Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    26
Neredeyse ev ile ilgili her şeyi eşim yapıyor. Ben ilaç kullandığım halde mide bulantısı yaşıyorum. Mutfaktan soğudum. Doğru düzgün yemek yapamıyorum. Halsizim. Bulantım çok derken doğal olarak mutsuzum da. Bu durum çok canımı sıkıyor. Kendimi kimse ile kıyaslamıyorum. Durumumun geçici olduğunu kabullenmeye çalışıyorum ama halime de çok üzülüyorum. Beslenmeye çalış , mide bulantısı yaşa , uyu dinlen. Döngüm bu şekilde maalesef.
6. Haftanın başlarında bu döngüyü yaşamaya başladım, su an 10+0 oldu hala böyle. Bir de işe geliyorum nobetli çalışıyorum. Ayakta durmak zorundayız bir şekilde. Geçecek daha iyi olacağız. Yeter ki bebişlerimiz iyi olsun🥹

Teşekkür ederim ben de bu fikri eşimle konuşayım. Belki öyle yapmak daha mantıklı olur. Ama yaşa bağlı risk verirse fetal çıkana kadar ne olurum bilmiyorum. Zaten surecim stresli geçiyor olumsuz deneyim yaşadığım icin. Bakalım umarım doğru karar verebilirim
Ben ikiliyi çok ciddiye almayabilirim ama fetal DNA'da risk çıksa bunun doğrulama yolu amniyosentez o beni endişelendirir diye düşünecegimi varsayıyorum. Siz ikili ile endişe edecekseniz tamamen kendinize göre karar verin. Sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲

Benim muayene olup rahatladiktan sonra birkaç gün iyi geçiyor. Sonra günler geçip diğer randevu yaklaştıkça acaba iyi midir diye çok düşünüyorum. Normaldir bence bu kadarı da ya merak ediyoruz. Ama stresi azaltmak için oyalanacak birseyler yapmaya çalışmak lazim ki bebegi etkilemesin stresimiz. Elimden geldiğince ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama ister istemez stresim yine oluyor
Ben de muayene olduktan sonra birkaç gün ne ağrım ne sızım oluyor 😂 Bir hafta gidiyor o rahatlık bana sonra bir hafta stres. Neyse inşallah bu sefer öyle yapmayacağım söz verdim kendime 🤓

Şu sıcaklar bitse de sonbaharda güzel güzel yürüyüşlerimizi yapsak bebişleri de hissederiz inşallah o zamana 🙏🏻🥰 Bu testler filan da bitmiş olur. Cinsiyetler öğrenilir 🎈

Kızlar selam. İzmir ve Aydın çevresi öneri doktorunuz var mıdır? Bir de fetal dna için İzmir de güvenilir bir yer var mı bildiğiniz?

Ben kız ya da erkek hissetmiyorum ama eşim kız olduğunu düşünüyor, çevremdekiler erkek. Ben çok meraktayım, hem kız hem erkek istiyorum :D İnşallah içinizdeki olur, yakışıklı bir oğluş gelir size❤️ Genelde anne ne hissediyorsa o diyorlar. Arkadaşıma doktor kıza benzıyor demişti, arkadaşım bana ben erkek hissediyorum ama demişti. Sonra anlaşıldı erkek olduğu😝
Sağlıkla çok güzel bir yavrunuz olur inşallah💞 Amin, sağlıklı çok güzel bebeklerimiz olsun. Ahh hadi bakalım ya içimden geçen erkek merakla bekliyorum bakalım sizde cinsiyet belli olduğunda bana yazın🧿

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 4 gün önce doktorumun önerisiyle progestanı ağız yoluyla alıyorken fitile döndük. Gece yatmadan evvel yapıyorum, 4 günün 3 günü gece uykumdan üşüme titreme ile uyanıyorum. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı aranızda? Ne yapmak gerekir acaba tedirgin oldum...

Hanimlar 7.haftamin içindeyim haftasonu biraz kanama oldu kontrolde kese etrafın da ufak bir kanama alanı var ama mühim değil dedi dr karından baktı kese düzenli. Hatta kalp atışını görebilir miyiz demiştim çok erken dedi. Sonra kanama alanını alttan da kontrol edelim aklım da şüphe kalmasın dedim ve ekranda yanıp sönen kalbi gördüm . Ve kafamız rahat eve geldik. Ama dünden beri kasik batmalarim kayboldu. Göğüs hassasiyeti ve midem yanmam devam ediyor. Qma bu batmalarin kaybolmasi tedirgin ediyor beni. Var mi aranız da benim gibi olan. Ya da normal mi? Randevumuz cuma günü.

Ben ikiliyi çok ciddiye almayabilirim ama fetal DNA'da risk çıksa bunun doğrulama yolu amniyosentez o beni endişelendirir diye düşünecegimi varsayıyorum. Siz ikili ile endişe edecekseniz tamamen kendinize göre karar verin. Sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲
Amin 🙏 düşünüp karar vereceğiz artık 1 haftaya kadar

Ben de muayene olduktan sonra birkaç gün ne ağrım ne sızım oluyor 😂 Bir hafta gidiyor o rahatlık bana sonra bir hafta stres. Neyse inşallah bu sefer öyle yapmayacağım söz verdim kendime 🤓

Şu sıcaklar bitse de sonbaharda güzel güzel yürüyüşlerimizi yapsak bebişleri de hissederiz inşallah o zamana 🙏🏻🥰 Bu testler filan da bitmiş olur. Cinsiyetler öğrenilir 🎈
Düşüncesi bile çok güzel 😍 az kaldı az daha sabır 🥰

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 4 gün önce doktorumun önerisiyle progestanı ağız yoluyla alıyorken fitile döndük. Gece yatmadan evvel yapıyorum, 4 günün 3 günü gece uykumdan üşüme titreme ile uyanıyorum. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı aranızda? Ne yapmak gerekir acaba tedirgin oldum...
Ateşiniz var mı o titreme anında? Belki enfeksiyon vardır Bi muayene olun bence. Ben 2 kutu bitirdim günde 2 kez alıyorum. Çok yan etki yapmıştı baş dönmesi başta olmak uzere. Ağızdan alınca yan etkisi daha fazla oluyor dedi Dr um ve fitile döndük daha iyiyim artık böyle alınca. Yani ağızdan alırken birsey yokmuş ve şimdi böyle olmuşsa belki başka bi nedeni vardır denk gelmiştir?

Ateşiniz var mı o titreme anında? Belki enfeksiyon vardır Bi muayene olun bence. Ben 2 kutu bitirdim günde 2 kez alıyorum. Çok yan etki yapmıştı baş dönmesi başta olmak uzere. Ağızdan alınca yan etkisi daha fazla oluyor dedi Dr um ve fitile döndük daha iyiyim artık böyle alınca. Yani ağızdan alırken birsey yokmuş ve şimdi böyle olmuşsa belki başka bi nedeni vardır denk gelmiştir?
Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum doktorlar progesteronu ne için veriyorlar? Ne sorun ile başvurmuştunuz

Hanimlar 7.haftamin içindeyim haftasonu biraz kanama oldu kontrolde kese etrafın da ufak bir kanama alanı var ama mühim değil dedi dr karından baktı kese düzenli. Hatta kalp atışını görebilir miyiz demiştim çok erken dedi. Sonra kanama alanını alttan da kontrol edelim aklım da şüphe kalmasın dedim ve ekranda yanıp sönen kalbi gördüm . Ve kafamız rahat eve geldik. Ama dünden beri kasik batmalarim kayboldu. Göğüs hassasiyeti ve midem yanmam devam ediyor. Qma bu batmalarin kaybolmasi tedirgin ediyor beni. Var mi aranız da benim gibi olan. Ya da normal mi? Randevumuz cuma günü.
Çok geçmiş olsun. Kanama ile olan ilgisini bilemem tabi ama genel olarak burda birçok kişi (ben de dahil) belirti azaldı diye korkup gidip birsey yok denilerek döndük. Dalgalanma olabiliyormuş belirtilerde zaman zaman öyle dedi Dr um. Bazı belirtiler Bi azalıyor Bi geri geliyor falan😅 Sizin zaten durumunuzdan dolayı kontrol haftada 1 den daha uzun değildir. Yine de extra ağrı kanama olursa Dr unuzla vakit kaybetmeden iletişime geçin. İnşallah sağlıkla geçer bundan sonraki süreç 🤲

ateşim olmuyor, aslında progestanın çok nadir yan etkileri arasında geçiyor. Burada değil de happy mom uygulamasında aynı şeyi yaşayanları okudum soranlar olmuş ama bir sonuca varamamışlar. Sağlık ocağında kan testlerim geçen hafta yapılmıştı her şey temiz. Düşünüyorum gün içinde de iyiyim. Gece yatmadan fitili yapıp uyuyorum sonra gece uykumdan uyanıyorum anlamadım gitti. Korkmalı mıyım onu da anlamadım.

Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum doktorlar progesteronu ne için veriyorlar? Ne sorun ile başvurmuştunuz
Pembe lekelenmem vardı onun için düşük riski nedeniyle başlandı. Önceden de kaybım vardı. Halk arasında düşük önleyici dedikleri ilaç belki bu şekilde duymuş olabilirsiniz. Rahme destek oluyor diyebiliriz en yalın haliyle

çok geçmiş olsun. doktorun söylediklerine güvenmekte fayda var. hiçbirisi bizi teselli etmek için kandırmaz. batmaların azalması belki de iyi bir şeydir. batmalarım benim 2 haftadır yok mesela. bebeklerim sağlıklı.

ateşim olmuyor, aslında progestanın çok nadir yan etkileri arasında geçiyor. Burada değil de happy mom uygulamasında aynı şeyi yaşayanları okudum soranlar olmuş ama bir sonuca varamamışlar. Sağlık ocağında kan testlerim geçen hafta yapılmıştı her şey temiz. Düşünüyorum gün içinde de iyiyim. Gece yatmadan fitili yapıp uyuyorum sonra gece uykumdan uyanıyorum anlamadım gitti. Korkmalı mıyım onu da anlamadım.
Fitile neden çevirmişti peki? Belki tekrar ağızdan alır der bu şikayetlerinizi söyleyin Dr a bence. Vücudumuz çok farklı tepkiler verebiliyor, herkeste aynı olmayabiliyor

Çok geçmiş olsun. Kanama ile olan ilgisini bilemem tabi ama genel olarak burda birçok kişi (ben de dahil) belirti azaldı diye korkup gidip birsey yok denilerek döndük. Dalgalanma olabiliyormuş belirtilerde zaman zaman öyle dedi Dr um. Bazı belirtiler Bi azalıyor Bi geri geliyor falan😅 Sizin zaten durumunuzdan dolayı kontrol haftada 1 den daha uzun değildir. Yine de extra ağrı kanama olursa Dr unuzla vakit kaybetmeden iletişime geçin. İnşallah sağlıkla geçer bundan sonraki süreç 🤲
Kanama bir kez oldu ve azdi bir daha da olmadı. Drum ciddi birsey olsa seni göndermem ama için rahat olsun çok ufak bir alan ve devam etmeyecek dedi. Ama kanamadan önce de belirtim az diye düşünürdüm, şimdi belirtilen biri kayboldu diyorum. Kalp atışını görunce rahatlarım sanıyordum yok ya insan rahatlamiyor bir türlü . 🙄😕

Back
X