• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Tek gebelik için 7 binse yine iyi.

Ben de ya kendi doktorumun olduğu hastaneye gideceğim florya medical park’a ya da bahçelievler memorial’a.

Memorial 11.500 dedi. Ama özel sigorta geçiyor orada. O yüzden indirim alabilirim.

Medical park’ı henüz sormadım. Muayeneye gidince öğreneceğim. Özel sigorta geçmiyor diye görünüyor randevu alırken. 10 binden aşağı olmaz sanki orası da. O yüzden sizinki daha iyiymiş.
Memorial 'den özel sağlıkla indirim fiyatı alırsanız bana da yazar mısınız? en azından ortalama bişey oluşur kafamda. bende orada yaptırmak istiyorum çünkü :anneadayı::KK68:
bide ne kadar sürüyor işlem acaba yarım saat 1 saat diyen var.

Şey sormak istiyorum size örneğin 18+..... günlüksünüz. Bu durumda 18 haftalık gebe mi sayılıyoruz 19 mu soran olunca ne diyorsunuz :D
bende 17+1 haftalığım ve tam olarak bu şekilde diyorum, 18'e yuvarlamıyorum :) çünkü hala o hafta dolmamış oluyor. :anneadayı::KK48:

22. haftadan sonra 5 ay bitmiyor mu :) işte hesaplar burada karışıyor benim 20 küsür haftada da 21 haftalık düz söyleniyor sanırım küsüratsız :D
20 hafta dolu dolu beş ay oluyor eskilerin hesabına göre haftalık hesaptan anlamayanlar zaten genelde annemler fln :) onların zamanında öyle değildi ya

20 hafta dolu dolu beş ay oluyor eskilerin hesabına göre haftalık hesaptan anlamayanlar zaten genelde annemler fln :) onların zamanında öyle değildi ya
Gebelik 40 hafta sürüyor yani bu durumda 10 ay eder ya o yüzden 2 hafta geri sayarak sanıyorum ay hesabı karıştırdık iyice :))
1758630412252.webp

Ay daha geçen haftalar hissetmiyorum diyordunuz şimdi dışardan bile belli oluyor demek maşallah minik kuşa oh Allah güç kuvvet versin 😍
Evet canım o kuruntularım geçti artık çok şükür hissetmek kadar içini ferahlatan birşey yok hepiniz hissedersiniz inşallah en kısa zamanda

Şey sormak istiyorum size örneğin 18+..... günlüksünüz. Bu durumda 18 haftalık gebe mi sayılıyoruz 19 mu soran olunca ne diyorsunuz :D
Şuan 20+0'ım canım ama mesela sağlık ocağına gittiğimde 21 olarak sayılıyor 21 den gün alıyor gibi yaş alır gibi yani burada aşağıya yaptığımız bebek döngüsündede öyle gözüküyor yarın hamileliğinin 21.ci haftasındasın diyecek site otomatik 😅

Kızlar merhaba. Bugün 16+2'yiz. Son 4 gündür grip geçiriyorum. Son 2 gündürde tuvalete ani şekilde kabızdan ishale dönmüş şekilde çıkıyorum. Karnımda ani kas sancısı, çekilmeler tarzında acılar oluyo. Gripten dolayı bişey olmuş olabilir mi bebeğede çünkü hareketlerini hissettiğim bi dönemde değilim, daha önce bi dış gebeliğim var ve tedirginim aslında 🙇‍♀️
Geçmiş olsun 🙏🏻

Merhabalar hoşgeldin🌺 öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağına aldığını da burada paylaşmanı diliyorum ☺️ planlı bir gebelik miydi? belki hormonlardan dolayı iş yükünü kaldırmak zor gelmiştir,umarım kısa sürede atlatır güzel ve mutlu bir gebelik sürecin olur🌺
Cok çok tşk ederim amin inşaallah 🙏 evet planlı bir gebelikti aslında

Back
X