- 3 Ağustos 2024
- 412
- 253
- 23
- 32
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.581
Hepimiz için hayırlısı her haftası ayrı bir bekleyiş ile geçiyor7+3 se görünür bence canımvalla benim önceden gittigim özeldeki doktorun da öyleydi
Normaldir bence endise etmeyinSelam bence 6+2yim resmen 2 gün önce uyku halim halsizliğim son buldu normal mi
Hayir kimyasal ve mineral filtreli iki çeşidi varBuna da kimyasal filtreli diyor
Evet oluyordu canim kasıklar ve belde agri oluyorduKızlar cuma günü betam 688 di kasıklarıma iğneler batıyor gibi oluyor sizde de oluyordu dimi. Muhtemelen 5 haftalık şuann
Matmat çok sevindim senin adınaKızlar cuma günü betam 688 di kasıklarıma iğneler batıyor gibi oluyor sizde de oluyordu dimi. Muhtemelen 5 haftalık şuann
Uyy maşallah miniğimizeeKızlar dün kontrol vardı 10+0 maşşallahınızı alırım ❤ elleri kolları hareket ediyordu çok mutlu olduk valla. İkili tarama testi vakti yaklaşıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Sonuç ne olursa olsun bebeği aldırma taraftarı olabilecek biri değilim. O zaman bu testi yaptırmanın anlamı var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Aslinda tam tersi azalıyor canim hatta kanma durumunda progestan igne olarak ta yapılıyorKızlar progestandan sonra lekelenmesi artan oldu mu ?
Kanamam yok canım kahverengi lekelenmem vardı progestani koyduktan sonra akinti mi artık lekelenmemi bilmiyorum artıyor sonra duruyor gün içinde. Fitil geri gelirken icerde birikmiş olanı mı atıyor diye düşündümAslinda tam tersi azalıyor canim hatta kanma durumunda progestan igne olarak ta yapılıyor
fitil akıntıyı arttırıyor maalesef. Kendi fazlalığını da atıyor. içeride kalan eski kan varsa belki onu da atıyordurKanamam yok canım kahverengi lekelenmem vardı progestani koyduktan sonra akinti mi artık lekelenmemi bilmiyorum artıyor sonra duruyor gün içinde. Fitil geri gelirken icerde birikmiş olanı mı atıyor diye düşündüm
Bende öyle umuyorum çünkü hep fitilden sonra oluyorfitil akıntıyı arttırıyor maalesef. Kendi fazlalığını da atıyor. içeride kalan eski kan varsa belki onu da atıyordur
Hemen hatırladım seniMatmat çok sevindim senin adınabatmalar normal sayılıyor kanama olmadıgı sürece ben 2 gece uykumdan uyandıran sancılar batmalar çektim doktor yerleşme ağrısıdır dedi
Fitil akinti yapiyor belki onunla beraber geldigi icin artmış görünüyordurKanamam yok canım kahverengi lekelenmem vardı progestani koyduktan sonra akinti mi artık lekelenmemi bilmiyorum artıyor sonra duruyor gün içinde. Fitil geri gelirken icerde birikmiş olanı mı atıyor diye düşündüm
Benim demir eksikliğim olmamasina ragmen cok aşiri dökülüyor bende çinko veya magnezyumdan şüpheleniyorum cunku bacaklarımda uyuşma da oluyorKızlar benimde saç dökülmem baya arttı ya. Acaba diyorum demir eksikliğinden mi takviye de alamıyoruz ya şimdi. İnsanın canı sıkılıyor gerçekten
Hayırlısıyla şu ilk üç ayı atlatıp takviyelere başlasak rahat edicezBenim demir eksikliğim olmamasina ragmen cok aşiri dökülüyor bende çinko veya magnezyumdan şüpheleniyorum cunku bacaklarımda uyuşma da oluyor
UmarımFitil akinti yapiyor belki onunla beraber geldigi icin artmış görünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?