- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.201
Banada fitil verdi doktor ama daha başlayamadım kullanmayaaranızda donaxyl fitil kullanmış olan var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada fitil verdi doktor ama daha başlayamadım kullanmayaaranızda donaxyl fitil kullanmış olan var mıdır?
İyi geldimi benimkide sarı ama daha baslamadimValla bi fitil kullandım ama o mu bilmiyorum. Vajinal enfeksiyon için. Sarı yumuşak bir fitildi
Demir, b12 ve D vitamini kullanıyorum ama multivitamin içerisindeki iyot vs bebek için çok faydalıŞükür yapmadı bende. Şu an tekli bir şeyler kullanıyor musunuz? Üzülmeyin lütfen![]()
Evet demir,b12 olarak ocean kullanıyorum çokta memnunum değerlerimi güzel yükseltti ve hiçbir yan etkis olmadı o yüzden multivitamin olarakta ocean ile devam edeyim diye düşündümBende de bazı d vitamini markaları baş dönmesi yapıyor. Markayı değiştirince sorun çözülmüştü. Şu an d vitamini kullanmıyorum ama aklıma geldi siz yazınca.
Siz de başka markanın multivitaminine geçebilirsiniz. Tamamen bırakmaktansa denemekte fayda var.
Öyle sert fitil de kullandım inanın bunun kadar yakmadı acıtmadı yumusak olunca içeri zor giriyor eğilip büküldüğü içnyok bu beyaz ve kuru ve büyük. keşle dediğiniz gibi yumuşak olsa![]()
Uygulaması biraz zor geldi bana.. Ama yeşilimsi akıntım vardı onu bitirdi şükür daha baslamaz inşallahİyi geldimi benimkide sarı ama daha baslamadim
Bunları ayrı ayrı mı kullanıyorsun canım yoksa multinin içindekiler miDemir, b12 ve D vitamini kullanıyorum ama multivitamin içerisindeki iyot vs bebek için çok faydalı
Selamlarr :) bebiş hareketleri ilk nasıl hissettin ben bağırsak hareketi diye düşünüyorum şuan nasıl emin oldun nasıl bir şeeey ? Bu arada benim de solum ağrıyor kasığım ağrırsa sol, belim ağrırsa sol. Sol tarafım gittiSelam kızlarNasılsınız? Ben ağrılarla sızılarla geçirmeye çalışıyorum günleri. Neredeyse her gün başka bir yerim ağrıyor. Geceleri sola yatmaya çalılıyorum sanki göbeğim yana düşüp bağlar sızlamaya başlıyor.
Bu arada bebiş hareketlerini hissetmeye başladım. En eğlenceli kısım buymuş galiba.
Dün daha fazla bekleyemedim. E Bebek indiriminden Kraft Kenya bebek arabası aldım. Hem çok tavsiye eden oldu. Hem de gidip görünce çok içime sindi. Ne çok hafif ne çok ağır. Pratik ve sağlam da görünüyor. İnşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize aldıklarımızı. Nuna diye bir bebek arabası daha baktım. Çok güzel ve kaliteli bir araba, tank gibi bir şey ama 4 kilo daha ağır. Ve kapanınca bile valiz kadar yer kaplıyordu. Eğer araba bagajı konusunda sıkıntınız yoksa bakabilirsiniz.
Çıktık şimdi avuc içi ve ayak tabanının da kaşınmasından dolayı biokimya testi dedi yanılmıyorsam bir de safra asitleri için test istedi onları verdim biri bugün çıkacak diğeri 24 ünde cıkacakmış. Endişelenme dedi bir şey varsa da önemli olan teşhisi koymak önlem almak dedi. Ama bir şey cıkarsa direk yüksek riskli gebelik oluyormus daha önlem olarak ilerliyormuş. Nedense içim rahat benimBugün soracağım doktoruma ben canım haber veririm burdan da ne diyecek
Ayrı ayrı kullanıyorumBunları ayrı ayrı mı kullanıyorsun canım yoksa multinin içindekiler mi
aynı fitili mi verdi acabaBanada fitil verdi doktor ama daha başlayamadım kullanmaya
ya ben 1 kere kullandım cuma canım o kadar yandı ki progestan hiçbişey bu fitil daha büyük ve sert elinizi ıslatıp uygulayın diyor nafile maaf oldum bi daha haftasonu elim gitmedi acıdan bu akşam tekrar yapacağım bi çözüm arıyorum keşke başka opsiyonu olsa doktora sordum bunu kullanıcaz dediÖyle sert fitil de kullandım inanın bunun kadar yakmadı acıtmadı yumusak olunca içeri zor giriyor eğilip büküldüğü içnben kayganlaşştırıcı jelle şeyyapıyorum fitilleri
![]()
bana doktor akıntın oldukça dedi 1 defa kullandım kesilmedi tüm kutuyu kullanmam gerekirse beni bitirirsinizUygulaması biraz zor geldi bana.. Ama yeşilimsi akıntım vardı onu bitirdi şükür daha baslamaz inşallah
Canım bence ikiz diye çünkü bende randevu alırken fiyat sordum tekil mi ikiz mi dedi önce, bu arada bende İzmir’de yaşıyorum Serkan Güçlüden aldım 4500 tl çok memnun kalan arkadaşlarımdan duymuştum hemde doktorum yönlendirdi. İzmir’deki arkadaşlara fikir olur diye yazdımKızlar detaylı ultrason için randevu aldım az önce. Doktor diyor ki tek girebilirmişim eşim giremezmiş. Neden ki acaba. Sizde de böyle miydi? Bir mantık kuramadım. 14.000 TL bu arada ikiz diye mi bilmiyorum ama.
Peki içeri tek mi girmen gerek ben bu fikirden hiç hoşlanmadımmmCanım bence ikiz diye çünkü bende randevu alırken fiyat sordum tekil mi ikiz mi dedi önce, bu arada bende İzmir’de yaşıyorum Serkan Güçlüden aldım 4500 tl çok memnun kalan arkadaşlarımdan duymuştum hemde doktorum yönlendirdi. İzmir’deki arkadaşlara fikir olur diye yazdım![]()
Hayır öyle bi kural yok kimle konuşsam eşiyle girdi Serkan Güçlü’ye giren bir arkadaşımın yanında hem eşi hemde anneleri vardı düşün hepbirlikte girdiler. Tek girme şartını ilk kez duydumPeki içeri tek mi girmen gerek ben bu fikirden hiç hoşlanmadımmm![]()
Benim vajinismus geçmişi olduğu için bu tarz egzersizlere alışkınımya ben 1 kere kullandım cuma canım o kadar yandı ki progestan hiçbişey bu fitil daha büyük ve sert elinizi ıslatıp uygulayın diyor nafile maaf oldum bi daha haftasonu elim gitmedi acıdan bu akşam tekrar yapacağım bi çözüm arıyorum keşke başka opsiyonu olsa doktora sordum bunu kullanıcaz dedi![]()
Benim kullandııgm fitilde üç tane vardı ard arda üç gün kullandım. Bu ilaçlarda ara vermemek iyi olur yabana doktor akıntın oldukça dedi 1 defa kullandım kesilmedi tüm kutuyu kullanmam gerekirse beni bitirirsinizbu neymiş böyle çok zorlandım ya en son bunu üreten kesin erkek diye bağrıyodum
Kolumda ağrı yaptı birazcık da halsizlik, daha aşı yapılırken ağrı, şişme olursa normal olduğunu söyledilerHerhangi bir yan etkisi oldu mu ağrı ateş felan