Merhabalar, ben de galiba temmuz annesi olacağım:) gecikmeyle öğrenmeme rağmen 27 çıkmıştı beta değerim ama geç döllenme olmuş galiba,, tutunur mu tutunamaz mı derken hep 2-3 katladı inşallah cuma da kese görmeye gidicem :)
beta kaçtı son ölçümde kaç olmus olacak tahmini kese için. dün benimde 338 cıktı ama henuz doktora gitmedim direk keseye gitmek istiyorum ne zaman gitmeliyim kestiremiyorum
beta kaçtı son ölçümde kaç olmus olacak tahmini kese için. dün benimde 338 cıktı ama henuz doktora gitmedim direk keseye gitmek istiyorum ne zaman gitmeliyim kestiremiyorum
Merhabalar, geçtiğimiz çarşamba 374 oldugunda takibi bıraktım (2şer gün arayla 3 kere baktırdım min 2 kat arttıgını görünce bıraktım)
Bu pazartesi 27 ekimde yani kontrol için bir daha kan verdim 2700 olmuş bu hesapla bugün 5bini geçecek. Karından ultrasonla gözükebilmesi için 5bin değeri iyi denildi bana cumaya aldım o yüzden, kafadan böyle bir hesap yapılabilir. Sizin de düzenli arttı mı acaba ?
Kızlar pazar günü yumurtam çatlamıştı bugün 3 dpo ve kahverengi lekelenme yaşadım neyin habercisi acaba yerleşme olamaz en erken 5-6. Gün yerleşme başlar diye biliyorum, yaşayan oldu mu?
Merhabalar, geçtiğimiz çarşamba 374 oldugunda takibi bıraktım (2şer gün arayla 3 kere baktırdım min 2 kat arttıgını görünce bıraktım)
Bu pazartesi 27 ekimde yani kontrol için bir daha kan verdim 2700 olmuş bu hesapla bugün 5bini geçecek. Karından ultrasonla gözükebilmesi için 5bin değeri iyi denildi bana cumaya aldım o yüzden, kafadan böyle bir hesap yapılabilir. Sizin de düzenli arttı mı acaba ?
inşallah değeriniz çok iyi çıkmış zaten ikiye de katladıysa hemen doktora gitmeyin bence de çünkü o da bekleyin diyecek zaman da zor geçiyor öyle olunca:)
kızlar d vitaminim demirim baya düşük çıktı ama doktor 12. Haftadan önce başlayamayız dedi ama benim başka arkadaşlarımın doktorları başlamış önemli diye sizce napmak lazım
D vitamini bebeğin tutunması için de çok önemli kaç çıktı değerleriniz ( erbatab ürünleri kullanıyorum ben d vitamini hap olarak değilde damla olarak alıyorum)
D vitamini bebeğin tutunması için de çok önemli kaç çıktı değerleriniz ( erbatab ürünleri kullanıyorum ben d vitamini hap olarak değilde damla olarak alıyorum)