Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür benim bulantım geliyor gidiyor da uyku mahvediyor. Adımı uykucuya çıkarttılar
Bende öyleyim cocıgu okula bırakıp geliyorım kahvaltı yapıp gidiyor onları toplıyorum ev harap biraz kafamı koyuyorum Uzanıyorum saati kuruyorum 10.40 a kadar Uzanıyorum yani pek bişey değil işte ama bi saat dinlenmiş oluyorum okuldan gelince yesin diye yemek yapıp onu okuldan alıyorum 12 de yedirip hemen Uzanıyorum 3 e kadar tüm gün gözlerim süzülüyor akşam da gündüz hıc uzanmamısım gbı 8/9 da uyuyorum eşimin yüzünü unuttum uyumaktan

Anlatırken beni anlattınız sandım tek fark mekan

Cay ve kahve ben hic icemiyorum midemi yaktigi icin ama yemek yedikten sonra elma yiyorum veya muz o iyi geliyor. Günde bir elma bir 1 muz yiyorum hem de sindirime de iyi geliyor bagirsaklar icin elma.

Bana da cpt ye bende yazdim mesela bana da yolk varsa bos degil diyor ovilasyon testi yapmistim ben gebelik icin 17 ekim pik gunuydu ona gore hesaplarsam zaten daha 6. Hafta gibi cikiyor

Chat gıcıklık yapıyor ultrason yorumlayamam diyo

Chat gıcıklık yapıyor ultrason yorumlayamam diyor
Aaaa bana yorumluyor cinsiyet değil tabi ama kesenin konumu? Rahim içi durumu bebek, kanama alanı var mı kese tipi düzgün mü falan şeklinde.. Mesela benim kese rahimde tam ortalarda çok asagıda değil ama çok yukarda da değil falan bugün baya sohbet ettik ben sabah akşam soruyorum akıntımı bulantımı belirtimi kullandıklarımı

Cay ve kahve ben hic icemiyorum midemi yaktigi icin ama yemek yedikten sonra elma yiyorum veya muz o iyi geliyor. Günde bir elma bir 1 muz yiyorum hem de sindirime de iyi geliyor bagirsaklar icin elma.
Çay cok aramam olursa içerim ama kahve mutlaka günde 1 bardak şekersiz kahve Türk kahvesi ise 1 fincan içiyorum yılların alıskanlıgı
Elma bende yiyorum hergün 1 2 küçük ekşi elma bazen 1 küçük muz hergün değil muzu canım cok çekmiyor elma gerçekten rahatlatıyor ama bagırsakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…