• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün kontrol vardı 10+0 maşşallahınızı alırım ❤ elleri kolları hareket ediyordu çok mutlu olduk valla. İkili tarama testi vakti yaklaşıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Sonuç ne olursa olsun bebeği aldırma taraftarı olabilecek biri değilim. O zaman bu testi yaptırmanın anlamı var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda

Eklentiler

• IMG_20251206_115408_477.webp
    IMG_20251206_115408_477.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar cuma günü betam 688 di kasıklarıma iğneler batıyor gibi oluyor sizde de oluyordu dimi. Muhtemelen 5 haftalık şuann
Matmat çok sevindim senin adına 🥰 batmalar normal sayılıyor kanama olmadıgı sürece ben 2 gece uykumdan uyandıran sancılar batmalar çektim doktor yerleşme ağrısıdır dedi

Kızlar selamlar, 11+2 olduk bugün ama 2-3 gündür bi baş dönmesi yaşıyorum. Rahim büyüdüğü için kan basıncı artıyo ondandır diye düşünüyorum. Tansiyonumu da kontrol ediyorum tabi olumsuz bir durum yok. Tuzlu ayran içip ayaklarımı yukarı dikip yatıyorum. Bu belirti olanınız var mı ya da ilk gebeliğinde olanlar var mı aramızda doktor kontrolüme daha 3 hafta var

Kızlar dün kontrol vardı 10+0 maşşallahınızı alırım ❤ elleri kolları hareket ediyordu çok mutlu olduk valla. İkili tarama testi vakti yaklaşıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Sonuç ne olursa olsun bebeği aldırma taraftarı olabilecek biri değilim. O zaman bu testi yaptırmanın anlamı var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Uyy maşallah miniğimizee

Aslinda tam tersi azalıyor canim hatta kanma durumunda progestan igne olarak ta yapılıyor
Kanamam yok canım kahverengi lekelenmem vardı progestani koyduktan sonra akinti mi artık lekelenmemi bilmiyorum artıyor sonra duruyor gün içinde. Fitil geri gelirken icerde birikmiş olanı mı atıyor diye düşündüm 🥲

Kanamam yok canım kahverengi lekelenmem vardı progestani koyduktan sonra akinti mi artık lekelenmemi bilmiyorum artıyor sonra duruyor gün içinde. Fitil geri gelirken icerde birikmiş olanı mı atıyor diye düşündüm 🥲
fitil akıntıyı arttırıyor maalesef. Kendi fazlalığını da atıyor. içeride kalan eski kan varsa belki onu da atıyordur

Fitil akinti yapiyor belki onunla beraber geldigi icin artmış görünüyordur

Kızlar benimde saç dökülmem baya arttı ya. Acaba diyorum demir eksikliğinden mi takviye de alamıyoruz ya şimdi. İnsanın canı sıkılıyor gerçekten
Benim demir eksikliğim olmamasina ragmen cok aşiri dökülüyor bende çinko veya magnezyumdan şüpheleniyorum cunku bacaklarımda uyuşma da oluyor

Back
X