Ben normalde üşürüm ama gece terliyorum bu ara ya atletim su gibi oluyor, kombiyi kısıyorum biraz gece mecbur. O yüzden altıma birsey sermeye çekindim daha da terler miyim diyeKızlar gece çok sık wc ye kalkıyorsanız gün içi bol bol su için ama yatma saatine yakın su içmeyin, birde yatağınız rahat değildir, mutlaka pamuklu pike yada ince yün, yada pamuklu bi yorgan serin yatağa öyle yatın, ben 2 gündür pamuk gibi uyuyorum, denendi onaylandı
Bende terliyorum geceleri kombiyi kapatiyorumBen normalde üşürüm ama gece terliyorum bu ara ya atletim su gibi oluyor, kombiyi kısıyorum biraz gece mecbur. O yüzden altıma birsey sermeye çekindim daha da terler miyim diyeSu da canım istiyor akşam iflah olmam ben
Etkisi oluyor mu ki onun ya şaşırdımBende terliyorum geceleri kombiyi kapatiyorumsu icmek de gece kaldiriyo ama asil takviyelerden sonra cok geliyo tuvaletim multivitamin ozellikle 8e kadar bitiriyorum onlari
Ben normalde üşürüm ama gece terliyorum bu ara ya atletim su gibi oluyor, kombiyi kısıyorum biraz gece mecbur. O yüzden altıma birsey sermeye çekindim daha da terler miyim diye Su da canım istiyor akşam iflah olmam benHa bi de donerken karnım ağrıyor demiştim ya bağlar geriliyor sanırım o yüzden oluyor ya daha da büyüyünce ne olacak bakalım sadece belim ağrısa yataktan diycem ama bunun çözümü yok sanirim ya idare etcez iyi olsun bebiş yeter
Multivitamini içince bana da bulantı geliyor yaaa deliriyorum. Zaten kan ilacı magnezyum d vıtamını falan hıccccc bırını ıcemıyorum bı tane multıvar onu alıyorum oda delıı gıbı uykum gelınce hemen içiyorum uyudum uyudum uyuyamazsam cıkarıyorumBende terliyorum geceleri kombiyi kapatiyorum su icmek de gece kaldiriyo ama asil takviyelerden sonra cok geliyo tuvaletim multivitamin ozellikle 8e kadar bitiriyorum onlari
26 haftalık hamilelik kaç ay oluyor kızlar? 1 ayı 4 hafta olarak mı alıyoruz
Çok iyi 2, 2.5 ay kalmış her şey yolunda giderseGeçen gün doktorla bunu konuştuk canım 28 hafta 7. ay başlangıcı ona göre baz al demişti 26. haftada 6 bucuk aylık oluyorsun o zaman
Ay çok güldüm okurkenAynı durumdayım yaaaa.. Gündüz iş yerinde çok su içemiyorum akşam elime şişemi alıyorum gece 11 gibi kesmeye calışsam da yokkk sabaha kadar 3 kere falan ördek gibi tuvalete koşuyorumSağa sola dönme olayı da öyleee çünkü göbeğim deli gibi büyüdüüüüü Hatta geçen uyandım çorabımı giycem çekemedim ayagımı yukarıya uzanamadım ayağıma delirdim sonra kapıya bi baktım eşim dikilmiş beni izliyo gülüyo dedim ne gülüyonn gel yardım et dur bi anın tadını çıkarayım da yardıma gelicem sonra diyo sürekli anamı arayıp helallik istiyorum oda ayrı
Vitamini değiştirmeyi Dr denemedi mi? Benim de daha önce bulantı yapan multivitaminler oldu ama şu an kullandığım yapmıyor. Vifolic kullanıyorum. Belki Dr onaylar sormak istersen bi de yemek arası falan yutmayi denedin miMultivitamini içince bana da bulantı geliyor yaaa deliriyorum. Zaten kan ilacı magnezyum d vıtamını falan hıccccc bırını ıcemıyorum bı tane multıvar onu alıyorum oda delıı gıbı uykum gelınce hemen içiyorum uyudum uyudum uyuyamazsam cıkarıyorumama dediğin doğru çıkarmazsam o gece daha cok kalkıyorum
tabiki dua ederiz hepSelam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum
Doktorum 2 çıkarıp 4 e böl demişti.26 haftalık hamilelik kaç ay oluyor kızlar? 1 ayı 4 hafta olarak mı alıyoruz?
Dualarımız seninle inşallah sağlıkla kavuşun olabildiğince dursun bebişin ve erken gelirse de eğer tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallahSelam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum
Acaba tansiyon bakıyor musunuz o nasıl çok şişiyorsa eğer. Doktor benim tansiyon bakmadan evvel çoraplarımı indirip iz var mı diye bakıyor sonra tansiyon bakıyor.bugün şeker yükleme testi yaptım şükür temiz çıktı ama o 2 saat maaf oldumbu dönme olayı bende de var soldan sağa dönemiyorum ilerde nolcam diyede stres oluyorum sola yatmaktan vücudun simetrisi kaydı karnımda artık çok ağır yastık koyuyorum olmuyor hamile yastığı almıştım darlanıp fırlatıyorum gece sürekli eşimi uyandırıyorum uyuyamadığım için bu varis çorabı kullananlara bi sormak istiyorum benim akşam ayaklarımda inanılmaz şişlik oluyo bu benim ayağım değil falan diyorum tuzu azalttım su içmeye devam bilek kenarlarımda kırmızı kırmızı kılcal damarlar çıktı doktorum varis çorabı önerdi siz nerden aldınız kaç saat kullanıyorsunuz ?
Denedi denedi yok sıvısı yok suda eriyeni aynılarını vitaminlerdede tek tek denedi. Sonra değerlerime baktı cok sınırda demek ikinizede yetiyor reddediyor bünye dedi. Regenesis multiye başladım o bi tık işte tek onu kusmazsam alabiliyorum zaten. Ama şimdi başka bir durum var hatta yaşayan var mı bilmiyorum. Sol ayak tarağımın üstü 2 haftadır deli gibi acıyor. Ovduruyorum arada eşime ovarken tıkır tıkır ediyor canımda acıyor zaten. Resmen orda bide damarlar daha belirgin hale geldi. Valla gene bişey cıkacak dıye doktora da gitmiyorumVitamini değiştirmeyi Dr denemedi mi? Benim de daha önce bulantı yapan multivitaminler oldu ama şu an kullandığım yapmıyor. Vifolic kullanıyorum. Belki Dr onaylar sormak istersen bi de yemek arası falan yutmayi denedin mi
bugün şeker yükleme testi yaptım şükür temiz çıktı ama o 2 saat maaf oldumbu dönme olayı bende de var soldan sağa dönemiyorum ilerde nolcam diyede stres oluyorum sola yatmaktan vücudun simetrisi kaydı karnımda artık çok ağır yastık koyuyorum olmuyor hamile yastığı almıştım darlanıp fırlatıyorum gece sürekli eşimi uyandırıyorum uyuyamadığım için bu varis çorabı kullananlara bi sormak istiyorum benim akşam ayaklarımda inanılmaz şişlik oluyo bu benim ayağım değil falan diyorum tuzu azalttım su içmeye devam bilek kenarlarımda kırmızı kırmızı kılcal damarlar çıktı doktorum varis çorabı önerdi siz nerden aldınız kaç saat kullanıyorsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?