- 16 Ekim 2016
- 3.419
- 2.801
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.261
Ben yazın giymezdim ama artık mecburZaten çok üşüyen bir insanım ben canım çorapla gezerim yaz kış çorapsız aslabaş donmeside oluyor sabah cok kötüydüm ama suan iyiyim çok şükür. Bende bugün 2 kez çıktım tuvalete inşallah geçer ya
Yaaa bizimde öyle biliyor musun bizdede ben kovayım keşke Bebişim de kova olsa ama olsun minik Balığımada kabul, yoksa benim kocamda batacak hem sevgiler günü hem ben hem çocuğumBiz de baktik kova diyor hesaplamada ama bakalım nolcakben oğlak burcuyum dedim ki şu çocuğu 1 ay önce yapabilseydik benden 2 tane olacakti ne guzel eşimin bakışı "ucuz atlattik" der gibiydi ha bi de eşim keseyi gördük diye keseli kangurum dedi bana biraz ilerlesin de gebelik o zaman naz niyazla hepsinin hesabını sorcam
Artık o da onların sorunuYaaa bizimde öyle biliyor musun bizdede ben kovayım keşke Bebişim de kova olsa ama olsun minik Balığımada kabul, yoksa benim kocamda batacak hem sevgiler günü hem ben hem çocuğum
Haklısın cicim bende senin arkandayım, anayız bizArtık o da onların sorunubizim çektiklerimizin yanında hicbirsey
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun ikizlerin Allah rızkıyla dünyaya getirir sen onları düşünme sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok tebrik ederim, bizde ikiz çok istedik olmadıSizin için büyük nimet, biraz zorlanacaksınız ama sonu güzel olacak İnşallah
Gözün aydın hayirli olsun canim sağlıkla gelsinEvet canım hamileyim 3 haftalık çok erken fark ermişim dün kan verdim beta 50,99 çıktı yarında kan vermeye gideceğim bakalım inşallah güzel sağlıkla yükselir şimdide bu heyecan sardı
Öncelikle hayırlı olsun canım ama üzülme. Benim kardeşlerim ikizdi. Anneminde kimsesi yoktu ben yardım ederdim küçücük yaşta hatta okula geç başladım bu sebeple. Sadece Başta bakması zor olsada büyüdüklerinde ikisi hep birbiri ile oynuyor birbiri ile vakit geçiriyor senin için daha kolaylaşıyor sadece başları biraz zor olacak ama her şeyde bir hayır vardır. Allah bereketini verecektir muhakkak.Kızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah herşey çok kolay ve güzel olurÖncelikle hayırlı olsun canım ama üzülme. Benim kardeşlerim ikizdi. Anneminde kimsesi yoktu ben yardım ederdim küçücük yaşta hatta okula geç başladım bu sebeple. Sadece Başta bakması zor olsada büyüdüklerinde ikisi hep birbiri ile oynuyor birbiri ile vakit geçiriyor senin için daha kolaylaşıyor sadece başları biraz zor olacak ama her şeyde bir hayır vardır. Allah bereketini verecektir muhakkak.
Ayakta durunca belim ağrıyor kasık değil de karın ağrısı oluyor bende ara ara ama ilk hamileliğimde kasık ağrım daha çook olurdu hepsi normal süreçlerKızlaarr 6 haftalık olup kasık bel ağrısı falan çeken var mı yaa doktorum normal dedi ama
Evet aslında normalmiş. Doktorum regl olacakmışsın ama olamıyormuşsun gibi ağrıların olacak bir süre dedi. Bebişler sağlıkla büyüsünler deAyakta durunca belim ağrıyor kasık değil de karın ağrısı oluyor bende ara ara ama ilk hamileliğimde kasık ağrım daha çook olurdu hepsi normal süreçler
Canım ben yedinci haftamdayim ve daha karnımın agrimadigi bir gün olmadı .artıyor azalıyor ama belli bir miktar hep ağrıyor doktor normal olduğunu söylediği için artık umursamıyorumEvet aslında normalmiş. Doktorum regl olacakmışsın ama olamıyormuşsun gibi ağrıların olacak bir süre dedi. Bebişler sağlıkla büyüsünler debenim ilk gebeliğim o yüzden her şeyden korkuyorum
Alışmak lazım sanırım bu ağrılaraCanım ben yedinci haftamdayim ve daha karnımın agrimadigi bir gün olmadı .artıyor azalıyor ama belli bir miktar hep ağrıyor doktor normal olduğunu söylediği için artık umursamıyorum
Aynenn öyle ben ilkinde çook korkuyordum sanki her an adet olucakmışsım hissi ve bence ilk gebeliklerde daha çook oluyorEvet aslında normalmiş. Doktorum regl olacakmışsın ama olamıyormuşsun gibi ağrıların olacak bir süre dedi. Bebişler sağlıkla büyüsünler debenim ilk gebeliğim o yüzden her şeyden korkuyorum
Ay resmen benAynenn öyle ben ilkinde çook korkuyordum sanki her an adet olucakmışsım hissi ve bence ilk gebeliklerde daha çook oluyor
Sürekli tuvalete gider bakardım şimdi daha tecrübeli oldum
Kızlaarr 6 haftalık olup kasık bel ağrısı falan çeken var mı yaa doktorum normal dedi ama
Evet evet benimde ağrılar olup geçiyor sürekli olmuyor şükür bunlara alışacağım sanırım. En iyisi doktoru dinlemek çok kurcalamamak bazen başarılı olamıyorum ama öyle yapmak lazım5+0 oldum bugün
Sabah belimin sağ tarafı ağrıyordu
26 aylık kızım var. Kucağıma gelmek istiyor bazen inmiyor falan, ben de ona bağladım ağrımı.
Ama geçiyor çok şükür.
Böyle ara ara gelip gidecek bu ağrılar. Normaldir uzun süren şiddetli acılarımız olmadığı sürece.
Önceki hamileliğimde de ilk aylarda bel ağrılarım oluyordu. Sonra geçti.
Bir de bence doktor ne derse o. Ben hep doktorumu dinlerim. Başka insanların dediklerini dikkate almıyorum genelde.
O zaman kafam rahat oluyor çünkü her kafadan bir ses çıktığı için aklımı karıştırmak istemiyorum.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBen de bugün ilk kontrolüme gittim kızlarrKeseyi gördükkk haftası da son adet tarihimle aynı çıktı 15 gün sonra kontrol ve kalp atışını dinlemek için çağırdı çok şükürr bir sıkıntı yok folik asite başlattı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?