- 16 Ekim 2016
- 3.651
- 3.023
- 133
Karin büyüdükçe bunların üstüne hareket de kısıtlanıyorBence karnın aşırı cıkması az cıkmasından çok daha kötü, şanslı say kendini canımşu an 9 aylık gibi duruyoe benim ve aşırı gerginlik oluuor karında şişlinliktn dolayı çatlicakmış gibi oluyor bazen insanlar zaten konusmal için konuşuyor
Emzirirken belli bir yere kadar veriyor vücut. Ben nerdeyse 20 kilonun yarısını emzirirken verdim. Ama son 10 kilom mıh gibi çakılıp kalmıştı. Sonra vücudun onu emzirdiği için depo olarak tuttuğunu öğrendim. Yani ne kadar çabalasam da boştu.Emzirirken veriliyor diyorlar
Ben de düştüm ilk aylar, düştüğüm kilodan güncel kiloma hesaplamıyorum o zaman sonuç çok kötü64 ile hamile kaldım ,60 a düştüm şuan 70 olmuşum 10 kg almisim28+1 olduk
İnsalllah sağlıkla gelir bebbislerBen de düştüm ilk aylar, düştüğüm kilodan güncel kiloma hesaplamıyorum o zaman sonuç çok kötühamile kaldığımla şuanı kıyaslıyorum
Bügün doktora gittim sekreter kız hangi koltuğa oturacaksın dedi, bende buna hamileyim dedim. Aa hamile misiniz dedi. Sonra asm'ye gittim tetanoz için. Diyor ki kaç haftalık hamilesin. 26 dedim. Karnın çıkmamış diyor. Bence karnım var ama benim. Sonra doktora girdim hocam karnım küçük diyorlar dedim, bebek mi küçük diye haftasıyla uyumlu dedi. Haftasıyla uyumlu ise kilo ve boy oranı diğer bebeklerle aynı değil midir kızlar?
İnsalllah sağlıkla gelir bebbisler3 hafta önce hastaneye gittiğimde bebek 980 Gr dedi doktor bugün gittiğimde 1050 Gr dedi devlet hastanesi ,söyleyenler farklı doktorlar anlamadım gitti
Geçmiş olsun, meyve yemeyi de çok abartmayın, aç karnına asla şekerli gıdalar yemeyin, normal zamanda da çok yemeyin ama açken daha bir dikkatli olun, tokluk kan şekerine normalde 2 saat sonra bakılıyor ancak gebelikte 1 saatlik tokluk kan şekerine bakmak ani yükselişleri görmek açısından önemliymiş.Kızlar selam, fikirlerinize ihtiyacım var
Dün şeker yüklemesi yapıldı 75 gr olandan ve sonuçlarım bu şekilde ;
Açlık : 79 sonra şekerli içeceği içip 1 saat sonra tekrar verdim.
1. 60 dk glükoz : 192 sonra 1 saat sonra tekrar kan verdim ve
2. 120 dk glükoz ; 138 çıktı
Bugün doktora sonuçlarımı gösterdim sınırdasın dedi, o sebeple haftada 3 gün açlık ve tokluk ölçüm yapmamı istedi
Benim bi keyfim kaçtı ama doktor allahtan kötü değil sonuçlar öyle olsa direk dahiliyeye yönlendirirdim dedi.
Sizde nasıldı benim sonuçlar nasıl?
Düzelmesi için karbonhidrat kes , spor yap yürüyüş yap dedi
Bügün doktora gittim sekreter kız hangi koltuğa oturacaksın dedi, bende buna hamileyim dedim. Aa hamile misiniz dedi. Sonra asm'ye gittim tetanoz için. Diyor ki kaç haftalık hamilesin. 26 dedim. Karnın çıkmamış diyor. Bence karnım var ama benim. Sonra doktora girdim hocam karnım küçük diyorlar dedim, bebek mi küçük diye haftasıyla uyumlu dedi. Haftasıyla uyumlu ise kilo ve boy oranı diğer bebeklerle aynı değil midir kızlar?
Selamlar, benimde karnım çok az henüz hiç hamile kıyafeti almadım kendi kıyafetlerimle idare ediyorum. Geçenlerde kan vermeye gittiğimde hemşire kaç aylık dedi 7 dedim, 7 haftalıksa kan yüklemesi neden yapıyorsunuz diyor. 7 aylık deyince çok şaşırdı. Sanırım Bazı kişilerin iç karnı geniş oluyor. Ama genetik değil diye tahmin ediyorum benim annem 25-30 kg almış tüm hamileliklerinde ve hep karnı hemen çıkmış. Ben şuan 7 kg aldım. Yavaş yavaş büyüyor gibi bebişAynidir canim doktor uyumlu dediyse.
Ic karnin genistir benim gibi
Benimde karnim cikmadi hafif kilo almis gibi duruyorum hamile karni yok yani
Bence de, doktor uyumlu diyor haftasiyla zaten onemli olan o.Selamlar, benimde karnım çok az henüz hiç hamile kıyafeti almadım kendi kıyafetlerimle idare ediyorum. Geçenlerde kan vermeye gittiğimde hemşire kaç aylık dedi 7 dedim, 7 haftalıksa kan yüklemesi neden yapıyorsunuz diyor. 7 aylık deyince çok şaşırdı. Sanırım Bazı kişilerin iç karnı geniş oluyor. Ama genetik değil diye tahmin ediyorum benim annem 25-30 kg almış tüm hamileliklerinde ve hep karnı hemen çıkmış. Ben şuan 7 kg aldım. Yavaş yavaş büyüyor gibi bebişkilosu da normaldi 1 kilo 250 grdi en son bence hic bir sorun yok ya bebegin iyi olup olmamasi disardan gorunmeyle kiloyla alakali degil doktorlar gerekenleri soyleyip detayli goruyorlar zaten
kaçıncı haftadasınız şuan? Benim de kriz anlarım oluyor kakaolu muz vs öneriyorlar ama beni kesmiyor zaten çalışıyorum değişik sağlıklı tarifler yapmakta zor geliyor :) doktorum yarım saat içinde kan şekeri hareketlenmeye başlıyor yaramazlık yaptıktan yarım saat sonra yürüyüşe çık diyor. Kilo vermek için değil de şekerin dalgalanmaması içinSon aylarda neye dikkat etmek lazım acaba, dün inanılmaz abur cubur çekti canım getirden paket paket şey söyleyip yedimçok pişmanım böyle anlarınız oluyor mu ne yapıyorsunuz bu ani şeker tatlı isteğini bastırmak için?
28+4 üm şuanda siz kaçıncı haftanızdasınız? Benimde doktorum paketli gıda değilde kuru incir kuru kayısıya yönelin demişti ama bazen doğrudan çikolata isteyince engel olamıyorum:) bu şekilde yürüyüş çok iyi fikirmiş gerçekten deneyeceğim. Birde kırmızı elmanın şeker ornı yüksekmiş, kırmızı elma üstü tarçının çok kestiği söyleniyor onu da evde bulundurayımkaçıncı haftadasınız şuan? Benim de kriz anlarım oluyor kakaolu muz vs öneriyorlar ama beni kesmiyor zaten çalışıyorum değişik sağlıklı tarifler yapmakta zor geliyor :) doktorum yarım saat içinde kan şekeri hareketlenmeye başlıyor yaramazlık yaptıktan yarım saat sonra yürüyüşe çık diyor. Kilo vermek için değil de şekerin dalgalanmaması için
24+4 ikiz gebeyim ben de. Beni kakaolu muzlar, tarçınlı elmalar kesmiyor bazen, gebelik şekerim de çıkmadı. Sokak sokak bulunduğum şehri keşfediyoruz eşimle tatlı krizim gelince eşimin yorgunluk durumuna bakıyorum önce benimle sürüklenebilecek mi diye28+4 üm şuanda siz kaçıncı haftanızdasınız? Benimde doktorum paketli gıda değilde kuru incir kuru kayısıya yönelin demişti ama bazen doğrudan çikolata isteyince engel olamıyorum:) bu şekilde yürüyüş çok iyi fikirmiş gerçekten deneyeceğim. Birde kırmızı elmanın şeker ornı yüksekmiş, kırmızı elma üstü tarçının çok kestiği söyleniyor onu da evde bulundurayım
Ayy ne kadar güzel24+4 ikiz gebeyim ben de. Beni kakaolu muzlar, tarçınlı elmalar kesmiyor bazen, gebelik şekerim de çıkmadı. Sokak sokak bulunduğum şehri keşfediyoruz eşimle tatlı krizim gelince eşimin yorgunluk durumuna bakıyorum önce benimle sürüklenebilecek mi diyehindistan cevizi yağı + kakao + tereyağ ile evde kendim çikolata yapmayı öğrendim, kalıplar bile aldım. Sonra doktorum çatlamamam için hindistan cevizi yağı verdi çikolatadan da soğudum
yiyorum ve geçiyorSon aylarda neye dikkat etmek lazım acaba, dün inanılmaz abur cubur çekti canım getirden paket paket şey söyleyip yedimçok pişmanım böyle anlarınız oluyor mu ne yapıyorsunuz bu ani şeker tatlı isteğini bastırmak için?
Ahahahhaah bunu uygulayacağımyiyorum ve geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?