• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Merhaba kızlar. Ben yeni üye oldum.
3 üncü çocuğuma hamileyim, tahmini doğum tarihi 2 şubat. Cinsiyeti kız.
Zaten bir oğlum olduğundan kız olmasına çok sevindim 2 nci çocuğum da kızdı ama 40 günlükken Allah onu bizden aldı😔. Çok şükür yine kız verecek bize.. 🥰
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Hastalıksız Kazasız belasız sağ sağlim kucağımıza alırız. Dua edin bizim için. 🌹🌹🌹
Başınız sagolsun çok üzüldüm. Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın diğer evlatlarını size bağışlasın

Zaten bir oğlum olduğundan kız olmasına çok sevindim 2 nci çocuğum da kızdı ama 40 günlükken Allah onu bizden aldı😔. Çok şükür yine kız verecek bize.. 🥰
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Hastalıksız Kazasız belasız sağ sağlim kucağımıza alırız. Dua edin bizim için. 🌹🌹🌹
Başınız sağolsun sağlıkla kavuşun inşallah

Başınız sagolsun çok üzüldüm. Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın diğer evlatlarını size bağışlasın
Amin. Sağolun inşallah yaşatmaz.. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Çok zor dönemlerden geçtim hala antidepresan kullanıyorum inşallah bir zararı olmaz.

Amin. Sağolun inşallah yaşatmaz.. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Çok zor dönemlerden geçtim hala antidepresan kullanıyorum inşallah bir zararı olmaz.
Bırakabılıyorsanız daha iyi tabi ama hemen bırakılan bir şey olmadığını biliyorum. Kaldı ki yaşadığınız hafife alınamayacak bir şey. Umarım bırakabılırsınız yine de🙏🏻

Başın sağolsun canım rabbim hiç bir zaman yaşatmasın inşallah

Istesem de bırakamam ki zaten doktorum kesinlikle devam etmem gerektiğini söyledi. Yoksa daha da kötüye gidebilirmiş..

Merhaba kızlar ben sanırım mart başı gibi görünüyorum ama bebiş erken gittiği için buraya da dahil olayım bi akıl danışayım istedim. Ben kayseride özelde takibimi yaptırabilecğim iyi bir doktor arayısındayım. Şimdiki doktorumdan soğudum malesef. Birde Zeki Yılmaz takip ve doğum yaptırıyor mu bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Başınız saolsun, her evladın yeri ayrıdır ama Allah sizi yeni bir prensesle şereflendirmiş. Çocuklarınıza güzel ve hayırlı bir ömür diliyorum. 🙏🏻❤️

Baya büyüdü yani bana çok kocaman geliyo bilmiyorum daha da büyüyecek ne olucak kapılardan mı sığamıcam diyorum hiç iç karnım yokmuş onu anlamış oldum
Acaba benim de mi iç karnım yok, 16 haftalık bebek gören hamile der bana 😆 Öne doğru sert bir şekilde büyüdü 😌 Bir anda oldu sanki.

Acaba benim de mi iç karnım yok, 16 haftalık bebek gören hamile der bana 😆 Öne doğru sert bir şekilde büyüdü 😌 Bir anda oldu sanki.
Benim 12. Haftada belli olmaya başladı karnım ama 18 inci haftanın içine girince her şey birden değişti gerçekten insan taşıdığıma ikna oldum yatarken rahatsız etmeye başladı bel ağrıları başladı inanılmaz bi sinir geldi 😂😂

Benim 12. Haftada belli olmaya başladı karnım ama 18 inci haftanın içine girince her şey birden değişti gerçekten insan taşıdığıma ikna oldum yatarken rahatsız etmeye başladı bel ağrıları başladı inanılmaz bi sinir geldi 😂😂
Sizin bebek maşallah erken 'Anne ben burdayım' demiş😋 Siz ne tarafa yatıyorsunuz bu arada ben genelde sağa yatıyorum 🧐 Bu arada 5'iz karnı bile bu kadar oluyorsa biz kapıdan geçeriz 🤣

Eklentiler

• IMG_9295.webp
    IMG_9295.webp
    28 KB · Görüntüleme: 53
Sizin bebek maşallah erken 'Anne ben burdayım' demiş😋 Siz ne tarafa yatıyorsunuz bu arada ben genelde sağa yatıyorum 🧐 Bu arada 5'iz karnı bile bu kadar oluyorsa biz kapıdan geçeriz 🤣
Herkes sola yat dediği için ağırlıklı sola yatıyorum ben

Back
X