- 16 Ekim 2016
- 3.389
- 2.757
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.601
Deneyeceğim teşekkür ederimCanım ben bitter çikolata yiyince maşallah çok hareket ediyor dene sende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeceğim teşekkür ederimCanım ben bitter çikolata yiyince maşallah çok hareket ediyor dene sende![]()
Benim hamileliğin basından beri artarak devam etti hatta iki üç kez antibiyotik kullandım en son kültür testi verdim ve bakteride üreme çıktı. Onun üzerine on günlük bi antibiyotik kullandım ve vajinal enfeksiyon da var dedi yeşilimsi akıntım var deyince. Onun için de fitil kullandım akıntı devam ediyor. Onun haricinde hiç belirtim yoktu hala da yok geçti mi bilmiyorum o yüzden... Hamilelerin çoğu böyle sanirim. Üroşojiy gitmediö hiçMerhaba, İdrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı aranızda, cuma günü verdiğim idrar testimde bazı değerler yüksek çıktı. Sonucu doktora gönderdim. Ürolog görsün dedi. Sizin doktorunuzda ürolojiye yönlendirdi mi? Değerler mi yüksek neden ürolojiye yönlendirdi anlam veremedim.
Ayyy maşallahSelamlar, 21+2 deyimcumartesi günü detaylı ultrasona girdim. Çok güzell geçti yaklaşık 35-40 dk sürdü inanılmaz büyümüşler o kadar net fotoğraflarını alabildikki yüzü tamamen belli kime benzediği dahil
neredeyse doğmaya hazır gibi tüm ultrason esnasında tekmeleyip durdu şansımıza kıpır kıpırdı
Allah nazarlardan saklasın hepimizi, hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Gerçekten çok heyecanlı ve güzelmişAyyy maşallahben de on gün sonra gireceğim çok heyecanlı
Merhaba canım ben geçen sene 2 doz sadece tetanoz olmuştum bu sene bana da bu aşının içeriğine boğmaca eklendiği söylendi kadın doğum doktorum olmamı istedi ben de tek doz olacağım bu aşıdanKızlar tetanoz asisi ilk dozu tdap yani tetanoz bogmaca difteri olarak vurdular sağlık ocağında bana. Size de oyle mi yapildi? Saglik bakanligi yeni gondermis bu bilgiyi dedi hemsire.
2023 te tek doz var diye ikinci asiyi kadin doğum onayiyla vuralim dediler. Doktoruma sorucam :/ benzer durum yasayan oldu mu?
Merhaba kızlar. Bugün bizimde detaylı ultrasonumuz vardı tam 20 haftalık. Her şeyi güzel bebeğim çok sağlıklı ama malesef plasenta yukarıya çıkmamış ve rahim ağzını tam kapatıyor. 32. Haftada yeniden ayrıntılı bakılıp doğum planlaması yapılır dedi doktor. Erken doğum riski var mı diye sordum şuan öyle bir risk görünmüyor dedi.
Her şeyini ayrıntılı bir şekilde gördük çok güzeldi bebişim net olarak bana benziyor![]()
Maşallah kızlar benimde cumartesi günü detaylım var inşallah herşey yolunda giderSelamlar, 21+2 deyimcumartesi günü detaylı ultrasona girdim. Çok güzell geçti yaklaşık 35-40 dk sürdü inanılmaz büyümüşler o kadar net fotoğraflarını alabildikki yüzü tamamen belli kime benzediği dahil
neredeyse doğmaya hazır gibi tüm ultrason esnasında tekmeleyip durdu şansımıza kıpır kıpırdı
Allah nazarlardan saklasın hepimizi, hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Her şey yolunda gidicek çok mutlu ayrılıcaksınız doktordan inşallahMaşallah kızlar benimde cumartesi günü detaylım var inşallah herşey yolunda gider
Bugün doktorumda aylık kontrolüm vardı bebişko uyuyodu acaba detaylıda da uyurmu siz naptınız yada ne yediniz uyanık olması için acaba![]()
Merhabalar, bende 2023 yılında tetonoz aşısı olmuştum. Doktorum 1 doz tetonoz aşısı vurulmamı uygun gördü sadece onu yaptıracağım önümüzdeki günlerdeMerhaba canım ben geçen sene 2 doz sadece tetanoz olmuştum bu sene bana da bu aşının içeriğine boğmaca eklendiği söylendi kadın doğum doktorum olmamı istedi ben de tek doz olacağım bu aşıdan
Ay süper bir haber bu harika çok sevindim. Benim bebeğim yüzünü göstermiyor hep arkası dönük bir de kordonu kendine yastık yapmış ona dayıyor kafasını sürekli. Bir kere yakaladık ama onda da yüzü tövbe bismillah tuhaf yanı makineden demek ki. Ben de haftaya ptesi tam 22. Haftamda gidicem detaylıya inşallah ben de görürürüm yaa. Peki sizin kız kime benziyor:)Selamlar, 21+2 deyimcumartesi günü detaylı ultrasona girdim. Çok güzell geçti yaklaşık 35-40 dk sürdü inanılmaz büyümüşler o kadar net fotoğraflarını alabildikki yüzü tamamen belli kime benzediği dahil
Aslında 2 parça bitter çikolata yedim ama az gelmiş demekHer şey yolunda gidicek çok mutlu ayrılıcaksınız doktordan inşallahben uyanık kalması için 30 dk önce 1 tane çikolata yedim, daha önce denemiştim 20-25 dakika sonra hemen dönmeye başlıyordu nitekim öyle oldu doktor kontrol ederken hep uyanıktı sizde böyle yapabilirsiniz. Tatlı yiyince 15-30 dk arası bizim kan şekerimiz yükseliyormuş bebekte hareketleniyormuş
![]()
Evet kadın doğum doktorum sonuçları üroloji görsün dedi, ilaç yazmadı. Bugün idrar tahlili sonucunu ürologa gösterdim, ürologun istediği idrar, idrar kültürü gibi testler için tekrar örnek verdim sonuca göre karar verilecek sanırım. Kadın doğumcunun kendi ilaç yazmak yerine ürologa yönlendirmesi ilginç geldi.Merhaba, benimde 19. Haftada idrarda 8-10 lokosit vardi ve idrar kültüründe üreme vardı. Aile hekimimin verdigi antibiyotigi, Kadin dogum onayiyla kullandim sikayetlerim gitti. Görüş almak icin yonlendirmis olabilir, ilac verdimi? Bu arada yonlendiren kadin dogum doktorunuz mu?
Çarşamba verdim bende dahile dr na gidiyordum o bana enfeksiyon olduğunu söyledi daha kadın doğuma gitmedim ama baktığım kadarı ile bnm de testimde idrar kan görünmüş bazı değerler yüksek kadın doğum ne der bilemedimMerhaba, İdrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı aranızda, cuma günü verdiğim idrar testimde bazı değerler yüksek çıktı. Sonucu doktora gönderdim. Ürolog görsün dedi. Sizin doktorunuzda ürolojiye yönlendirdi mi? Değerler mi yüksek neden ürolojiye yönlendirdi anlam veremedim.
Canım benim bebiş mandalina yedikten sonra kıpır kıpır oluyor ben mandalina ve çikolata yedimMaşallah kızlar benimde cumartesi günü detaylım var inşallah herşey yolunda gider
Bugün doktorumda aylık kontrolüm vardı bebişko uyuyodu acaba detaylıda da uyurmu siz naptınız yada ne yediniz uyanık olması için acaba![]()
Ahhh çok teşekkürlerAy süper bir haber bu harika çok sevindim. Benim bebeğim yüzünü göstermiyor hep arkası dönük bir de kordonu kendine yastık yapmış ona dayıyor kafasını sürekli. Bir kere yakaladık ama onda da yüzü tövbe bismillah tuhaf yanı makineden demek ki. Ben de haftaya ptesi tam 22. Haftamda gidicem detaylıya inşallah ben de görürürüm yaa. Peki sizin kız kime benziyor:)
Ne güzelAslında 2 parça bitter çikolata yedim ama az gelmiş demekelini yüzüne kapadı hep eli yüzünde bir tane resim yakaladık yinede maşallah canım şuan 20+6 yım 393 gr iyi dedi doktorum
Maşallah ya ben hala inanamıyorum nasıl bir mucize olduğunaAhhh çok teşekkürlermakinedendir muhtemelen sizde 22. Haftada çok net görüceksiniz ben hemen yüzünün resmini çerçeveledim öyle güzelkii başucumuzda her gün bakıyorum
yerim gizliyor demekki suratını sizde gitmeden bol bol çikolata yemeyi deneyin bakalım: ) ben kendime çok benzettim dudakları, burnu, çenesi aynı ben, gözleri ve alın yapısı babasına benziyor ikimizin karışımı gibi
![]()
Canım benim inşallah geçer hepimiz20. Haftadayım, kontrole gittik. Kistler duruyor kafasındaki. İnşallah geçer 30 a kadar..