Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bugün randevum vardı. Doktoruma hareketlerini eskiye göre daha az hissediyorum dedim. Az ama güçlü.
Ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ama yine de nstye girmemi istedi. Normalde 32de giriliyormuş. Unutmuşum bu detayları.

30+0 oldum bugün.
Bundan sonra 2 haftada 1 gelecekmişim ve hep nstye girecekmişim zaten. Ve 2 hafta sonra her şey yolunda olursa çalışabilir raporu da alacağım.

Bir de tüp bağlatma olayını sormak istiyorum. Bir daha çocuk istemediğim için. Sezaryen esnasında yapılıyorsa yapsın. Sakıncası olmazsa tabii. Hiç bilgim yok bu konuda.

Maşallah sezaryenin arkasından yapılıyor diye biliyorum ben, hem sizden hem eşinizden onam alınarak. Beklenen doğum tarihinden kaç gün önce yapılacak sezaryen tarih konuştunuz mu?

Maşallah sezaryenin arkasından yapılıyor diye biliyorum ben, hem sizden hem eşinizden onam alınarak. Beklenen doğum tarihinden kaç gün önce yapılacak sezaryen tarih konuştunuz mu?

Henüz konuşmadık. Erken diye düşündüm sormadım. 32.hafta için bile durumuna bakarım, uygun görürsem çalışabilir raporu veririm dedi.

Ama ilk hamileliğimde 10 gün önceye çekmişti sezaryeni ve genelde böyle olur 10 gün öne atarız demişti.

Şimdi de öyle olur diye düşünüyorum. 21 şubat gözüküyor ama 11 şubat gibi olabilir.

Kendime ve bebeğe koyduklarım birebir sizinkiyle aynı bende videolara falan bakıyorum yoksa bir şey bildiğimden değil ekstra olarak terlik havlu falan koydum. Çantanız bölmeliyse bir sıkıntı olmaz ben normal valiz kullanacağım için bu şekilde tercih ettim yoksa çok dağılabilirdi birde bebek çorabı şapkası vs minnacık şeyler valiz içinde bulmak çok zor olur diye düşündüm

Ayy kesin olarak şubat annesisiniz yani bende şubat annesi olmak istiyorum 1 şubattan sonra gelebilir kabul ediyorum

Ayy kesin olarak şubat annesisiniz yani bende şubat annesi olmak istiyorum 1 şubattan sonra gelebilir kabul ediyorum

Evet kesin her şey yolunda olursa inşallah. Ben de şubatta olmasını çok istemiştim hep
Sağlıkla gelsinler de
Ocakta gelme ihtimali mi var ki sizde? Neden

Bu arada nstdeki hemşire doktorlar genelde 36.haftada nst istiyor dedi. Hep öyle yapıyoruz diyor.
Onun öncesinde doktor isterse alıyoruz. Değişebilir dediler.

Ben de böyle hurçlara koyuyorum her şeyi. Çok büyük kolaylık.
Şu seti almıştım koymak için

Pişik olacak kadar kalmayız inşallah hastanede Bende başladım hazırlamaya. Bi bakayım eksik ne var diye.

Anladım canım. Ben öylesine sordum özel sebep mi var diye de sağlıklı olsunlarda valla farketmez ya

Evet kesin her şey yolunda olursa inşallah. Ben de şubatta olmasını çok istemiştim hep
Sağlıkla gelsinler de
Ocakta gelme ihtimali mi var ki sizde? Neden
Plasenta previa olduğundan dolayı 37. Haftada sezaryen planlaması yapılabilirmiş o zaman Ocak ayına kayıyoruz

Pişik olacak kadar kalmayız inşallah hastanede Bende başladım hazırlamaya. Bi bakayım eksik ne var diye.
Mustela pişik önleyici kremmiş koyduğum ne bileyim pişik olmasın diye direk sürmeye başlarım diye düşündüm

Plasenta previa olduğundan dolayı 37. Haftada sezaryen planlaması yapılabilirmiş o zaman Ocak ayına kayıyoruz
38. Haftada olan çok previa olmasına rağmen. Kanamaya bağlı sanırım, o yoksa 38 i bekliyor doktorlar

Ben de böyle hurçlara koyuyorum her şeyi. Çok büyük kolaylık.
Şu seti almıştım koymak için
Eki Görüntüle 3685180
Bende bu şekilde yaptım
Benim aldığımda bu şekilde

Bende bu hafta dolabını alırsam tüm aldıklarımı yıkayıp haftaya çantamı en azından ayarlamak istiyorum ne olur ne olmaz

Eklentiler

• IMG_1184.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar maşallah ne güzel hazırlamışsınız ben galiba 2.çocuk olduğu için bu kadar rahatım
Şu küçük hurçlar hoşuma gitti ilk doğumumda hastane giydirmişti bebişi oraya aitti tulum burda nasıl olur bilemem o yüzden küçük hurçlar mantıklı
Bu arada hastanede pişik kremi sürmemiştim hiç hemşire kakası sarıya dönmeye başladıkça sürersin demişti hastanedeyken zaten yeşil oluyor daha kakası

Anladım. Benim de 30+3 şu anda. 30+5 te kontrol oluyorum pazartesi günü. Çalışabilir raporunu simdiden konuşuruz sanırım çünkü 2 hafta sonra gittigimde 33 haftalık oluyoruz yani zaman geçmiş olacak arada gel derse bilemem. Benim de 18 şubat görünüyor ama kendimce kafamdan şubatın ilk haftası bitince her an olabilir diye tahmin yürüttüm doğru oluyor sayılır aşağı yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…