- 7 Haziran 2024
- 649
- 838
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.601
Çok şükür canım inşallah önümüzdeki haftalarda da yok olur zatenMerhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolun