Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aa anladim, yok benim olmadi hic oyle, sadece midem ustten cikinca gergin hissediyorum ayaktayken ama sertlesme degil bu sekilde
Bazen de tek taraflı toplanma falan oluyormuş bebekte ya da göbekte dalgalanma şeklinde bende o olmadı henüz. Sanırım o biraz daha ciddi sancı

Evet ilk haftadan sonra her an olabilir

Çok güzel hazırlamışsınız zaten ben bu ara herseye üşeniyorum bi de hala çalışırken o kadar detay nasıl uğraşayım diye böyle düşündüm açıkçası. Bölmeli çantayı bebeğe kullanırım, kendime de ufak el valizi var ona koyarım dedim ama bakalım hazırlarken kullanışlı gelecek mi. Bebeğin eşyaları zaten tek bölmeli bi çantaya dümdüz koymak olmaz dağılır yani haklısınız. Ya böyle hurclar olacak ya da bolmeleri olan bi canta mecbur. Terlik havlu evet yazmayı unutmuşum ben de koyacağım bi de kalın ve yumuşak bi sabahligim var onu ya da kalın sıcak tutan bi hırka falan da koyarım bakacagim hangisi daha uygun diye ama cok usuyen biriyim almam lazim nolur nolmaz. Ameliyathane çıkışı üşüme olabilir ortam sıcak dahi olsa muslin emzirme örtüleri var onlardan da koymak iyi olur mu acaba? Güzel birsey denk gelmedi kalmamış da mağazada arada bakcam. Internetten ugrasasim gelmedi bi parça şey için günlerce eve bağlıyorlar diye, bu ara tahammül edemiyorum birseye galiba

Bende bu şekilde yaptım
Benim aldığımda bu şekilde

Bende bu hafta dolabını alırsam tüm aldıklarımı yıkayıp haftaya çantamı en azından ayarlamak istiyorum ne olur ne olmaz

Çok güzel olmuş
ben henüz yıkamadım bile kıyafetlerini.

Kiler gibi kullandığım ve ütü yaptığım bir odam var. Eşyalar her yere dağılmış halde.
Oraya dolap yaptırıyorum. Dolap gelip de eşyalarımı toparlayınca kıyafetleri yıkayıp hazırlarım ben de.
o dağınıklıktan kurtulmayı bekliyorum

Bazen de tek taraflı toplanma falan oluyormuş bebekte ya da göbekte dalgalanma şeklinde bende o olmadı henüz. Sanırım o biraz daha ciddi sancı
Oyle olsa acisi bir farkı olur heralde, hissettmem anlamam diye cok korkuyorum ilk gebelik diye benimki cok dalganiyo tek tarafa cikiyo ama iniyo aci vs olmuyo oynamaya devam ediyo anlik hep

Bende almadım emzirme örtüsü hiç aklıma gelmemişti hastane için gerek yok bence ama günlük hayatta kesin kullanılır. Bende çok üşeniyorum ama eninde sonunda yapmam gerek diye çok ağırlaşmadan halledeyim kafam rahat olsun dedim. Sadece fotoğraf çekimi için kendime bir takım alacağım onu eklerim son olarak valize. Birde bu kıyafetleri yıkama ütüleme esnasında aşırı bir toz oldu evde her gün kuruyan çamaşırları hurçların içine koyduktan sonra evi süpürüp toz aldım sonra diğer çamaşırları yıkayıp astım yani kısacası yorgunluktan bittim evde detaylı temizlik yapılmadan önce bu işleri halletmiş olmak mantıklıymış

Oyle olsa acisi bir farkı olur heralde, hissettmem anlamam diye cok korkuyorum ilk gebelik diye benimki cok dalganiyo tek tarafa cikiyo ama iniyo aci vs olmuyo oynamaya devam ediyo anlik hep
Benim de ilk gebelik anlar mıyım diye düşünüyorum anlarsın merak etme diyolar

Ya evet çok toz çıkıyor gerçekten. Ben de bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülerken öyle oldu. Ağırlaşmadan yapmak gerçekten mantıklı geldi bana da o yüzden yaptım da bi kendi kıyafetlerimi utulemedim sadece yıkayıp koydum dolaba. Onları ütüleyip çantaya koymak kaldı bi

Kızlar biz bugün 32 olduk kontrolüm vardı çalışabilir raporu yazdı.(burdan biri hafta sonu rapor yazılıyor mu diye sormuştu.)
Nst ye girdim bebek baş geliş haftasıyla uyumlu dedi çok şükür.
3 hafta sonra tekrar görelim dedi.
Geçtiğimiz hafta iki üç gün izin almıştım yıkayıp ütüledim bebeğin kıyafetlerini bugün biraz hurçlara düzenledim. Daha çantaya koyacak kadar sonlandırmadım. Benim ikinci doğumum olacak ilki normal doğumdu. Bu kez Vajinal varis yaşıyorum şimdilik normal doğumu engellemez dedi ileriki haftalarda tekrar bakalım dedi. Umarım sağlıkla gelir tüm bebekler

Herkese selam, kızlar hazırlıklar başlamış, bakalım bende başlayacağım 2 hafta sonra :)
Bu arada geceleri bebiş toplanıyor bi tarafta ve artık tekmeleri canımı acıtıyor birazcık, dün karnım çok sertti bugün düzeldi, sanırım hamur işi vs. Yiyince oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…