Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ben bayılıyorum böyle 5-6 kilo aldım yazanlara hayranım. Biz ne yedik acaba hahaha hatta ben aylarca kustum beslenemedim haksızlık
Ben zaten kilo almıştım hamile kalmadan Ahha zayıflayıp doguran var Sizinki ödemdir bence. Acaba emzirirken kilo verilir mi ya

Ben zaten kilo almıştım hamile kalmadan Ahha zayıflayıp doguran var Sizinki ödemdir bence. Acaba emzirirken kilo verilir mi ya
İnşallah verilir ona güveniyorum. Bugün bir arkadaşla tanıştım doğumla birlikte 5 kilo verdim daha veremedim emzirirken çok yeniyor dedi

Benim ablam 20 kilo alıyordu ama hemen veriyordu koşturmaktan. Emzirirken iyi yiyordu süt gelsin diye ama hep emzirdi 2 yaşa kadar neredeyse o yüzden bebiş emdikçe koşturmada falan çok güzel zayıflıyordu. Ben de ona güveniyorım

İnşallah verilir ona güveniyorum. Bugün bir arkadaşla tanıştım doğumla birlikte 5 kilo verdim daha veremedim emzirirken çok yeniyor dedi
Dikkat etmek lazım, 30 sonrası kilo vermekte zor Emziriyom ayagına çokta şey etmemeli..

Dikkat etmek lazım, 30 sonrası kilo vermekte zor Emziriyom ayagına çokta şey etmemeli..
Ayy işimiz zor valla 73 falandım heralde hamilelik başında şimdi 82. 90 ı görmek istemem açıkçası yine de tabi önce sağlık gönül ister ki az kilo alalım her gün yürüyüş yapıcam diyorum ama haftada 1 2 anca

20 kilo iyi rakammış Bebeği kilolumu doğdu ?

Kız bebekte kalca büyür diyorlar da bende büyümedi mesela

Kızlar bebiş sağ tarafa çok toplanıyor hatta karnımı yamultuyor. Sağ boşluğum nefes aldıkça batıyor, böyle olan varmı ya

Ben ilk hamileliğimde öyleydim, 58 ile hamile kalıp doğumdan sonra 45 kiloya düştüm ama çok sıkı diyabet diyeti yapmıştım ve maalesef yine yapıyorum Emzirirken çok iyi kilo veriliyor bu arada, emzirmeyi bıraktıktan sonra hemen 5 kilo kadar aldım

Kızlar bu arada bennstada ücretli cinsiyet baktırmıştım tutmadı Bir daha hamile kalırsanız falan boşa para vermeyin
Kahkaha attım. Ya nasıl inandın ben chat gbt sormuştum önce kız hissediyorum demişti sonra kese yerine göre erkek demişti. Çin takvimine göre de kız demişti. Chat gbt daha iyi onlardan. Ben ilk kalp atışını duyduğumuz gün kız hissettim demiştim eşime. annelik hisleri bence en doğrusu

Maşallah valla Valla inşallah ben de veririm . Eşim zaten çikolata yememe çok bozuluyor Onun mobingine güveniyorum

Valla ben de burda görmüştüm baktıranları duydum Baktırayım dedim ama çin takvimi yüzde 80 doğru, benim de kız çıkmıştı. Bir de kalp atış hızı doğru bence Şu gögüs ucu olayı da doğru. Ama ben de kız hissediyordum yalan yok, eşim de öyle diyordu kız oldu Tek erkek diyen instagramdaki büyücüydü işte

Evet bazıları daha bağlı gibi geliyor bana da. Karnını falan öpüyor mu mesela
Yok ya karnıyla konuşanı bile gördüm ve bence çok hoş benimkinde hiç yok öyle şeyler. Benim üstüme titriyor yorulmamam için elinden geleni yapıyor da Allahtan ordan kurtarıyor

Kızlarr sizin de sabah uyandığınızda ayaklarınızın altı geceden 30 km yürümüş gibi ağrıyor mu yoksa ben mi tüm belirtileri dibine kadar yaşıyorum acaba ?

Bir de 2 gün önce tetenoz oldum ben de. Difteri ve boğmacalı olandan. Sanırım belirti kişiye göre değişiyor ya bende hiç öyle aşırı ağrı olmadı sızladı sadece. Arkadaşım 3 gün kolunu hiç kullanamadığını söylemişti mesela çok korkmuştum. Ebe gün içinde kolonya ile ov demişti öyle yaptım belki de o fayda etmiştir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…