- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.501
Neden farklı haftalar da çağırıyorlar farkediyormu acaba. Kabul etmiş olsam 18. Haftada olacaktimBeni de kontrole çağırdılar o zaman dedi 22 sinde gel diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden farklı haftalar da çağırıyorlar farkediyormu acaba. Kabul etmiş olsam 18. Haftada olacaktimBeni de kontrole çağırdılar o zaman dedi 22 sinde gel diye
Hiç bilemedim. Önce doktora gitmek daha sağlıklı olacak çünkü aynı zamanda kan da vermemiz gerekiyor muş ne için anlamadimAa benimki de 19 a denl geliyor erken değil mi ya
Aralık anneleri grubunu takip ediyorum aşılarını 20 li haftalarda yaptırdılar sanki size dedikleri tarih biraz erken gibi geldi bana tabiki doktorunuz en iyisini bilirBana ilk kayıt actirdigimda yani gebeligin başında. Eylül'ün ikinci haftası sizi tetanoz aşısı için arayacağız dediler. Bugün aradılar haftaya gelmemi soylediler ama benim aynı zamanda kan sulandırıcı iğnelerim olduğu için önce doktorumla görüşmem gerektiğini söyledim uygun görürse randevudan sonraki gün gelirim dedim . Randevum 24 Eylül de 25 Eylül'de aşı yapabilirim. O zaman da 19 haftalık olucam
Aralık anneleri grubunu takip ediyorum aşılarını 20 li haftalarda yaptırdılar sanki size dedikleri tarih biraz erken gibi geldi bana tabiki doktorunuz en iyisini bilir
En başlarda aramışlardı ben de doktorumla görüştüm hastanede yaptırabılırsın dedi hepsi bir arada yapılıyor artık dedi 27. Hafta da yapılır dedi. Ben de açıkçası hastanede yaptırmak istiyorumAnnisler sizi sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırmak için aradılar mi
Bana ne kadar geç o kadar iyi gibi geliyor 24. Haftadan önce yaptırmayı düşünmüyorum ama dediğim gibi ben tek doz yaptıracağım16 ve 24 haftalar arasinda ilk asi yapılabiliyor mus benimki 19. Haftaya denk gelecek doktorum onay verirse
Bende doktorum ne derse onu yapacağım guvenemedim hemsireyeEn başlarda aramışlardı ben de doktorumla görüştüm hastanede yaptırabılırsın dedi hepsi bir arada yapılıyor artık dedi 27. Hafta da yapılır dedi. Ben de açıkçası hastanede yaptırmak istiyorum
Bende doktorum ne derse onu yapacağım belki hastanede yapılır gerek kalmazBana ne kadar geç o kadar iyi gibi geliyor 24. Haftadan önce yaptırmayı düşünmüyorum ama dediğim gibi ben tek doz yaptıracağım
Aynen en iyisini doktor bilirBende doktorum ne derse onu yapacağım belki hastanede yapılır gerek kalmaz
16+6 yiz 184 gr yazıyor benim de. Normal dedi gelişimine genel olarak. Bence sizin de normaldir![]()
Benimde bugün kontrolüm vardı 17+0 190 gram olmuş gayet normal dedi doktorumuzBana da normal dendi ama bir salamadım alışacağım inşallah![]()
Ayy tebrik ederim maşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar benim bebekte yüzde 90 kızBacak arası boştu ve 17. hafta çıktık
![]()
Çok teşekkür ederim canım. Ben de sana onu diyecektim. Bende bir tek o tuttuAyy tebrik ederim maşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinmerak ettim şu göğüs belirtisi ne çıktı sende sağ mı sol mu
![]()
Bence normaldir günlerimiz ve gramlarımız çok yakin hepimizinBenimde bugün kontrolüm vardı 17+0 190 gram olmuş gayet normal dedi doktorumuzbilemedim kızlar normaldir dimi bebişlerin kilosu
Ben genelde 150 gram görmüştüm onun için 200 çok gelmişti ama 3 kişinin ortalama 190 demekki normali buBenimde bugün kontrolüm vardı 17+0 190 gram olmuş gayet normal dedi doktorumuzbilemedim kızlar normaldir dimi bebişlerin kilosu
Beni gebelik başlangıcından itibaren 1 kere aradılar, tansiyon şeker vs. sordular başkada hiç bişey sormadılar. Sağlık ocağında hamileyken neler yaptırabiliyoruz bilgisi olan yaptıran kişiler varsa bilgilendirme yapabilirler miAnnisler sizi sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırmak için aradılar mi
30 muBenim doktorum tekme gibi hareketleri 30.haftadan sonra hissedersin dedi ama bu kadar erken tekme olur mu bilmiyorum.
Bazen erken hissediliyor bazı hareketler. Bebeğin kilosuna, senin kilona plasentanın konumuna falan bağlı. Zayıfsan ve plasenta arkadaysa 22/24 Te güçlü tekmeler bile hissedersin30 muama ben tekme hissediyorum ya net yani şaşırdım şimdi ya