• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Canım benim hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ❤️🙏🌺

banaderlerelif banaderlerelif için bize sağolsun M mayda123 bilgi verdi, 26 haftalık doğum yaptı geçen gün😢
Bebek küvezdeydi anne de entübe edilmişti ama iyilerdi dedi, Rabbim ikisine de sağlık şifa versin inşallah 🙏
İkikedili anne değil miydi o ben öyle hatırlıyorum ama. Bir dahada haberi gelmedi son durumları ne acaba

Canım benim hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ❤️🙏🌺

banaderlerelif banaderlerelif için bize sağolsun M mayda123 bilgi verdi, 26 haftalık doğum yaptı geçen gün😢
Bebek küvezdeydi anne de entübe edilmişti ama iyilerdi dedi, Rabbim ikisine de sağlık şifa versin inşallah 🙏
Canim dogum yapan elif degil ki ikikedilianne karistirdin mi acaba

Canım doğum yapan İkikedilianne karıştırdın sanırım :)

Ben o deneme sonrası saldım çünkü çok olumsuz konuş doktorlar ve ben evleneli korunmasız bi şekilde 3 ay denemişken😀

Valla benimde hafızam çok kötü geçmiş mesajlara gittim gördüm bi duygulandım vallaa.. Ben evlendim çocuk düşünmediğimiz için korunduk evleneli 9 ay falan olmuştu adet düzensizliğim artmıştı pkos vardı yani kontrole gittim direk senin bebeğin olmaz düşünüyorsan hiç korunma zaten bebek zor hatta şimdi tedaviye başlamanı öneririm çatlatma iğnesi oda olmazsa direk tüp bebeğe geç dedi neye uğradığımı şaşırmıştım insanın bazen cidden basireti bağlanıyor araştırmaya falan girmiyor :D çatlatma iğnesi denedi adet gördükten sonra olmadı olmayınca bak doktor haklıymış ben normal bi sekilde gebe kalamam kafasına girdim bi daha çatlatma iğnesi oldum gene olmayınca aşılama falan dedi ben kabul etmedim maddi olarakta manevi olarakta kendimizi ayarlayalım eylülde direk tüp bebeğe başlarız dedik evrakları topluyorum ve bir yandan bolca tatil yapıyorum mentali toplamak adına. Sonra bide öğrendim ki gebeyim.. :) Ondan her gebe kalmak isteyen anneye diyorum söylemek kolay inanın farkındayım ama lütfennn kafanızı rahat bırakın.. Tabi söylemek kolay onu da cok iyi biliyorum.. Zor süreçlerdi çok şükür oldu.. Senin nasıllll olduuuuuu.. Çok mutlu oldum amaaa Allah biliyo ya.. Aynı döneme gelmemiz de ayrı bi duygulandırmadı değil :)
Yaa neler olmuş öyle gerçekten okuyunca bi geçmişe gittim tekrar ve cok duygulandim ben de🥲 gerçekten çok güzel bir tesadüf burada karşılaşmak ya🥹
Ben de çocuk düşününce bi kadin doğuma gidelim dedik ne durumdayım bakalim diye. Prolaktin yüksek çıktı biraz ama takip önermişti ilaç kullanacak seviyede değil dedi. Benim tahliller yapıldıktan sonra değerlerin sınırda dedi yaş da 30 üstü olunca iyi ki daha ertelemedinjz catlatma tedavisi yapalım dedi. 2 ay denedik ama olmadı. 1 daha deneriz olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi ama ilaçlar ve bu psikoloji beni yordu bir ay ara vermek istedim. Tedavi sürecinde aynı zamanda ucretsiz izin kullanıyordum ve baktım olmuyor işe doneyim dedim kendimi işe veririm kafamı doldururum. Bu arada çocuk için denedigimiz süreçte tedavi haricinde vitaminler jeller sayısız ovulasyon ve gebelik testi kullandim ama yok yani. Tedaviye ara verdigim ay işe baslamaya 2 gun kala kendiliginden hamile kaldığımı ogrendim cok mutluydum ama sevincim 2 ay sürmüştü, kalbi durdu kürtaj oldum. Sonrasında ben çok bunalıma girdim hiçbirseye kendimi veremiyorum bi de çevreden sürekli bir çocuk muhabbeti, olanları duyanların yorumları vs. herseyi saldım ben de. Olmuyorsa vardır Rabbim in bildiği dedim. Folik asit falan bile içmedim sadece korunmuyorduk yani o kadar. Ama her bebek gördüğümde ya da hamile gördüğümde gözlerim dolu dolu olurdu içim sızlardı benim de olacakti ama nasip degilmis diye🥹 6 ay gecti hamile olduğumu öğrendim inanamadım. Bu sefer de ilk 3 ay çok sancılı geçti psikolojik olarak, simdi daha iyiyim ama hala da evhamliyim yani tam ustumden atamıyorum o korkuyu açıkçası 🥲 Rabbim hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize🥹🤲 Ha bir de eşime de sperm testi istediler o tedavi sürecinde. Verdi ama sonucu görünce yıkıldık resmen. Canlı sperm hiç yok. Eşim çok ağladı benim yüzümden sen de anne olamayacaksin diye😥 biz bize yeteriz dedim olsun nasip böyleymiş. Aradan zaman geçince bi docente randevu aldik üniversite hastanesinde ve tekrar gidelim dedik Allah büyük. Pes etmeyelim. Bi testle kimse kimseye senin çocuğun olmaz diyemez dedi tekrar test istedi. Meğer önceki gittiğimiz yerde numunenin laboratuvara teslim edilip çalışılmasına kadar koşulların hiçbiri uygun değilmiş. Laborant numune verilmesinden çalışılmasına kadar prosedürü anlatınca anladık bunu. Zaten sonuçlar çıktığında da eşimde hiçbir sorun olmadığını öğrendik şükür. Ama bu süreçte ömrümüzden ömür gitti. Hem evliliğimiz de bi sınavdan geçmişti. Şimdi herkesin hikayesini okudum da 🥹 nerden nereye geldik🥹 Rabbim gönülden isteyen, hakkıyla bakabilecek herkese nasip etsin 🤲🥹

Hepinizi teker teker alintilayamiyorum ama iyi dilekleriniz ,dualarınız icin teşekkür ederim.Annelik gerçekten ekstra bir güç veriyormuş kendi acısını ağrısını unutuyormuş insan .Ben toparliyorum bebeğimin durumu ise belirsiz malesef .Henüz yaşar veya yaşamaz diyemiyor doktorlar
Rabbim bebegine dayanma gücü versin şifa versin dualarımız sizinle 🥹🤲 inatci bir bebek çıkar direnir inşallah sağlıkla evinize gidersiniz🤲

Hepinizi teker teker alintilayamiyorum ama iyi dilekleriniz ,dualarınız icin teşekkür ederim.Annelik gerçekten ekstra bir güç veriyormuş kendi acısını ağrısını unutuyormuş insan .Ben toparliyorum bebeğimin durumu ise belirsiz malesef .Henüz yaşar veya yaşamaz diyemiyor doktorlar
Canım benim dualarımızdasınız❤️🙏 gücünle şifa olacaksın kuzuna 🤲🏼
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz burada, sen iyi ol bebişinde senden aldığı güçle iyi olacak sen merak etme 🤲🏼🌺

Allah şifa versin, minik savaşçı en kısa surede evine gelsin🌸

Canım inşallah bebişimiz şifa ile kucağında olur , çok dua ediyorum 🩷💙Allahım yardımcınız olsun ❤️🙏🏻

Hep aklımızdasınız bebişimiz çok savaşçı ve inatçı bir bebek ben inanıyorum mücadele edicek ve en kısa zamanda kollarına gelecek 🙏🏻🙏🏻

Ayy kızlar bi yanliş anlaşılma mı oldu karıstırıldı galiba çok şükür ben ve bebiş iyiyiz 🥺🥺 grupta böyle bir şey mi oldu ben bayadır girmiyorum siteye o yüzden uzak kaldım. 😕 kim o kişi acaba Allâh şifa versin tez zamanda 🥺

Canım benim yeni gördüm mesajları 🥺
Allah ol derse olur kaç haftalık doğduğu hiç önemli degil geçen gördim instada 22 haftalık bebek yaşamış büyümüş gayet saglıkla 🌺 inşallah sen de bebeğin de çok iyi olacaksınız buna inan 🤲🏻dualarımız seninle

Yaa neler olmuş öyle gerçekten okuyunca bi geçmişe gittim tekrar ve cok duygulandim ben de🥲 gerçekten çok güzel bir tesadüf burada karşılaşmak ya🥹
Ben de çocuk düşününce bi kadin doğuma gidelim dedik ne durumdayım bakalim diye. Prolaktin yüksek çıktı biraz ama takip önermişti ilaç kullanacak seviyede değil dedi. Benim tahliller yapıldıktan sonra değerlerin sınırda dedi yaş da 30 üstü olunca iyi ki daha ertelemedinjz catlatma tedavisi yapalım dedi. 2 ay denedik ama olmadı. 1 daha deneriz olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi ama ilaçlar ve bu psikoloji beni yordu bir ay ara vermek istedim. Tedavi sürecinde aynı zamanda ucretsiz izin kullanıyordum ve baktım olmuyor işe doneyim dedim kendimi işe veririm kafamı doldururum. Bu arada çocuk için denedigimiz süreçte tedavi haricinde vitaminler jeller sayısız ovulasyon ve gebelik testi kullandim ama yok yani. Tedaviye ara verdigim ay işe baslamaya 2 gun kala kendiliginden hamile kaldığımı ogrendim cok mutluydum ama sevincim 2 ay sürmüştü, kalbi durdu kürtaj oldum. Sonrasında ben çok bunalıma girdim hiçbirseye kendimi veremiyorum bi de çevreden sürekli bir çocuk muhabbeti, olanları duyanların yorumları vs. herseyi saldım ben de. Olmuyorsa vardır Rabbim in bildiği dedim. Folik asit falan bile içmedim sadece korunmuyorduk yani o kadar. Ama her bebek gördüğümde ya da hamile gördüğümde gözlerim dolu dolu olurdu içim sızlardı benim de olacakti ama nasip degilmis diye🥹 6 ay gecti hamile olduğumu öğrendim inanamadım. Bu sefer de ilk 3 ay çok sancılı geçti psikolojik olarak, simdi daha iyiyim ama hala da evhamliyim yani tam ustumden atamıyorum o korkuyu açıkçası Rabbim hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize🥹🤲 Ha bir de eşime de sperm testi istediler o tedavi sürecinde. Verdi ama sonucu görünce yıkıldık resmen. Canlı sperm hiç yok. Eşim çok ağladı benim yüzümden sen de anne olamayacaksin diye😥 biz bize yeteriz dedim olsun nasip böyleymiş. Aradan zaman geçince bi docente randevu aldik üniversite hastanesinde ve tekrar gidelim dedik Allah büyük. Pes etmeyelim. Bi testle kimse kimseye senin çocuğun olmaz diyemez dedi tekrar test istedi. Meğer önceki gittiğimiz yerde numunenin laboratuvara teslim edilip çalışılmasına kadar koşulların hiçbiri uygun değilmiş. Laborant numune verilmesinden çalışılmasına kadar prosedürü anlatınca anladık bunu. Zaten sonuçlar çıktığında da eşimde hiçbir sorun olmadığını öğrendik şükür. Ama bu süreçte ömrümüzden ömür gitti. Hem evliliğimiz de bi sınavdan geçmişti. Şimdi herkesin hikayesini okudum da 🥹 nerden nereye geldik Rabbim gönülden isteyen, hakkıyla bakabilecek herkese nasip etsin 🥹
Geçen baktım tam olarak ekim ayında olmuş iğne bir sene sonra bakıyoruz bambaska bi başlığın altında bebiş ihtiyaçları konuşuyoruz.. Elhamdülillah.. Bu arada cidden bu tarz ihmallerle karşılaşan insanları gördükçe hala işini iiyi yapan insanlara hakkını vererek çalışan vicdanlı merhametli insanlara denk getirsin diye dua ediyorum. Tek testle söylediği yanlış şey kim bilir nasıl psikolojisini bozdu keza benimde öyle olmuştu çok iyi anlıyorum.. Ama dediğin gibi büyük sınavı atlatmışsınız çok şükür 🥹 Şimdi uykusuz gecelerin sınavı geliyor inşAllah 🥲 :D Bu arada I ikikedilianne sürekli aklımdasın ve aklıma geldikçe sana da yavruna da ayrı dua ediyorum.. Tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşAllah.. Miniğinde bu grubun en savaşçı bebişi olacak inşAllah 🤲

Geçen baktım tam olarak ekim ayında olmuş iğne bir sene sonra bakıyoruz bambaska bi başlığın altında bebiş ihtiyaçları konuşuyoruz.. Elhamdülillah.. Bu arada cidden bu tarz ihmallerle karşılaşan insanları gördükçe hala işini iiyi yapan insanlara hakkını vererek çalışan vicdanlı merhametli insanlara denk getirsin diye dua ediyorum. Tek testle söylediği yanlış şey kim bilir nasıl psikolojisini bozdu keza benimde öyle olmuştu çok iyi anlıyorum.. Ama dediğin gibi büyük sınavı atlatmışsınız çok şükür 🥹 Şimdi uykusuz gecelerin sınavı geliyor inşAllah 🥲 :D Bu arada I ikikedilianne sürekli aklımdasın ve aklıma geldikçe sana da yavruna da ayrı dua ediyorum.. Tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşAllah.. Miniğinde bu grubun en savaşçı bebişi olacak inşAllah 🤲
Çocuk olmuyor diye evlilik bitiren insanlar var. Tercih meselesi. Ben eşime bana yetersin demeyi seçtim içimdeki isteğe rağmen ve ona moral vermeye çalıştım ama azıcık olsun yüzüm düşse bi mimik yapsam eşimin içinde bi yara olarak kalırdı. Sonraki test normal çıksa da eşim bunu unutamazdi eminim ki. Çünkü bana aynısı olsa ben unutamazdim. Bakıldığında evlilik için sınav boyle şeyler. Basit bir hata değil bu testle yanlış sonuç verilmesi. Birilerinin ihmali büyük şeylere sebep olabilir gerçekten dediğin gibi Allah hepimizi vicdanlı merhametli ve işini iyi yapan insanlara denk getirsin.
Uykusuz geceler şimdiden var ya ben haftalardır gece en az 3 kez uyanıyorum 😅 bi emzirme ekliycem araya diye motive ediyorum kendimi 😂 sağdan sola soldan sağa dönerken canım acıyor uyanıyorum muhakkak ve mesaneye baskı sebebiyle 😅 bazen uykum kaçıyor dalamiyorum falan

Back
X