- 16 Ekim 2016
- 3.389
- 2.758
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.521
Masallah cok yakışmışGöbeğim 16. Haftada hiç yokken birden büyüdü şuan bu vaziyette buyrunuz19+4 ten selam olsun Eki Görüntüle 3649626

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cok yakışmışGöbeğim 16. Haftada hiç yokken birden büyüdü şuan bu vaziyette buyrunuz19+4 ten selam olsun Eki Görüntüle 3649626
Muayeneye gittiğinizde rahim ağzı kapalı mı diye sorun isterseniz içiniz rahat ederÖyledir belki de
Ben her dört haftada bir aynı kıyafeti giyerek duvar önünde fotoğraflarımı çektiriyorum eşime normalde fotoğraf çekilmeyi hiç sevmem ama bol bol çekilelim bu süreçte çok güzel bir anı kalırMasallah cok yakışmışBenimki bi tık daha küçük ama çok zayıfım ordan fark ediyor olabilir belki bilmiyorum ve birden çıktı benim de
siz foto atınca ben hic foto çekmediğimi farkettim
şimdi de pijamalıyım çeker atardım yoksa
bacağa baskı yapması normal bence boyle olunca yaa
![]()
Haklısınız anı olurBen her dört haftada bir aynı kıyafeti giyerek duvar önünde fotoğraflarımı çektiriyorum eşime normalde fotoğraf çekilmeyi hiç sevmem ama bol bol çekilelim bu süreçte çok güzel bir anı kalırkalçamın biraz aşağısında bacak kısmında inanılmaz bir ağrı oluyor bende normal olduğunu düşünüyorum büyüyorlar artık eski konforumuz kalmıyor
![]()
Haklısınız kesinlikle sorcamMuayeneye gittiğinizde rahim ağzı kapalı mı diye sorun isterseniz içiniz rahat eder![]()
Her gün yeni bir güncelleme geliyor ikinci trimesterda prenses oluruz demiştik hiç öyle olmadıHaklısınız anı olurBelimden başlayıp kalçam ve bacağımın arkasından devam ediyor, çoğu zaman ip gibi ince bi gerilme ağrısı da yaşıyorum. Eşime ovduruyorum ben de yoksa bazen fena yapıyor gerçekten
![]()
Doktorum rahatsiz oldugunda donersin az yatmandan bisey olmaz demisti, uzun sure degil donerken kisa sureli sirtustu yatiyorum surekli degil sag tarafa hic yatamiyorum cunku hep sola da yatinca kolum kalcam agriyorbenim belden ziyade kuyruk sokumum cok ağrıyor ara ara. baş ağrılarım geçen hafta çoktu bu hafta şükür çok daha iyiyim. sırt üstü yatmayı hiç önermiyor dr lar bu arada
Benden cokmus sizin agriniz gecmis olsun size deGece uykudan uyandıracak derecede bel ağrım var. Bacaklarımın arasına yastık koyuyorum belimi destekliyorum ama nafile. Birkaç gündür bacaklarıma vurmaya başladı ağrısı. Sırt üstü yattığımda biraz olsun rahatlıyorum ama bebek için önerilen sol tarafa doğru yatmak o yüzden uzun süre sırt üstü yatamıyorum. Eşim bol bol masaj yapıyor o da biraz olsun rahatlatıyor
Evet o modele bakayim ebebekte vardi gri bir yastik o sanirim tarif ettiginiz teşekkürlerBenim de oluyor bel ağrım biraz fazla ayakta dursam ya da yürüsem. Bacağıma da vuruyor kalçama da yani muhtemelen sinirlere bası yapıyor artık daha şimdiden. Hamile destek yastığı iki parça olup ortadan cırt cırtla birleştirilen var onu deneyin ben bence. Sadece karın ve bele destek oluyor. Ben bazen sıkıntıya gelemiyorum mesela sadece tek parçasını karnımın altına destek yapıyorum. Bi de sırt üstü yatmak rahatsız edebilir bebek büyüdükçe o da normal
ben bazen dayanamıyorum yatıyorum o kdr rahat gelıyor ki yan yatmaktan yanlarım çürüdüDoktorum rahatsiz oldugunda donersin az yatmandan bisey olmaz demisti, uzun sure degil donerken kisa sureli sirtustu yatiyorum surekli degil sag tarafa hic yatamiyorum cunku hep sola da yatinca kolum kalcam agriyorbas agrisi benimde bu hafta azaldi bu çıktı demekki bu haftalarda boyle
Bana ASM tek doz Tdap yapacak, 24ten sonra bi ara, doktoruma sormadım ama yaptırırım o da yaptır der zatenİyii akşamlarrr arkadaşlar bu ara sadece okuyorum pek yazamıyorum
Bugün detaylı ultrasona girdim çookk şükür her şey yolunda.
Beni tetanoz için hiç arayan olmadı zaten bizim sağlık ocağında takip işi pek yook bugün yazdım 4 sene önce kızımda 2doz tetanoz yaptırdım yapmam gerekir mi diye tdap aşısı var gebelere yapılan doktorunuza sorun yazdı doktorda ilk tetanoz sandı gerek yok dedi sonradan anladım tdap aşısı farklıymış ona bir şey yazmadı sizde durumlar nasıl 2.gebelik olup yaptıran var mı
Bende de oluyor birkaç hafta önce tedirgin oldum ama akan şey vajinadan geliyor ve beyaz su gibi akıntı. Hala geliyor bazen bebeğimde ve suyunda bir sorun yok.Yani normal mi bilemedim. Akıntıyla birlikte oluyordu tam ayırt edemiyordum ama sadece sıvı gelince korktum açıkcası. Kontrolde bebeğin suyu iyi dendi inşallah normaldır
Teşekkür ederimm o zaman acele etmem bende öbür ay zaten 24 haftalık olucak doktorla da konuşup yaptırırımBana ASM tek doz Tdap yapacak, 24ten sonra bi ara, doktoruma sormadım ama yaptırırım o da yaptır der zaten
çok şükür bizde de en son sıkıntı yoktu inşallh böyle devam ederBende de oluyor birkaç hafta önce tedirgin oldum ama akan şey vajinadan geliyor ve beyaz su gibi akıntı. Hala geliyor bazen bebeğimde ve suyunda bir sorun yok.
Rica ederim, evet evet ben onu aldım onunla uzanıyorum hatta şu an da tek parçasıylaEvet o modele bakayim ebebekte vardi gri bir yastik o sanirim tarif ettiginiz teşekkürler
Sirt ustunden ziyade otururken ve ayakra cok agrim var surekli sola yatinca solum agriyofitik başlangıcı vardi gebelik öncesi bir de
Prenseslik kiiimmm biz kiiimmmHer gün yeni bir güncelleme geliyor ikinci trimesterda prenses oluruz demiştik hiç öyle olmadı![]()
Hahaha aynen oyle sol omzumu hissetmiyorum sabaahlaro bazen :)ben bazen dayanamıyorum yatıyorum o kdr rahat gelıyor ki yan yatmaktan yanlarım çürüdükuzenim de rahatsız edene kdr yat sırt üstü diyor sonra yalvarsalarda yatmak istemiceksin diyor
Ay evet bu alicam yarin :) gerilme hissi bende de oluyoe hadi inşallah iyi gelirRica ederim, evet evet ben onu aldım onunla uzanıyorum hatta şu an da tek parçasıylaanlık foto buyrun
dikişli ince tarafı göbeğimin altına sıkıştırıp uzanınca göbeğin o gerilme hissine de iyi geliyor. Benim de sinyaller vardı fıtık konusunda, film çektirme için regl olmayı bekliyordum nasip değilmiş
ben hangi pozisyonda uzun dursam bi yerim ağrıyor zaten dört dönüyorum
![]()
Bende geçen gün şehir hastanesine gittim belki ayrıntılı ultrason randevusu bulurum diye. Doktor muayene bile etmedi ultrasonla bakmadı bebeğe. Bebeğin plasentasının aşağıda olduğunu söylediler dedim belki muayene eder diye şuan bunu konuşmak için erken dedi gönderdi beni. Allah imkanı olmayanlara yardım etsin devlet hastanelerinde yeterince önem verildiğini düşünmüyorum malesef ya da ben iyi doktorlara denk gelemiyorum bilmiyorumKızlar su gibi akıntısı olanlar, progestan kullanıyorsanız vücut onu atmak için su gibi akıntı yapıyor benim başından beri hafif suyla onu atıyor çok şükür bir sıkıntı yok.
Bu arada bu sabah ilk defa devlet hastanesine gideyim dedim bir bebişi görmek için. Beş saniye baktı bakmadı bebeği zor gördüm. Rahim ağzı ne durumda bakabilir misiniz dedim. Bu cihazlarla mümkün değil bebeği gördüğümüze şükrediyoruz deyip gönderdiler. Gerçekten Allah sabır ve güç versin böyle hastane ve doktorlarla karşılaşanlara![]()