| ANNE ADI | YAŞ | KAÇINCI ÇOCUK | SAT | KESE | KALP ATIŞI | TAHMİNİ CİNSİYET | CİNSİYET | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBEĞİN İSMİ |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ben geldim gruba dahil olmak için can atıyorum inşallah manifestinizi çok sevdim hayırla sağlıkla tutunsun bebişiniz inşallah size damybe hanımcım temmuz 2026 annesi olalım huzurla mutlulukla bende ekim ayı içinde bol bol zikirler estagfirullah ya musavvir meryem suresi ve hacet namazı ve sadaka ile umacağım rabbimden pozitifleri görelim ekimde ve bu grup üyesi olalım Allah yardımcımız olsunKimse henüz grupta yok. Fakat yakında dolacaktır buralarbugün opu sonrası kontrol randevum vardı. Doktorum Reglimin 2. Günü başlamam için ilaç reçete ettim . 12. Günde işe gelmem için yanına çağırdı. İğneye başkayacakmısız. 17. Gün de transferim gerçekleşecek. Çok heyecanlıyım
Teşekkürler şimdiden hoşgeldininizBen geldim gruba dahil olmak için can atıyorum inşallah manifestinizi çok sevdim hayırla sağlıkla tutunsun bebişiniz inşallah size damybe hanımcım temmuz 2026 annesi olalım huzurla mutlulukla bende ekim ayı içinde bol bol zikirler estagfirullah ya musavvir meryem suresi ve hacet namazı ve sadaka ile umacağım rabbimden pozitifleri görelim ekimde ve bu grup üyesi olalım Allah yardımcımız olsun
Amin inşallahh burda buluşmayı Rabbim nasip etsinTeşekkürler şimdiden hoşgeldininiz
Ben saha gelemedim. Bakalım yarın transferim olacak. Eğer mercimeklerim tutunmayı başarırsa, haziran sonu temmuz başında yeni anneliğimizi ve yavrularımın gelişini kutlayacağız
Süreç çok heyecanlı. Umarım herkesin duası kaderine dönüşür
çok sevindim. Hoşgeldin gruba sende.Herkeseee merhabaaa, bende size dün ve bugün yaptığım gebelik testini atıyorumyarın kan vermeye gideceğim umarım herseyinizi yolundadır sağlıklı bir gebeliktir bana dua edin
Eki Görüntüle 3655021
Hoşgeldin sendeBen de yerimi alayım nasip
Aaaa test yaptın mı?? Kuş üzümün değil ısrarla kuş üzümlerinin olduğunu düşünüyorumBen de geldimT+7
Herşey yolunda gidecek inşallah ve ben 2 Temmuz'da kuş üzümüme kavuşacağım.
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - İstanbul Ataşehir Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek Tedavisi Tüp Bebek Gebelik HesaplamaAaaa test yaptın mı?? Kuş üzümün değil ısrarla kuş üzümlerinin olduğunu düşünüyorumçok sevindim arkadaşım inanılmaz mutlu oldum kendim kadar sevindim diyebilirim
yarın sabah kan vermeye gidiyorsun değil mi? Bir de 2 Temmuz olarak nasıl çıktı sende ? Benim ki 25 Haziran olarak çıkıyor. Ama seninle transfer tarihlerimiz aynı.
Sat ne senin?
Ben de 2 ay üst üste Lucrin vurulup rahim dinlendirme yapıldı düşükten sonra. Onun için sat tarihim yok. 18 Eylül tedavi başlama günüTüp Bebek Gebelik Hesaplama - İstanbul Ataşehir Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek Tedavisi Tüp Bebek Gebelik Hesaplama
Sağol arkadaşım inşallah dediğin gibi üzümlerdirAaaa test yaptın mı?? Kuş üzümün değil ısrarla kuş üzümlerinin olduğunu düşünüyorumçok sevindim arkadaşım inanılmaz mutlu oldum kendim kadar sevindim diyebilirim
yarın sabah kan vermeye gidiyorsun değil mi? Bir de 2 Temmuz olarak nasıl çıktı sende ? Benim ki 25 Haziran olarak çıkıyor. Ama seninle transfer tarihlerimiz aynı.
Sat ne senin?
Ay hatırlatmış oldum. Hiç düşünme o günleri sil aklından sil hemen sil sil sil.Ben de 2 ay üst üste Lucrin vurulup rahim dinlendirme yapıldı düşükten sonra. Onun için sat tarihim yok. 18 Eylül tedavi başlama günü
Ama yumurtanın kalitesinin önemli olmadığını söylüyorlar zaten. 5aa bile olsa tutmayınca tutmuyormuş. Benimkiler de pek iyi değil sanki ya. Biri 4ba diğeri 3ab. Nasıllar sence? 3 olan biraz orta kalite dimi?Sağol arkadaşım inşallah dediğin gibi üzümlerdir2aa kalite olunca ikisi tutar mı bilemedim. Bu da dijital testi. Ne bulursam alıp yapıyorum yeni hobim
Yarın öğlen veririm kan. Nasıl olsa iğne vurulmaya gideceğim hastaneye.
4 AB dır o. Çok güzel ikisideAma yumurtanın kalitesinin önemli olmadığını söylüyorlar zaten. 5aa bile olsa tutmayınca tutmuyormuş. Benimkiler de pek iyi değil sanki ya. Biri 4ba diğeri 3ab. Nasıllar sence? 3 olan biraz orta kalite dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?