• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kız bebiş bekleyen Anneler isim konusunda karar verdiniz mi ? Ben hala karar veremedim belki benim gibi karar veremeyenlere fikir olur🫠🫠

Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım az önce. Doktor diyor ki tek girebilirmişim eşim giremezmiş. Neden ki acaba. Sizde de böyle miydi? Bir mantık kuramadım. 14.000 TL bu arada ikiz diye mi bilmiyorum ama.
Fiyat bebekler ikiz olduğu için bu şekilde olabilir tek gebelik mi ikiz mi diye soruyorlar çünkü randevu alırken ve fiyatı ona göre veriyorlar. Eşin girememesi çok saçmaymış ama

Kız bebiş bekleyen Anneler isim konusunda karar verdiniz mi ? Ben hala karar veremedim belki benim gibi karar veremeyenlere fikir olur🫠🫠
Helin olsun istiyorum anlamı ve hissiyatı çok hoşuma gitti🥹🩷 Anlamı da Yunanca parlayan ısık, Latince en güzel kadın, Kürtçede ise yuva kuş yuvası🫶🏻🫶🏻 İnşallah eşimde ikna olursa böyle istiyorum

Beren Saati çok beğeniyorum. O yüzden Beren koysam mı diye düşündüm🥳

Helin olsun istiyorum anlamı ve hissiyatı çok hoşuma gitti🥹🩷 Anlamı da Yunanca parlayan ısık, Latince en güzel kadın, Kürtçede ise yuva kuş yuvası🫶🏻🫶🏻 İnşallah eşimde ikna olursa böyle istiyorum
Çok hoş isimler helin kulağa çok zarif geliyor beren de aurası yüksek bir isim gibi geldi 🫠🫠

Selamlarr :) bebiş hareketleri ilk nasıl hissettin ben bağırsak hareketi diye düşünüyorum şuan nasıl emin oldun nasıl bir şeeey ? Bu arada benim de solum ağrıyor kasığım ağrırsa sol, belim ağrırsa sol. Sol tarafım gitti :D
Ben sonradan güçlenince anladım gaz hareketi sandıklarımın bebek olduğunu 😄 Artık sertçe vuruyor çünkü pıtırtı gibi. Bir de vurmadan önce balık kayması gibi kıpırtılar yaşıyorum tam o noktalarda

Çok hoş isimler helin kulağa çok zarif geliyor beren de aurası yüksek bir isim gibi geldi 🫠🫠
Evet kesinlikle çok zarif bence de . İsim analizi gibi şeyleri takip ediyorum Helinin analizi de çok güzel geldi, olur da koyarsak vatana millete hayırlı kibarcık bir kızım olur inşallah🫶🏻 Belki isim düşünenlere de fikir olur

Evet kesinlikle çok zarif bence de . İsim analizi gibi şeyleri takip ediyorum Helinin analizi de çok güzel geldi, olur da koyarsak vatana millete hayırlı kibarcık bir kızım olur inşallah🫶🏻 Belki isim düşünenlere de fikir olur
Bizim lisede cok guzel bir kız vardı. Adıı Helindi. O kaldı aklımda💖

Gebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor malesef😢😢 lütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa🙏🏻🙏🏻

Gebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor malesef😢😢 lütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa🙏🏻🙏🏻
Off çok üzüldüm canım aklıma gelmişti dediğim gibi ama biraz erken başlamış sizde, sanırım takipli gebe olacaksınız mecburen, korkma ama bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok biraz erken doğuma alıyorlar 37 de falan

Off çok üzüldüm canım aklıma gelmişti dediğim gibi ama biraz erken başlamış sizde, sanırım takipli gebe olacaksınız mecburen, korkma ama bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok biraz erken doğuma alıyorlar 37 de falan
Evet doktor da çok erken dedi bilemiyorum biz mi erken yakaladık yoksa erken mi başladı iyi mi kötü mü. Evet çok yakın arkadasımda bu sekilde oldu beşinci ayında yakaladı o da. 36-37 gıbı alıyorlarmıs bebeği ama her zaman erken doğum riski oluyormuş nitekim arkadaşım 34 te sancılandı ve sezeryanla aldılar çok şükür ikisi de iyi. Dualarınıza talibim 🙏🏻🙏🏻 umarım safra asiti düşük cıkar en azından çok riskli grupta cıkmam

Selam kızlar ☺️ Nasılsınız? Ben ağrılarla sızılarla geçirmeye çalışıyorum günleri. Neredeyse her gün başka bir yerim ağrıyor. Geceleri sola yatmaya çalılıyorum sanki göbeğim yana düşüp bağlar sızlamaya başlıyor. 😅 Bu arada bebiş hareketlerini hissetmeye başladım. En eğlenceli kısım buymuş galiba.

Dün daha fazla bekleyemedim. E Bebek indiriminden Kraft Kenya bebek arabası aldım. Hem çok tavsiye eden oldu. Hem de gidip görünce çok içime sindi. Ne çok hafif ne çok ağır. Pratik ve sağlam da görünüyor. İnşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize aldıklarımızı. Nuna diye bir bebek arabası daha baktım. Çok güzel ve kaliteli bir araba, tank gibi bir şey ama 4 kilo daha ağır. Ve kapanınca bile valiz kadar yer kaplıyordu. Eğer araba bagajı konusunda sıkıntınız yoksa bakabilirsiniz.
Hamile destek yastigi tavsiye ederim😄 kurtarıcım oldu onsuz uzanamıyorum artık hiçbir yerde😄 o çekme gerilme hissi yok😊 aldıklarınızi da Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin 😊

Çok geçmiş olsun canım🙏 Dualarımdasın. İnşallah bir risk çıkmaz❤️

Çok geçmiş olsun, inşallah düşündüğünüzden çok daha güzel gider herşey 🤲

Back
X