- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.381
Rahim genisledigi icin agri yapiyor cok normal hatta uzun da surebiliyor benim 12 haftaya kadar ara ara devam ettiKızlar ben 5+2 oldum ama henüz doktora gitmedim çarşamba günü randevu aldım rahim ağrısı sizde oluyor mu
Bana ilk üç ay denize de havuza da girme dedi doktorumla ebem.hem idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaline karşı hem de ters bir hareket vs yapilir diye ilk üç ay izin vermiyoruz dedilerKızlar ilk 3 ay denize girmek riskli mi bir bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim çok mantıklı, daha doktorumu kesinleştirmediğim için soramamıştımBana ilk üç ay denize de havuza da girme dedi doktorumla ebem.hem idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaline karşı hem de ters bir hareket vs yapilir diye ilk üç ay izin vermiyoruz dediler
Rica ederim canım illa girilirse de ıslak mayoyla vs kesinlikle durulmamasi gerekiyor demişlerdi bir deÇok teşekkür ederim çok mantıklı, daha doktorumu kesinleştirmediğim için soramamıştım
Amin hayırla sağlıkla inşallahKorkmayın. Bir bebek doğacaksa önünde engel olmuyor. Doğuyor. Ne olursa olsun. Olmazsa zaten sağlıklı değildir. Ama o ihtimali düşünmeyelim bile. Umut etmek lazım.
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza.
Keseyi ne zaman yani kaç haftalık gördünüz alttan mı ?karından mı ?Bende 5 haftalıgım. Benim kese gözükmüştü, cuma günü embrıyo için gideceğim :)
Korkma Allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut ara ara sancı girmesi normal rahim genişliyormuş sen içini ferah tut herhangi bi akıntın varmı beyaz yada lekelenme gibiRabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsingeçen hafta gittim 2 kese gördü doktorum. Pazartesi kalp atışına çağırdı. Ama hala adet olacakmış gibi korkuyorum. Yada boş gebelik derse diye
Ben 5+0 da kese gördüm. Bu biraz da cihazın yeniliği, kalitesi ve sizin kilo durumunuzla ilgili oluyormuş.Keseyi ne zaman yani kaç haftalık gördünüz alttan mı ?karından mı ?
Çok değil kilom ama yarın bakalım inşallahBen 5+0 da kese gördüm. Bu biraz da cihazın yeniliği, kalitesi ve sizin kilo durumunuzla ilgili oluyormuş.
Canım bana doktorum havuza girme ama denize girebilirsin. Deniz kadar yararlı bir şey yok dedi. Sadece çıkar çıkmaz bikinini değiştiriyorsun beş dakika bile ıslak oturmuyorsun dedi.Kızlar ilk 3 ay denize girmek riskli mi bir bilginiz var mı?
Vajinal ultrasonda kesin görünür diye düşünüyorum. Ben açıkçası burada okudukça kaygılandım. Dış gebelik, kimyasal gebelik derken bi anda kalktım gittim. Doktor bana bunlar %1 gibi ihtimaller, herkes kötü tecrübesini paylaştığı için siz çok yaşanan şeymiş gibi algılıyorsunuz dedi ve internete soru sorup kaygılanmamam konusunda uyardı. Belki sizin de içiniz rahatlar biraz bu cümlelerleÇok değil kilom ama yarın bakalım inşallah
Her akşam 3 saat araştırma sonrası Ferya kendine gel Allah’ın dediği olur çocuğun psikolojisini bozma anı yaşa diyorum sabah kalkıyorum yine burda bişey araştırıyorum aslında bunu hepimiz biliyoruz her hamilelik kişide farklı gelişir ama vesvese kaygı alıp alıp götürüyor bu sitenin en güzel yanı güzel arkadaşlıkla verilen teselliler çünkü ben hamile olduğumu kimseye söyleyemedim burdan karnında melek olan annelerin duaları ile işim rast gideceğine eminim herkes hakkını helal etsin çok sorup bunaltıyorum ama öyle yada böyle geçecekVajinal ultrasonda kesin görünür diye düşünüyorum. Ben açıkçası burada okudukça kaygılandım. Dış gebelik, kimyasal gebelik derken bi anda kalktım gittim. Doktor bana bunlar %1 gibi ihtimaller, herkes kötü tecrübesini paylaştığı için siz çok yaşanan şeymiş gibi algılıyorsunuz dedi ve internete soru sorup kaygılanmamam konusunda uyardı. Belki sizin de içiniz rahatlar biraz bu cümlelerle
4 hafta 3 günlükken çok küçük gördü doktor. Karından gördü.Keseyi ne zaman yani kaç haftalık gördünüz alttan mı ?karından mı ?
Karından görebilmesi için öncesinde çok sıvı alıp idrarımızı mı tutmak gerekir?4 hafta 3 günlükken çok küçük gördü doktor. Karından gördü.
Bende sezeryan istiyorum :) 10 gün önce mi olmalı
Yok valla ben test yapar yapmaz gittim. Hiç bir şey yapmaya gerek yok.Devletteki doktor bakmadan önce gözükmeyebilir dedi ama gördü zorla. Özeldekide gördü ama embriyoyu göremediler.Karından görebilmesi için öncesinde çok sıvı alıp idrarımızı mı tutmak gerekir?
Vajinal ultrasonda kesin görünür diye düşünüyorum. Ben açıkçası burada okudukça kaygılandım. Dış gebelik, kimyasal gebelik derken bi anda kalktım gittim. Doktor bana bunlar %1 gibi ihtimaller, herkes kötü tecrübesini paylaştığı için siz çok yaşanan şeymiş gibi algılıyorsunuz dedi ve internete soru sorup kaygılanmamam konusunda uyardı. Belki sizin de içiniz rahatlar biraz bu cümlelerle
Bana girebilirsin dedi temmuzda rezervasyonumuz vardı sıkıntı olmaz dediKızlar ilk 3 ay denize girmek riskli mi bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?