- 24 Aralık 2024
- 1.836
- 872
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Allah razı olsun canım çok sağ olAdet sancısı gibi sancılar oluyor ilk zamanlarda bazı hamileliklerde daha çok hissediyor kendini çok yorma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım çok sağ olAdet sancısı gibi sancılar oluyor ilk zamanlarda bazı hamileliklerde daha çok hissediyor kendini çok yorma![]()
Neden kimyasal olsun ki çizgi var adetine de daha varmış kan ver canımMerhaba herkese ,bu sabah yani reglime 3 gun kala yaptigim test silik cikti, onceki testler negatifti , kimyasal gebelik midirsat 11 mayıs
Merhabalar canım belki biraz erken test yapmış olabilirsin veya test bozuk olabilir günün geçince daha doğru sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyoruz iki kez test mağduru olup kanda sonuç öğrenmiştimMerhaba herkese ,bu sabah yani reglime 3 gun kala yaptigim test silik cikti, onceki testler negatifti , kimyasal gebelik midirsat 11 mayıs
Vajinal muayene ile görülürKızlar Beta 1616 iken kese görünür mü acaba ???
tamam çok teşekkür ederimm :))Vajinal muayene ile görülür
Canım ne yaptın gittin mi doktora nasılsınYarına randevu aldım ama umudum kalmadı hala kanamalarim var cok yeni olunca da pek müdahale edilmiyor sevincim kursağımda kaldı![]()
Evet sonuçları bekliyorum şimdi HCG ye baktıriyor doktorCanım ne yaptın gittin mi doktora nasılsın
Geçmiş olsun canım benim dualarım seninleŞimdi çıktı düşük yapmışım 0.69 a düşmüş değer inşallah bir dahaki ay tutar sağlıkla
İnşallah diğer ay sağlıkla tuttu yazarım burayaGeçmiş olsun canım benim dualarım seninle
İnşallah bekliyoruz güzel haberleriniİnşallah diğer ay sağlıkla tuttu yazarım buraya![]()
Ayy maşallahBenim de
26 Mayıs 221
28 Mayıs 706
30 Mayıs 1748 çıkmıştı. Hızlı yükseliyor gibi gelmişti ama bugün keseyi gördüm şükür 5+1 de![]()
AminnSat 28 Nisandı benim. İlk gebeliğim olacak inşallah hepimiz sağlıkla tamamlarız süreçlerimizi![]()
![]()
banaderlerelif
Canım muayene olmadın mı 3800 de kese görünürKızlar benim sat 2 mayıs
29 mayıs 507
31 mayıs 1377
2 haziran 3841
Beta değerlerim biraz fazla yükseliyor sanki gününe göre ilk muayenem yarın olacak ama biraz tedirgin oldum ister istemez fikri olan yada bu durumu yaşayan var mı aranızda
Canım muayene olmadın mı 3800 de kese görünür