Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef öyle. Kendisi de muhafazakar diyebileceğimiz bir insan. Ama anlayışsız ve vicdansız maalesef.
Prilam kullanıyorum canım günde 4 tane ama hiç etki etmedi. Zofranı sorarım yarın.
Yazıklar olsun ya benimki de nazlandığımı, işten kaçtığımı düşünüyor muhtemelen. Gerçekten bu dönemde yaşatılan üzüntüler asla unutulmuyor çok iyi denk gelmiş sizinki.

tedavi ile oldu derken transfer mi ve transferse 29 ekim mi

Doktorum bana ilk prifemyn yazmıştı onu kullandım iyiydim baya buradakiler prilam diyince dedim onu da deneyeyim benim kusmalarımı geri başlattı maalesef artık psikolojik midir nedir anlamadım ama isterseniz değiştirin bi de bunu deneyin

Evet onu da duydum muadili olarak görünüyor ama değiştirip iyi gelenler de olmuş. Yarın doktoruma soracağım çok teşekkürler

Bence de diğerlerine verdiğimiz miktar da azımsanacak miktarlar değil sonuçta en azından kafamız rahat olur

Ya o zaman en mantikli bu gibi duruyor evet

Ben de görüştüm 500$ + %10 kdv dedi. Paketi sordum paket dememişti bana da direk plus olanı verdim dedi herkese aynı paket öneriliyor büyük ihtimalle. Bu son fiyat dedi
Plus paket her şeyin dahil olduğu paket olabilir panorama’nın benim bildiğim kadarıyla üç tane farklı paketi var benim doktorum en temel olan yeterli olur demişti

Uyy balımmm vallahi ne diğim bende aynı çile ama sakın kendini kasarak kusmayı deneme bebişe nişey olmasın pek önerilmiyor zorla kusmak inşallah bu illet geçecek bizde lopur lopur yiğcez inşyaaa
Tersine tutuyorum oyüzden az kustum tutmasam hergün kusarım amin
Yemek yiyorum bulansa da hatta o an rahatlıyorum sonra tekrar baslıo genel olarak ekmek yoğurt simit o tarz şeyler iyi geliyor ama yanma agrı geçmedi için pek bulantı yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…