- 29 Haziran 2024
- 2.278
- 2.973
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #11.881
Kızlar arada kulak tıkanıklıgı yasıyorum, bu hamilelikten kaynaklı mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yorumun için , haklısın evet de yine de bi anda aklıma gelip baktım da .. kısa mı küçük mü diye panik oldum . doktor her şey yolunda dedi çok şükürBende 21+5 de bu cumartesi gidicem hayırlısıylao sebeple bir aydan fazladır gitmedim kontrole de en son kontrolümde 17 yada 18. Haftamda 216 grdı. Bence haftasıyla uyumlu gibi duruyor, yoksa doktor yorum yapardı ve sana beslenme önerirdi. Takılma boşuna keyfini kaçırma ama bi sonraki kontrolde mutlaka sor doktoruna bence
![]()
Eveeet kan basıncından aşkoKızlar arada kulak tıkanıklıgı yasıyorum, bu hamilelikten kaynaklı mı acaba?
Ayna tutup falan baktınız mı? Varis olabilir demis bi arkadaşımız hani olabilir, benim de varis var elime dolgun şekilde geliyor. Varisse birsey yapmıyorlar ben hem kalp damar Dr una hem kadın doğuma danıştım. Hamileler için külotlu varis çorabı giyiyorum işe gittiğim günlerde ayakta çok durdugum içinKızlar az önce taharetlenirken vajinamın iç kısmında sert bi dokuya dokundum çok içerde falan değil öyle. Gpt birçok sebep verdi fikri olan yaşayan var mı
Selam ben pazartesi gittim kontrole, oğlumu gördümSelam kızlar bebişleriniz nasıl siz nasılsınızdoktora giden alışveriş yapan yok mu havadis
![]()
Yok hiç bakmadım. Yarın bakıyım olmazsa bir de doktpra gidip vajinal muayene olayımAyna tutup falan baktınız mı? Varis olabilir demis bi arkadaşımız hani olabilir, benim de varis var elime dolgun şekilde geliyor. Varisse birsey yapmıyorlar ben hem kalp damar Dr una hem kadın doğuma danıştım. Hamileler için külotlu varis çorabı giyiyorum işe gittiğim günlerde ayakta çok durdugum için![]()
İnşallah değildir size oyle gelmistir birsey yoktur ya da çok basit birseydirYok hiç bakmadım. Yarın bakıyım olmazsa bir de doktpra gidip vajinal muayene olayım
Hepsini güzel günlerde güle güle kullanmak nasip olsun inşallahSelam ben pazartesi gittim kontrole, oğlumu gördümalışverişin çoğu bitti ama eksikler tabiki var
park yatak, bebek arabası, mama sandalyesi, ana kucağı, farklı aylara göre birkaç zıbın çıtçıtlı, yenidogan hastane setleri, yine farklı aylara uygun birkaç kıyafet, battaniyeler falan. Nevresim takımı da aldım. Oda ilk yıl yapmayı düşünmüyoruz. Bebek bakım çantası aldım, alt değiştirme matı da aldım. Muslin battaniyeler 2 boy aldım yenidogan ve orta boy, bi tane de büyük boy almak istiyorum. Onun dışında orgu ve hazır penye battaniyelerden anneannesi hazırlamıştı zaten. Küvet ve file aldım. Birkac emzik ve biberon, bebek deterjanı ve yumuşatıcı tamam. Bi paket molfix bez ve sulu ıslak mendil. Ama bebek bakım seti alınacak o duruyor şampuan vs. Havlusunu aldım ama
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ateş ölçer konuşulmuş dijital alnında ölçülen tip aldım hastanede de yaygın kullanıyoruz hem ordan elim alışkın olunca direkt ona yönelmiş olabilirimkulaktan olan sürekli uç al değiştir vs bi de uyurken ölcemem uyanır diye pas gectim. Koltuk altı için olanların minik pilleriyle uğraşmak zor geliyor evde var zaten ve çabuk bitiyor her yerde bulamıyorum falan. Aspiratör manuel tercih ettim çünkü basınç olayi bizim kontrolumuzde, otomatik olanlarda basıncı biz kontrol edemiyoruz ve tahriş vs yapıyor diyenler okudum. Göğüs Pompası tekli otomatik aldım ama şarjlı değil uygun birsey aldım e bebekten. Kullanıp kullanmayacağım kesin olmadığı için çok detaya girmedim. Kendime 2 takım düğmeli pijama aldım, bi de 3 lu gecelik şeklinde alacağım ama henüz hoşuma giden bulamadım.
Evet ağrı yok şuanlık. İnşallah bi şey yoktur dediğiniz gibi bana öyle gelmiştirİnşallah değildir size oyle gelmistir birsey yoktur ya da çok basit birseydirbenim ağrı yapmaya başladı başlarda yoktu ağrı
Idrar yolu ile ilgili olabilir mi ki acaba, benim gecen ay sanki agir bir top saga dogru vuruyo gibiydi baski vardi karnimjn altinda enfeksiyon cikti yanma koku akinti idrar rengi koyulasma hicbiaey yoktuKızlar selam, 24. Haftaya giriş yaptım. Birkaç gündür karnımın alt kısmında sürekli bi baskı var. Çekiştiriyorlar gibi. Ve bu baskı olduğunda kalbim çarpıyor. Sürekli bi tuvalete gitme hissi de geliyor o anda. Kasılma mı oluyor acaba anlamadım ki. Erken değil mi henüz.
Valla içiyorum soda ama sıfır etki kalçam zaten bıçak gibi batıyor asla uyuyamıyorum ne sağa ne sola çok yoruyor bu gebelik beni şimdiden daha 16 hafta var nasipse allah yardım etsin hepimizeCalsiyum ve multi nin içindeki magnezyum haricinde kullanmıyorum ben magnezyum. Soda çok iyi gelir diyorlar. Bende de oluyor arada ağrı özellikle kalça içi![]()
Bende şaselerden var haplar çok büyük olduğu için yutamıyorum içsem iyi gelir mi acaba bir kere içtim karnımda çok ağrı yapınca bir daha yanaşamadımMagnezyumu bayadir aliyorum asiri agrim hic olmadi o iyi geldi diye düşünüyorum
Deneyeceğim o zaman bende inşallah iyi gelir her gün dayak yemiş gibi vücudumBenimde ağrılarım magnezyumdan sonra geçti canım
Hani göğüs ucu kremiKızlar bunlarda benim alacaklarım bakmak isteyenlere fikir amaçlı bırakıyorum eksiğim varsa söyleyinnOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!ty.gl
![]()
Ağrılar maalesef mahvediyor beni de bide 2 çocuk var bende onların da ihtiyaçlarını gideriyorum ama vücut pert oluyor evinde işi gücü derken gece ağrılardan uyuyamıyorum öyle yorgun yatağa uzanıyorum ki inliyorum o derece2 haftadır belim kopuyor gece uyuyamıyorum birde sabah kalkıp işe gidiyorum, ne oluyorsa gece oluyor gün içinde fazla olmuyor işten ağrıyı düşünemiyorum ama gece beni bitiriyor
10 gün sonra kendi doktoruma kontrolüm var , o zaman soracağım ne verir bilmiyorum ama hayat kalitem ağrılardan bitti![]()
Ayy evetttKızlar arada kulak tıkanıklıgı yasıyorum, bu hamilelikten kaynaklı mı acaba?
Acaba kalsiyumlar kemiklerden çekildigi için mi oluyor. Bir de kalsiyum mu denesen ben kulllanıyeum. 3 aydan itibaren. Çok ağrım yok şimdilik şükür. Arada oluyor amaValla içiyorum soda ama sıfır etki kalçam zaten bıçak gibi batıyor asla uyuyamıyorum ne sağa ne sola çok yoruyor bu gebelik beni şimdiden daha 16 hafta var nasipse allah yardım etsin hepimize
Doktorun onerdigini icin bence, bana magnesium diasporal granul verdi agza dokuluyo onu sorabilirsiniz ben memnunum seker gibi dokuyorum agzimaBende şaselerden var haplar çok büyük olduğu için yutamıyorum içsem iyi gelir mi acaba bir kere içtim karnımda çok ağrı yapınca bir daha yanaşamadım
Aminnn hepimize inşallahHepsini güzel günlerde güle güle kullanmak nasip olsun inşallahAlınacaklara tik attıkça insana bir rahatlama geliyor. En en güzel alışveriş bu olsa gerek
![]()