- 27 Mart 2025
- 232
- 162
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.781
Maşallah bebişlereeeecanım benimde sat 9 eylüldü ilk doktora 27 ekimde gittim normalde 6-7 hafta arasında olmam gerekirken ben 5+3'tüm. Sana usg fotoğrafımı da ekliyim için rahat etsin. Orada gözüken ufacık bir siyahlık var ya kesem oydu benimİkinci kontrole 2 hafta sonrasında gitmiştim artık kese bebiş tam anlamıyla görünmüştü 7+3 demiştik onu da iletiyim. doktorumla ve sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmiştik için rahat olsun
Ayy evet yaaa ağlıycamBu gebelin cok değişiklik birsey valla bakalim daha neler değişecekama yağlı hic birsey yemek degil gormek dahi istemiyorum o beni cok rahatsız ediyor
Bana eczacı da öyle söyledi şimdi bilerek denedim uyku yapımı çok olmayacaksa ve yarın gündüzümde bulantımı etkilemeyecekse gündüz de içeyim dedim. Deneyeceğim bakalım teşekkür ederim canım benimPrilamı daha da yatmaya doğru kullan kuzum, çok uyku yapabiliyormuş haberin olsun. İnşallah şifa olur mide bulantısı diye bi şey kalmaz amiiin
kız o yine iyi soğan kokusu duymak istemiyorum başkası bile yapsa getirse ben ısıtınca yiyemiyorumBu gebelin cok değişiklik birsey valla bakalim daha neler değişecekama yağlı hic birsey yemek degil gormek dahi istemiyorum o beni cok rahatsız ediyor
Uyy aşkımm vallahi hepimiz bu zorlu günleri geride bırakırız yaa cidden ben 1 kilo vermişimBen aslında 2 kg vermısım ama 5kg almıs gbı karnım ama tartıda vermişim 69 dum 67 çıkıyorum, mide bulantım bi bakıyorum hıc yok bir bakıyorum var hergün degısıyor, gaz problemi hafıfledi sanki, ama uyku......... Uyumuşum akşam olmuş yine ve hala uykum var öyle kımse dokunmasa günlerce kalkmam. İştahım yok ama ağzımda ki garip tat gitsin diye yiyorum yıne en çok mandalina iyi geliyor, turşu yiyordum ama geçen bi tanesi çok yumuşak geldi tiksindim.. Mandalina midemi de ağzımı da toparlıyor
Hayırlısı bakalım aşkım vallahi kalp sesimi duymak bebek için okdar riskliymiş ki çok duymak istemeyelim olurmu kızlarMerhaba. Ben de bugün doktora gittim. Sat 23 ekim. 6+4 kese göründü ama henüz kalp atışı duyamadı karından. 1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım
Kullanacağım, çok teşekkür ederimYani zaten vücudun ürettiği bir hormon gebeligin sağlıklı devam etmesi icin bence kullan.
Yaa yerimm aşkımm hoşgeldiniz bebişleeEki Görüntüle 3683535 Kızlar selam çok şükür bugün kalp atımını duydum, 7+2. Görünce ve duyunca sevinçten ağlamamak elde değildiiki tane kalp atılı oluşmadığı için düşüğüm var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Keseyi 5+2 de gördü.
Son adet tarihim 15 Ekim. Beni de gruba ekleyebilir misiniz.
İnşallah ya. Size de çok geçmiş olsunOh hadi gözünüz aydın çok sevindimbende 4 gündür yatıyorum inşallah hemen biter lekelenmelerimiz
Kanama alanı yokmuş şükür. Benim ilk lekelenmem de tam adet günüm olmuştu, vücut kabullenemiyor sanırımPeki kanama alanı yok değil mi? Benimde kahverengi lekelenmelerim var ama silince geliyor bana bir şey vermedi
Ayyy hiç sorma aşkoo dört gözle bekleyim cinsiyet partisini hayal kuruyorum sadece ayyy ciciler almak onun ismiyle olan eşyalrı almak allahım o günleride göster bize rabbimCinsiyet bi açıklansın darlanmalarım benim o zaman başlarerkekse doğumu ayrı sonrasını ayrı bi düşünüp dertlenirim kesin
Ohh mis vallahi darısı başımızaaaKızlar prilam dr bir mucizeeee
Cok sukur ya iki gündür neredeyse her şeyi yiyorum salçalı soğanlı agir yemek haric
Oyy vallahi maşallah darsı başımıza korkma kız herşey yolunda bebiş anneye üzüldü şimdi uslu uslu duruyorKızlar benim şu an 8+2 çok şükür günler sonra evimde akşam yemeği yiyebildim sanırım mide bulantısı koku hassasiyeti azalmaya başladı, insallah hersey yolundadır tabii o da bi kafamı kurcaladı şimdi
Benimde gebeliğin başından beri var canım. Kimi kabız kimi ishal oluyormuş normalmiş bu durum sende endişe etme benceYa nolacak böyle ama siz 10. Haftada gözüküyorsunuz benim daha 6+5 endişeleniyordum iyi olmanıza çok sevindimm
Hiç bişey yemiyorum ki mide bulantımı mandalina kesiyor onu fazla yiyorım amaUyy aşkımm vallahi hepimiz bu zorlu günleri geride bırakırız yaa cidden ben 1 kilo vermişimmeyve çok yememeye dikkat et kilo + bol şeker yüklemesi oluyor baya kilo aldırıyo çünkü
ay evet ya Allah günah yazmasın bende çok kız istiyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallahCinsiyet bi açıklansın darlanmalarım benim o zaman başlarerkekse doğumu ayrı sonrasını ayrı bi düşünüp dertlenirim kesin
Normalde perinatoloji doktoruna 12.haftada gidicem o cinsiyete bakarız detaylıca dediay evet ya Allah günah yazmasın bende çok kız istiyorum rabbim gönlümüze göre verir inşallahbiz senle yakınız baya ne zaman öğreniriz acaba sen ne zaman gideceksin kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?