Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İyi akşamlar hanımlar benim karnım çok sertleşiyor ya. Hatta bugün belimden kasıklarıma ağrı girdi 10 dk falan onu çektim erken mi doğurucam ne dedim
Sol ayagimin uzerine basamadim sektim evde uc gun direkt kalcams sanci giriyodu bel agrisi bende de var ve karnimda agirlik cok hissetmeye basladim
30 sonrasi daha zormus ya
Bu arada karin sertlesmesini nasil anlıyorsunuz ben anlayamam diye korkuyorum gobusum vardi kiloluyum diyr onceden yumusacik sjsj

O sızı gibi ağrı bende de oluyor arada
Benim de göbeğim vardı normalde kiloluydum zaten dediğim gibi yumuşacık. Ama şimdi bazen dokunuyorum taş gibi içine girmiyor parmağım ve o zamanlar acı çekiyorum zaten. Sanki karnım içten yırtılacak gibi oluyor

Bebek bir yerde sertleşip kalıyor ,toplanıyor bir yere ve buda biraz can yakıyor hissedersin mutlaka

Ben yarın bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım sonraki hafta ütü işleri falan bitince hastane çantasını hazırlamış olurum herhalde
İçine ne koyacaksın canım? Belli mi? İsimli müslin takım yaptırdın mı?

İçine ne koyacaksın canım? Belli mi? İsimli müslin takım yaptırdın mı?

Bu şekilde küçük hurçlardan almıştım. Yıkayıp ütüledikçe hastane çantasına koyacaklarımı yerleştiriyorum. Bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü ve pişik kremi koydum. En küçük hurçta hemşireye verilecekler var ilk kıyafetleri. Diğerindede yedek kıyafetler ve fotoğraf çekimi için aldıklarım var. Müslin takım yaptırmadım kış bebeği diye konseptimiz küçük prens o yüzden küçük prensli bir hastane çıkışı seti aldım fotoğraf çekimi için. Zormuş ama gerçekten yıka kurut ütüle bitmiyor

Ben ohoooo şekerim yok diye tatlılar pastalar özellikle meyve pirinç her gün yiyorum bide sürekli yattığım için kayınvalidem bakıyor oda Malatyalı af edersiniz çeşit çeşit yapar yemekleri Allah razı olsun onda da bende de şu kafa var şeker yok çocuk nasiplensin son aylar ama dediğini uygulicam çok teşekkür ediyorum hiç böyle düşünmemiştim yani dengelryexeğimi yani suyun çokluğu çocuğa zararı olacağını bilmiyordum neyse çoooook teşekkür ederim iyiki varsınız

Aa anladim, yok benim olmadi hic oyle, sadece midem ustten cikinca gergin hissediyorum ayaktayken ama sertlesme degil bu sekilde

Bebek bir yerde sertleşip kalıyor ,toplanıyor bir yere ve buda biraz can yakıyor hissedersin mutlaka
İnşallah suan yeri idare ediyor heralde hic oyle toplanmadi sadece dalgalanirken bazen ittiriyor anlik disari cikiyor gibi ama hemen duzeliyor canim da acimiyor

Sizin neden sezeryan acaba?
Benim önceki gebelikte kayıp yaşadığımda aynı Dr a kürtaj olmuştum o yüzden durumuma hakim. Fiziksel ve psikolojik olarak senin için böylesi daha uygun görünüyor dedi. Yüzde yüz net konuşmadık ama kendini vajinale hazırlayıp üzülme sonra dedi. Ben de genital varisim, skolyozum, minyon yapılı olmam vs derken daha sıcak bakıyordum zaten

Böyle paketlemeler yapmadım ben ya. Böyle hurclar mi alsam bilemedim ama 2 çanta yapayım diye düşündüm. Sadece hemşireye verileceklerin paketi belli olsun karışmasın o şekilde birsey yapayım dedim. İçine ben de hastane çıkış seti, bez, ıslak mendil, tek kullanimlik alt açma örtüsü koyacağım. Doğar doğmaz pisik kremi lazim mi emin degilim o işlere evde duruma mi baksam bilemiyorum ilk bebek acemiligi var Diğer şeyleri zaten çantanın içi bölmeli olacak ona göre dizerim diye düşündüm. Yedek 2 takım, bez, ıslak mendil, kalın ve ince battaniyeler. Onun dışında arkadaşımın ısrarlı tembihi ve sezeryan olup birkaç saat sütümün gecikme ihtimaline karşı 1 tane en küçüğünden mama, ona uygun biberon ve besleme kaşığı 1 er tane. Kendime yapacağım çantaya da şimdilik sadece 1 gecelik-sabahlik, 2 pijama, emzirme sutyeni ve atleti, alt çamaşır, tarak toka gibi şeyler, göğüs ucu kremi, ped, çıkışta giyecek temiz kıyafetler. Aklıma gelmeyen şeyler varsa burda sizlerden okudukça alıp ek yaparım artık. Yıkayıp utulemeyi bitirmistim bebeğimin kıyafetlerini, benimkilerin de sadece ütüsü kalmisti ama geçen çok canım sıkkındi kendimi bebek mağazasında buldum birseyler aldım yine bebek kiyafeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…