• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Yaaa 💛 Benim ismim Hilal benimle de uyumlu bence😂 İnşallah kocamın da hoşuna gitmeye devam eder de koyarız sağlıkla
Canım helen daha güzel. Bi ara ben de helen düşünüyordum ama farklı isim de karar verdim.
benim de adım hilal helen olsun diyordum😂😂
Fikir olsun diye söyleyim dedim

Ben birce doğa düşünüyorum ama uyumlu olmuyor gibi geliyor kulağa bu iki isimden de vazgeçemiyorum sizce nasıll ?🥲

Ayy ne hoşş tebrik ederim 🤍🌺

Bende birce doğa düşünüyorum ama uyumlu olmadı gibi o yüzden kararsızım iki isimden de vazgeçemiyorum sizce nasıll🫠🤍

Gülce de aşırı güzel bir isim çevremde çok var diye vazgeçtim ben🥲
Hemen yorumlayım sana. Öğretmen olan arkadaşım birce ismini koymak istiyor fakat vazgeçti. Okulda birce ismiyle çok dalga geçiyormuş çocuklar. 1-C 1-A gibi 🤦🏼‍♀️ o yüzden kararsızsan doğa daha iyi bence.

Çok geçmiş olsun canım bayadır girmemiştim yeni okuyorum. Nedir son durum
evet yoktun bayadır benim de aklıma geldin geçen gün. sagol canım allah razı olsun araştırılıyor suanda safra asidi temiz çıktı ama dr daha yükselmemiş olabilir yükselecek olabilir haftaya tekrar bakacağız testle dedi. bu sırada karaciğerdeki soruna neler sebep olabilir diye diğer başka sıkıntılar için test yaptı onlar da temiz çıktı. Ama karaciğerdeki bozukluk daha da yükselmiş onu da takip edeceğiz bir yandan umarım daha çok yükselmeye devam etmez. 1-2 hafta içinde sorunun netleşmesini diliyorum artık

1,63 canım tombikimsiyim kilolu hamile kaldım planlı değildi 73 le hamile kaldım 2 kilo aldım son 3 haftada, iştahım açıldı çünkü özellikle tatlıya karşı ondan aldım inşallah doğuma kadar en fazla 80 le tamamlarım 😅
Kilolu kalmamışsınız bence. Son 2 haftadır benimde tatlı ve hamur işi isteğim başladı. Ara öğünü hiç atlamıyorum ona rağmen acıkıyorum da. İlk zamanlar gebelik diyetisyenine gitmiştim o da beni 80 le doğuma gönderirim demişti. Demek ki bizim kilolar için ideal 😁

Doktorum bana regenio max kullanmamı önerdi içinde folik asit ve birkaç vitamin de var onu kullanıyorum.
Benimde regenesis max. Hamileliğimin başından beri kullanıyorum. Bitince hala devam diyor doktor tüm vitaminler var içinde folik asitte var. Doğuma kadar devam der heralde ama bidaki ay başka doktora geçiyorum bakalım o ne diyecek

evet yoktun bayadır benim de aklıma geldin geçen gün. sagol canım allah razı olsun araştırılıyor suanda safra asidi temiz çıktı ama dr daha yükselmemiş olabilir yükselecek olabilir haftaya tekrar bakacağız testle dedi. bu sırada karaciğerdeki soruna neler sebep olabilir diye diğer başka sıkıntılar için test yaptı onlar da temiz çıktı. Ama karaciğerdeki bozukluk daha da yükselmiş onu da takip edeceğiz bir yandan umarım daha çok yükselmeye devam etmez. 1-2 hafta içinde sorunun netleşmesini diliyorum artık
Benim gönlümden temiz sonuçlar geçiyor. Bol bol dua edeceğim canım senin için. Yolu yarıladık bundan sonrası da güzel olacak öyle hissediyorum.
Ben baya alışverişlere daldım. Bir çok işimi hallettim sadece ufak tefek şeyler kaldı biberon vs. Onları oturduğum yerden internetten hallederim diyorum. Hazır enerjim varken odası kıyafetleri vs büyük işleri hallediyorum o yüzden pek giremedim. 🌸💖

Kızlar beşiği sallanır mı alacaksınız? Kimi sallayarak uyutmaya alıştırmayın diyor kimi çok rahat edersiniz diyor 😩
ben anne yanı chicco aldım sallanmıyor zaten anne yanına çok az yerim vardı sallanmazdı :) ablamlarda rahat edersin diyor ama diğer düşünce de doğru gibi 2 sana sürekli sallanması ne kadar doğru…

Benim gönlümden temiz sonuçlar geçiyor. Bol bol dua edeceğim canım senin için. Yolu yarıladık bundan sonrası da güzel olacak öyle hissediyorum.
Ben baya alışverişlere daldım. Bir çok işimi hallettim sadece ufak tefek şeyler kaldı biberon vs. Onları oturduğum yerden internetten hallederim diyorum. Hazır enerjim varken odası kıyafetleri vs büyük işleri hallediyorum o yüzden pek giremedim. 🌸💖
canımsın sagol allah razı olsun bol bol duanda yer ver çok sevınırım. oda ve halıyı halletin mi duvar kağıdını seçtin mi onları konuşmuştuk en son

Geçmiş olsun canım ben de şimdi okudum. İnşallah anlık ve önemsiz bir durumdur. İçini ferah tut umarım güzel sonuçlarla geleceksin 🙏🏻🍀

Benimde regenesis max. Hamileliğimin başından beri kullanıyorum. Bitince hala devam diyor doktor tüm vitaminler var içinde folik asitte var. Doğuma kadar devam der heralde ama bidaki ay başka doktora geçiyorum bakalım o ne diyecek
Ben de haftaya gidicem muhtemelen devam et diyecek memnunum aslında çünkü depolarımın boşalmasını istemiyorum. Geçen ay çok kanamam olduğu için mi yoksa standart herkese veriyor mu bilmiyorum ama demir ve d vitamini de vermişti bana ayrıyeten onları da kullanıyorum haftaya sorucam devam edeyim mi diye

Kızlar çokta kasmaya gerek yok .Bindirceksin 2 tekerleğe hayatı öğrencek çocuk 🤣

Eklentiler

• IMG_9337.webp
    IMG_9337.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
Back
X