Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bügün doktora gittim sekreter kız hangi koltuğa oturacaksın dedi, bende buna hamileyim dedim. Aa hamile misiniz dedi. Sonra asm'ye gittim tetanoz için. Diyor ki kaç haftalık hamilesin. 26 dedim. Karnın çıkmamış diyor. Bence karnım var ama benim. Sonra doktora girdim hocam karnım küçük diyorlar dedim, bebek mi küçük diye haftasıyla uyumlu dedi. Haftasıyla uyumlu ise kilo ve boy oranı diğer bebeklerle aynı değil midir kızlar?

Aynidir canim doktor uyumlu dediyse.
Ic karnin genistir benim gibi
Benimde karnim cikmadi hafif kilo almis gibi duruyorum hamile karni yok yani

ben ilk 3 ayımı hatırlamak bile istemiyorum bulantı falan çok kötüydüm ama kanamalardan dolayı yatmam gerekiyodu o kiloları başta ordan aldım sonrası yemek ve iştah
Asil merak ettigim son 3 ayda kac kilo alacagiz ilk hamileligi olmayanlar yazabilir mii

Kızlar bende ilk üç ay hiç kilo almadım diyebilirim sonra hızla aldım geçen gün tartıldığımda +12 kilo almışım artık tartıya çıkmıyorum dikkat ettğim halde durum bu ara sıra kaçamağım olmuştur, şimdi hiç doymuyorum bende az az sık sık yemeye başladım umarım işe yarar

Bazen siskinlikle fazla cikiyor sonra iniyor, siz yine cikin haftaya

Emzirirken veriliyor diyorlar

Ahaha önce sağlığı tabi ama ben biraz tombik seviyorum yanaklı
Evet insan bebek dedi mi yanakli sever, diger turlu dokunmaya kiyamiyor ama belli de olmaz benim ablamla enistem cok uzun degiller ama ogullari cok uzun ailede pek uzun da yok mesela, belki seninki de minik ama tombik yanakli olur

Emzirirken veriliyor diyorlar
Emzirirlen daha çok aldım diyen var yaşamadan analayamayacağız sanırım
Gebe okulunda diyetisyen dedi ki emzirirken diyet onermiyorum, hamileyken oldugu gibi saglikli yemeye devam edin fazla kalori alin emzirirken yakarsiniz ama 6 ay sonra zaten ek gida vs oluyor bence kalori azaltilabilir o zamanlar

Gebe okulunda diyetisyen dedi ki emzirirken diyet onermiyorum, hamileyken oldugu gibi saglikli yemeye devam edin fazla kalori alin emzirirken yakarsiniz ama 6 ay sonra zaten ek gida vs oluyor bence kalori azaltilabilir o zamanlar
Valla ben yemeye çok alıştım inşallah düzen değişir

Dr a gidip geldim genel olarak bi sorun yok dedi şükür ama akıntıyı sormayı unuttum başka şeyler konuştuk şeker yükleme tahlillerim derken bi de çok yoğundu Dr bugün aceleye geldi

Bazı kişiler çok dengesiz konuşuyor bi tane gelişine vurcan şöyle gebeye oyle hersey denir mi hormonlar tavan zaten bebek haftasiyla uyumluysa hiçbir sıkıntı yok kafaya takmayın. Ben de çok zayıfım diye patavatsız konuşan oldu sağlıkçı arkadaşım hem, buraya da yazmıştım bebeğimin gelismeyecegini ima etti boyu kilosunu sordu kabus gördüm o gün onun yüzünden. Dr um bebek her türlü kendini kurtarır dedi senden depolarından çeker, haftasiyla uyumlu gidiyor dedi bana da. O günden sonra rahatlamistim

Bugün kontrole gittim oğlumu gördüm kızlar Dr açlık tokluk şekerim için normal dedi. Ferritinim daha da düşmüş dedim demiri kullanmaya devam et zaman alır yükselmesi dedi bir de vücut suyun daha hızlı artıyor onun da etkisi var, hemoglobinin 10 un altına düşmedikçe sorun yok dedi. Benim tam sınırda bu arada 10 Tamam dedi buna da. Vitamin vs herseye gerek yok derken bugün kalsiyum ve magnezyum önerdi ama kompleks birsey almaya gerek yok sağlık ocağından devletin ödediği şeylerden yazdır dedi şaşırdım

Asil merak ettigim son 3 ayda kac kilo alacagiz ilk hamileligi olmayanlar yazabilir mii
Son ay ben tartıya bile çıkmamıştım en son 17 kilo almıştım düşünün.
Son ayda yemek yer kalkardim bir saat sonra sanki hiç yememisim gibi tekrar oturur yerdim.
Şuan nerdeyse hiç tartilmadim.devlet hastanesine gittiğimde iki kere tarttilar o başka da yok.kac kilo aldım bilmiyorum.

Bence karnın aşırı cıkması az cıkmasından çok daha kötü, şanslı say kendini canım şu an 9 aylık gibi duruyoe benim ve aşırı gerginlik oluuor karında şişlinliktn dolayı çatlicakmış gibi oluyor bazen insanlar zaten konusmal için konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…