• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım, daha yüksek çıkmalıydı ikiz olsaydı. 2-3 gün var ya.. ki benim arkadaşım 1 gün gecikmeli 10binle öğrendi tek gebelik. Erken döllenme :)
Bence sizinki de ikiz değil
Ben de erken döllenme olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü kaset testte silik çizgiyi 4 gün önxe falan gördüm bat den 1 hafta falan önce neredeyse

Ağrısı, mide bulantısı olan var mı aranızda 🥲 her şey yolunda mıdır diye sevinsem mi bulantıdan ve yorgunluktan üzülsem mi bilemediğim bir ince çizgideyim 😂

Kızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum

Kızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Hoşgeldiniz sağlıkla alalım kucağımıza, bende de oluyor ama kesintisiz şekilde değil bazen geliyor 5 dk falan

Bende de var agri kasiklarimda özellikle bir sağa bir sola bazen komple regli ağrısı gibi.

Ağrısı, mide bulantısı olan var mı aranızda 🥲 her şey yolunda mıdır diye sevinsem mi bulantıdan ve yorgunluktan üzülsem mi bilemediğim bir ince çizgideyim 😂
Benim ağrım var midem henuz bulanmiyor tam olarak. Arada bir bulanir gibi oluyor geri düzeliyor. Bende daha cok iştah açılması var deli gibi yemek yiyorum her dk ac gibiyim

Benim ağrım var midem henuz bulanmiyor tam olarak. Arada bir bulanir gibi oluyor geri düzeliyor. Bende daha cok iştah açılması var deli gibi yemek yiyorum her dk ac gibiyim
Yemek yeme işi bende de çok fazla var psikolojik heralde ya 5-6 aylık gibi göbeğim çıktı 3 günde😂😂

Kızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı

Back
X