Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

karnınızda kasıklarda ağrı sızı var mı kısslar

bende de bugune kadar hiç yoktu bugun var endişelenmeli miyim önceki gebeliklerden hatırlayamıyorum sanki sadece yorulunca oluyordu gibi.böyle karnım dolu dolu
Belirtiler arasında var ama bu siz test yapmış mıydınız yazdıysanız tekrar sormuş oldum kusura bakmayın🙈

Kızlar inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benim gibi isteyen herkese de nasip olur🤲🏻 bugün kan sulandırıcı iğneye başladım yumurtlamadan sonraki 5. Gün bugün hayırlısı olsun 🌸

Kızlar inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benim gibi isteyen herkese de nasip olur🤲🏻 bugün kan sulandırıcı iğneye başladım yumurtlamadan sonraki 5. Gün bugün hayırlısı olsun 🌸
Şifa olsun güzel haberler getirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🩷🩷

Belirtiler arasında var ama bu siz test yapmış mıydınız yazdıysanız tekrar sormuş oldum kusura bakmayın🙈
estagfurullah adete 3 gün kala testte cıkmıstı sonra koyulasmayı takıp edip kan verdim iki kez yeterli artışı gördüm haftaya da keseye giderim insallah gec gitmek istiyorum

estagfurullah adete 3 gün kala testte cıkmıstı sonra koyulasmayı takıp edip kan verdim iki kez yeterli artışı gördüm haftaya da keseye giderim insallah gec gitmek istiyorum
Evet ya geç öğrenmek iyi ben de dün öğrendim 5 gün varken adetime. Yarın kan vericem tekrar beklemek zormuş böyle

Ben bugün keseyi gördüm çok şükür 🤗 haftasıyla uyumlu dedi 5+2 gösteriyor zaten 🌸 2hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Folik asit başlamıştı devam ediyorum zaten başka bir şeye gerek yok dedi.

Back
X