Aynidir canim doktor uyumlu dediyse.Bügün doktora gittim sekreter kız hangi koltuğa oturacaksın dedi, bende buna hamileyim dedim. Aa hamile misiniz dedi. Sonra asm'ye gittim tetanoz için. Diyor ki kaç haftalık hamilesin. 26 dedim. Karnın çıkmamış diyor. Bence karnım var ama benim. Sonra doktora girdim hocam karnım küçük diyorlar dedim, bebek mi küçük diye haftasıyla uyumlu dedi. Haftasıyla uyumlu ise kilo ve boy oranı diğer bebeklerle aynı değil midir kızlar?
Asil merak ettigim son 3 ayda kac kilo alacagiz ilk hamileligi olmayanlar yazabilir miiben ilk 3 ayımı hatırlamak bile istemiyorumbulantı falan çok kötüydüm ama kanamalardan dolayı yatmam gerekiyodu o kiloları başta ordan aldım sonrası yemek ve iştah
İnşallah öyledirAynidir canim doktor uyumlu dediyse.
Ic karnin genistir benim gibi
Benimde karnim cikmadi hafif kilo almis gibi duruyorum hamile karni
Olsun ne tatli olur minicikİnşallah öyledirİç karın nereye kadar şu şekil idare edecek bakalım Biz çok uzun değiliz de bebek o yüzden minyon doğabilir
Ahaha önce sağlığı tabi ama ben biraz tombik seviyorum yanaklıOlsun ne tatli olur minicik
Bazen siskinlikle fazla cikiyor sonra iniyor, siz yine cikin haftayaKızlar bende ilk üç ay hiç kilo almadım diyebilirim sonra hızla aldım geçen gün tartıldığımda +12 kilo almışımartık tartıya çıkmıyorum dikkat ettğim halde durum bu ara sıra kaçamağım olmuştur, şimdi hiç doymuyorum bende az az sık sık yemeye başladım umarım işe yarar
Emzirirken veriliyor diyorlarKızlar bende ilk üç ay hiç kilo almadım diyebilirim sonra hızla aldım geçen gün tartıldığımda +12 kilo almışımartık tartıya çıkmıyorum dikkat ettğim halde durum bu ara sıra kaçamağım olmuştur, şimdi hiç doymuyorum bende az az sık sık yemeye başladım umarım işe yarar
Emzirirlen daha çok aldım diyen var yaşamadan analayamayacağız sanırımEmzirirken veriliyor diyorlar
Evet insan bebek dedi mi yanakli sever, diger turlu dokunmaya kiyamiyorAhaha önce sağlığı tabi ama ben biraz tombik seviyorum yanaklı
Emzirirken veriliyor diyorlar
Gebe okulunda diyetisyen dedi ki emzirirken diyet onermiyorum, hamileyken oldugu gibi saglikli yemeye devam edin fazla kalori alin emzirirken yakarsinizEmzirirlen daha çok aldım diyen var yaşamadan analayamayacağız sanırım
Valla ben yemeye çok alıştım inşallah düzen değişirGebe okulunda diyetisyen dedi ki emzirirken diyet onermiyorum, hamileyken oldugu gibi saglikli yemeye devam edin fazla kalori alin emzirirken yakarsinizama 6 ay sonra zaten ek gida vs oluyor bence kalori azaltilabilir o zamanlar
Dr a gidip geldim genel olarak bi sorun yok dedi şükür ama akıntıyı sormayı unuttum başka şeyler konuştuk şeker yükleme tahlillerim derken bi de çok yoğundu Dr bugün aceleye geldiİnşallah bişey yoktur valla ben çok korkuyorum zaten belimin ve karnımın alt kısmında aşırı ağrım var yuruyemiyorum bile ama eşim götürmüyor beni ayaklarım çekiliyor adet sancısı gibi doktordan çıkınca mesaj atar mısın doktor ne demiş merak ediyorum
Bazı kişiler çok dengesiz konuşuyor bi tane gelişine vurcan şöyleBügün doktora gittim sekreter kız hangi koltuğa oturacaksın dedi, bende buna hamileyim dedim. Aa hamile misiniz dedi. Sonra asm'ye gittim tetanoz için. Diyor ki kaç haftalık hamilesin. 26 dedim. Karnın çıkmamış diyor. Bence karnım var ama benim. Sonra doktora girdim hocam karnım küçük diyorlar dedim, bebek mi küçük diye haftasıyla uyumlu dedi. Haftasıyla uyumlu ise kilo ve boy oranı diğer bebeklerle aynı değil midir kızlar?
Son ay ben tartıya bile çıkmamıştım en son 17 kilo almıştım düşünün.Asil merak ettigim son 3 ayda kac kilo alacagiz ilk hamileligi olmayanlar yazabilir mii
Gece boyu partiliyoruz biz kafa göz dalıyor banaBebeği akşam yatağa uzandığında hareketlenen var mı? İnşallah doğunca böyle olmaz
Bence karnın aşırı cıkması az cıkmasından çok daha kötü, şanslı say kendini canımBügün doktora gittim sekreter kız hangi koltuğa oturacaksın dedi, bende buna hamileyim dedim. Aa hamile misiniz dedi. Sonra asm'ye gittim tetanoz için. Diyor ki kaç haftalık hamilesin. 26 dedim. Karnın çıkmamış diyor. Bence karnım var ama benim. Sonra doktora girdim hocam karnım küçük diyorlar dedim, bebek mi küçük diye haftasıyla uyumlu dedi. Haftasıyla uyumlu ise kilo ve boy oranı diğer bebeklerle aynı değil midir kızlar?
Hahah sesli guldum, biz de de ayni valla geceleri 11 den sonra basliyorGece boyu partiliyoruz biz kafa göz dalıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?