Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

10+6 dan tüm hamişlere selamlar belim hala ağrıyor ve sol alt bacağıma kadar vuruyor 6. Haftadan beri devam ediyor ne zaman geçecek bilmiyorum var mı benzer şeyler yaşayan
9+5 teyim. Kalça ağrısı çekiyorum uzun zamandır, yatıp kalkarken zorlanıyorum. Resmen yaşlı teyzeler gibiyim. Son 4-5 gündür bel ağrısı da başladı, hiç geçmeyecek sanırım pek umudum kalmadı biraz fazla zorluyor. Yarın doktora gideceğim, bir çözümü olursa paylaşırım.

Hoşgeldin canım benimmm

Ayyy vallahi napcaz kızlarr
Ah bilsem sivilceyi geçtim o cok gözüme gelmiyor migdemden çektiğim yetiyor bulantı yanma ağrı kolay kusan biri değilim 3 kez kustum 9+2 haftalıgım bugün ilk defa hamileligimde kustum bulantı olurdu ama kusamazdım cok zorlandım kusana kadarda perişan etti

Yuh yani bu bildiğin terbiyesizlik ya sırf senin işin görülcek diye insanların sağlığını bu şekilde tehlikeye atamazsın yaa nekadar düşüncesiz insanlar var bu hayatta bak cidden ben yurt dışında yaşıyorum burdaki yabancılar bizim sevmediğimiz müliman olmayan insanlar sana bebek gibi bakıyor ufak miğde bulantısı bile olsa sana değer veriyor bizde müslimanlık kalmamış ani elin hıristiyanı biden daha müsliman yaşıyor ben burda daha yeniyim 2sebe olucak haladaha utanıyorum ülkemin prlanta gini insanına bu muamele göstermesi içler acısı gerçekten
Y
Neyse aslında söylenecek çok söz var herkes biliyor zaten

Çok geçmiş olsun kuzum en kusa sürede imşallah kendine gelirsin

akıntı bende de var uzayan. sümüksü afedersin krem rengi gibi bir renk peceteye gelince pecete beyaz oldugundan o renk gorunuyor.doktorum tamamen normal dedi hamilelikte hormonlardan kaynaklı bu sekılde akıntılar olurmus benzer sekılde burun akıntıları vs de yasayabılırsın kokulu ya da koyu renge donmedıkce tamamen guvenlı dedi

Ben ikea hemnes doğru mu yaxdım bilmiyom ben bu yatağı tercih ettim hem çift kişilik konforlu yatak oluyor hem tek kişilik yatak ve ilerde çocuğun için de onun yanına kırumalık takarak rahatlıkla kullanabilirsin ben ondan aldım aşırı pratik ve işlevli şiddetle tavsiye ederim altında üç çekmecesi var aşırı kullanışlı
Bence onu al derim hem kullanışlı hem pratik hemde şık duruyor

Kız şimdiden dikkat et gelir vallahi kilolar az az yemeye çalış

Uyy balımmm vallahi ne diğim bende aynı çile ama sakın kendini kasarak kusmayı deneme bebişe nişey olmasın pek önerilmiyor zorla kusmak inşallah bu illet geçecek bizde lopur lopur yiğcez inşyaaa

Dün acliktan agladim. Düz makarna yiyebiliyorum sadece ve tabi bu tam manasiyla doyurmuyor. Aksam 22 gibi özellikle cok acikiyorum. Rüyamda tatlilar yiyorum. Asureler, profiteroller. Ama midem tabi hic birine izin vermiyor.

Bunu bende merak ediyorum 11-12. Haftada gidecektim yukarda bir arkadaş 12. Haftada perinatolojiye gideceğim demiş normal takipli drumuza değilde perinatolojiye mi girmek gerekiyor
Ben daha önce 12. haftada hem fetal dna yaptırmıştım hemde detaylı ultrason için perinatologa gitmiştim. Fetal dna yaptırdığım için tarama testleri yapılmadı. 22. haftada da detaylı ultrason için yine perinatologa gitmiştim. Kızımın kalbindeki anomali 22. haftamdaki perinatolog randevumda belli olmuştu.

Ben Montesori almak istedim o yüzden annem gelirse o orda yatar kaynanam gelirse o yatar ev küçük zaten bebekte düşmez hem

kaçıncı haftada başladı kuzucum
bak simdi baslıyorum sıralı listeye 6. haftada kalple beraber basladık işte 6+4 gibi diyeyim.önceki kaybımdan ve ustune yasadıgım ıkı kımyasaldan dolayı oscapar iğne kullanıyorum artı olarak ecopirinim var günde bir tane yastan dolayı artık riske atamıyorlar bunu. d vitaminim cok düşük oldugu için d vit damlam var .elenatalim var . tiroidim yüksek çıktığı için tiroid ilacım var. kabızlık sebebiyle ıkı hafta once de magnezyum basladı bunun yan etkısınden yararlanıyoruz bagırsak calıstırıyor dedi ama ben henuz bugun basladım.yakında demir falan da baslar 12. haftayla

Çok geçmiş olsun 9+1 olarak aynı şeyleri yaşıyoruz bugün kontrolüm vardı doktorum normaldir dedi bol dinlenme önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…