi anlayamadım ben. Balance var bliss var alan ya da araştıran var mı
Ben balance bliss antrasit rengini aldım, sanırım kumaş yapılarında farklılık var sadece bir de bazıları oyuncaklı bazıları oyuncaksız ama model adını değiştirmiyor bu hepsinde araştırdığım kadarıyla 3 kademe var zaten

Canım kolestaz tanısı mı aldın sen nasıl bir tedavi sürecin var

Kizlar sol yaniniza yatinca gogsunuzde bosluk hissi ve kalbinizi daha cok hissediyor gibi oluyor mu? Sadece solda oluyor birkac gundur
Ben yazdım sandım. Sanki sıkışıyo gibi hissediyorum soluma yatınca ve daha güçlü hissediyorum ama sürekli soluma yatmak istiyorum.

ilaç kullanımı sonrası epey düştü normal seyrediyor şuanda o yüzden günde 2 ye düştük ilacı. kaşıntılar da arada pik yapıyor sonra gidiyor hiç kaşıntı olmuyor felan
bana ilaçta vermediler oturduk düşmesini bekliyoruz :)) nasıl iş bilmiyorum.. Tansiyonun nasıl seyrediyor peki??

bana ilaçta vermediler oturduk düşmesini bekliyoruz :)) nasıl iş bilmiyorum.. Tansiyonun nasıl seyrediyor peki??
kolestaz tanısı aldın mı peki? bu kolestaz için olan bir ilaç. tansiyonumu iki günde bir ölçüyorum o da suan normal ama kan sulandırıcı kullanıyorum her akşam 150 mg. tuzdan fakir beslenmeye çalışıyorum ne kdr olursa tabi

peki ilaç kullanmadan evvel nasıldı? Ben kolestaz tanısı almadım ama alt ast değerlerim çok dalgalı.

peki ilaç kullanmadan evvel nasıldı? Ben kolestaz tanısı almadım ama alt ast değerlerim çok dalgalı.
Yüksekti yani hamileliğin başındaki değerlere bakıyorum hepsi normal. 20. haftada kaşıntıyla beraber şüphelenip bakıldı yüksek çıktı değerlerim. 2 gün sonra ölçüldüğünde daha da yükselmişti mesela. daha sonra ilaç kullanımıyla düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…